Vil du komme for meg?

Jeg biter deg forsiktig i nakken der du står foran meg med hendene mot veggen. Du vrikker rumpa mot hoftene mine mens jeg lar tunga gli opp mot øret ditt. Jeg lar hendene mine følge kantene av ribbeina dine. Du trekker pusten dypt når fingrene glir inn mellom bena dine. Jeg lar den ene hånden gli over magen din før jeg klyper og drar i brystvortene dine. Den andre hånden fortsetter å presse mot den våte fitta di. Du skvetter til i det jeg tar klitten mellom fingrene mine, så vrir du deg mot meg for å gi meg bedre tilgang.

Hånden min finner veien ned fra brystene dine. Jeg tar et godt tak rundt deg og drar rumpa di nærmere. Den harde pikken min klemmes mellom rumpeballene dine. Fingrene mine øker tempoet rundt klitten din. Jeg veksler mellom å bite og kysse deg i nakken, hele veien rundt til øret ditt. Jeg kjenner varmen fra pusten din, du stønner svakt og jukker underlivet mot fingrene mine. Bena dine sprer seg automatisk når jeg fører fingrene lenger ned.

Lyden av dine myke stønn fyller rommet. Kroppen din begynner å riste. Jeg stopper og tar et skritt bakover. Du lener hodet nedover og knurrer i ren frustrasjon.

Jeg ser på skjønnheten foran meg, så villig, så klar for dette. Jeg løfter hånden min og lar den falle over rumpa di. Først høyre hånd, så venstre. Mykt i starten, så hardere og mer bestemt. Du klynker og løfter underlivet mot meg. Lyden av deg tenner meg, dine stønn er alt jeg trenger akkurat nå.

Jeg stopper, lar hånden gli ned ryggen din og over rumpa. Jeg lener meg over deg, kroppen min hviler forsiktig mot din, så hvisker jeg til deg, «Er du klar?»

Du snur deg mot meg og hvisker tilbake med hes stemme, «Ja… Vær så snill, jeg er klar…»

Jeg tar et godt grep rundt pikken og legger den mot den våte åpningen din. Du prøver å dytte deg inn på meg, men jeg holder deg fast. Jeg kysser deg forsiktig i nakken før jeg hvisker, «Ikke enda, min kjære. Ikke enda.»

Hendene mine glir over kroppen din. Jeg klyper forsiktig her, gir et par raske klaps der. Én hånd stopper ved brystet ditt, jeg lar fingrene følge undersiden av brystet. Den andre hånden finner veien opp mot halsen din, jeg utforsker de myke linjene som går ned mot skuldrene dine.

Hoftene mine begynner å bevege seg mot deg, pikken min glir sakte inn i dine våte og myke folder. Rumpa di møter hoftene mine i en myk bevegelse. Du stønner svakt i det jeg glir helt inn i deg. Jeg trekker meg ikke ut, lar pikken min hvile inne i deg.

Du hører meg hviske i øret ditt, «Vil du komme for meg?»

«Vær så snill, ja. Ja!»

Et lite smil er det eneste svaret du får fra meg.

Jeg lar hendene mine utforske mer av kroppen din. Sakte glir de over ryggen din, over skuldrene, ned mot brystene. Jeg tar meg god tid, kjenner på følelsen av din myke hud under meg. Hoftene mine beveger seg igjen, pikken min forlater den varme hulen før den på nytt presser seg inn i deg. Du vrir deg under meg, du kjenner orgasmen bygge seg opp allerede.

Fingrene mine finner veien ned mot klitten din igjen. Forsiktig lar jeg en finger gli rundt den lille knoppen. Du klarer nesten ikke holde deg oppreist, pusten din blir stadig tyngre. Jeg kan føle de små endringene i bevegelsene dine. Du stønner høyt, du er klar, så klar at du kjenner det i hele kroppen. Jeg kan kjenne duften av oss, jeg føler alt du føler. Jeg må bite tennene sammen for å ikke gi oss begge det vi vil ha.

Kroppen din jobber hardere, jeg kan høre at du er på kanten.

Igjen lener jeg meg frem og hvisker, «Vil du komme for meg nå?»

Du stønner høyt og roper, «Ja! Jeg vil komme for deg!»

Jeg stopper og trekker meg ut av deg i en rask bevegelse. «Ikke enda.»

Dine stønn fyller rommet, denne gangen i ren frustrasjon.

Jeg stryker deg forsiktig over ryggen. Hendene mine legger seg over skuldrene dine og jeg masserer deg mykt og rolig. Jeg fortsetter nedover ryggen din til jeg kommer til den lyserøde, nesten glødende, rumpa di. Kroppen din har roet seg ned nå, jeg kan kjenne at du slapper av under meg. Jeg sprer rumpeballene dine og lar fingrene gli rundt anus i rolige, roterende bevegelser. Jeg fører den andre hånden under deg og gnir den inn i saftene fra fitta. De våte fingrene mine glir opp igjen og jeg presser en finger forsiktig inn i deg. Sakte glir den inn og ut av rumpa di.

Du begynner å presse deg mot meg. Jeg lar først to fingre, så tre, gli inn i deg. Jeg fører den andre hånden opp mot munnen min så jeg får fuktet den med spytt. Så smører jeg inn pikken min så den er klar for deg.

Jeg fører pikken min opp mot rumpa mens jeg sakte trekker fingrene ut av deg. Du gir fra deg et kort hyl når jeg legger pikken mot analen din, du klarer nesten ikke å holde ut. Jeg tar et godt tak rundt deg og presser meg sakte inn. Du tar villig imot meg, rumpa di løfter seg opp og strekker seg ut for å gi meg plass. Jeg kan kjenne kroppen din stramme seg når jeg bunner i deg.

Jeg begynner å bevege meg ut og inn av deg, hoftene dine matcher mitt tempo. Du puster tungt, jeg begynner å bite deg i nakken og skuldrene igjen. Hendene mine drar deg mot meg i det jeg støter inn i deg, jeg stønner i øret ditt og øker tempoet sakte. Dine hyl fyller rommet og overdøver lydene fra kroppene våre som møtes i våte klaps.

Jeg hvisker anstrengt inn i øret ditt, «Vil du komme for meg nå, min lille tøs?»

Du hyler. «Ja min herre! La meg komme for deg!»

«Så kom da,» knurrer jeg.

Kroppen din eksploderer under meg mens jeg fortsetter mine anstrengelser. Du hyler av ren lyst. Det er som om et jordskjelv starter inne i deg, jeg kan kjenne de seismiske bølgene gli gjennom kroppen din. Din orgasme finner veien inn i meg og jeg kan kjenne kroppen min reagere. Et brøl slipper ut av meg i det eksplosjonen starter.

Jeg trekker pikken min ut av deg akkurat i tide, lange striper spruter ut over rumpa di. Bølgene treffer meg igjen og igjen, din belønning er sprut etter sprut som sakte glir ned mellom bena dine. Du ramler sammen under meg og faller ned på kne, en siste stripe havner i det brune håret ditt i det jeg siger ned sammen med deg. Der sitter vi med armene rundt hverandre, vi trekker pusten med små hikst, flere minutter går før vi kan bevege oss igjen.

Jeg legger deg forsiktig ned på siden, fortsatt med armene rundt deg. Så legger jeg meg ned bak deg og børster vekk noen hårstrå fra det vakre ansiktet ditt. Jeg lener meg frem og hvisker,

«Nå var du veldig flink, min kjære.»

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,