Min kjære Julie

Det er ikke så ofte jeg får oppleve slike øyeblikk av ømhet og glede som jeg har gjort i løpet av den siste uken. Jeg ser nå hvor viktig du er blitt for meg, og det går ikke en dag uten at jeg savner deg. Du vil kanskje bli skremt av tanken på de sterke følelsene jeg har for deg, men håpet mitt er at du føler det samme om meg. Bare det å skrive dette brevet gir meg en følelse jeg aldri har opplevd før, en lengsel etter dine ord, et savn bare du kan lindre.

Vit at min alder på ingen måte demper lystene du vekker i meg. Effekten du har på meg er skremmende. Bare det å skrive disse ordene til deg får hjertet mitt til å slå hardere. Jeg blir hard ved tanken på å se din myke kropp under meg. Du gir meg livet tilbake, min kjære Julie.

Jeg ser oss ligge sammen på den myke sengen, du hviler hodet på skulderen min og vi ser hverandre dypt inn i øynene. Jeg kan kjenne den søte lukten av deg i det du strekker det ene benet ditt over meg. Leppene våre møtes i et deilig morgenkyss. Du beveger hoftene sakte mot meg, jeg kan kjenne den myke fitta di presse mot låret mitt. Du stønner mykt i munnen min i det du får dagens første orgasme. Jeg kan kjenne varmen fra fitta di spre seg gjennom kroppen din.

Jeg løfter hendene mine, legger dem mot kinnene dine og overøser deg med stadig hardere kyss. Du ønsker meg velkommen inn i din munn, tungene våre møtes og glir rundt hverandre i en rolig dans. Jeg senker hodet mitt og du løfter det ene brystet opp mot meg. Leppene mine suger seg fast, jeg flytter den ene hånden ned og masserer det myke brystet med fingrene mine. Jeg suger og småbiter på brystvorten mens dine stønn blir mer høylydte. Du har begynt å presse deg mot hoftene mine igjen, jeg kan kjenne saftene dine smøre meg inn. Den varme, våte fitta di glir over de glattbarberte ballene mine. Du kommer med et lite stønn og fitta di spruter saftene sine over min harde pikk.

Jeg klarer ikke ligge stille lenger. Jeg løfter deg opp og setter deg over meg, hendene dine holder rundt meg. Jeg trekker deg ned for å dele lange, dype kyss med en ømhet jeg ikke visste jeg hadde. I det leppene våre møtes kjenner jeg de harde brystvortene dine gli over meg (jeg håper du liker barberte menn!). Jeg trekker deg opp for å føre de svaiende brystene mot munnen min, jeg kan se små, søte dråper av melk på brystvortene dine. Du legger det ene brystet over min ventende munn, jeg smiler og tar brystvorten i munnen for å kjenne på smaken av deg. Forsiktig biter jeg i hvert bryst og trekker dem lekent ned mot meg (aldri nok til å gjøre vondt – det ville jeg aldri gjort mot deg!), det gir deg en orgasme som blander dine stønn med mine.

Jeg løfter deg opp til du sitter på knærne og drar deg ut til kanten av sengen. Du setter deg ned på meg og strammer bena rundt livet mitt. Jeg tar et godt tak rundt rumpeballene dine og senker deg ned til de våte og varme kjønnsleppene møter tuppen av min harde pikk. Det drypper safter av deg – jeg kan kjenne de deilige dråpene gli ned over meg. Vi møtes i et stønn, du strammer kroppen og tar hele pikken min inn i deg. Du prøver å løfte deg opp for å ri meg, men jeg holder deg fast! Jeg trekker deg inntil meg så brystvortene våre møtes. Du gnir meg inn med melken din i det brystene dine presses mot meg. Leppene våre møtes i desperate kyss, du vrir deg over meg og jeg kan kjenne saftene våre blandes mens vi holder rundt hverandre.

Du hvisker til meg at du kommer snart. Jeg løfter deg opp og presser hoftene dine ned mot meg så pikken min jager inn og ut av den våte fitta di. De sterke bena dine trekker deg dypere og hardere mot meg, vi roper ut begge to mens kroppene våre smelter sammen. Fitta di strammer seg rundt meg, jeg rykker til i det pikken min spruter deg full mens jeg kommer i pulserende bølger!

Hodet ditt synker ned på skulderen min mens du rir ut orgasmen. Jeg reiser meg opp og legger deg ned på magen, så fortsetter jeg å pumpe inn og ut av deg helt til du har fått to (eller tre!) orgasmer til. Pikken min er øm og hoven, men jeg greier å fylle deg opp enda en gang!

Jeg henter en pute og legger den forsiktig under hodet ditt. Du snur deg over deg på siden, jeg kan se brystene dine bevege seg i takt med pusten din. Jeg går inn på badet og henter frem et par varme, myke håndklær. Du smiler mens jeg tørker bort alle restene av vår elskov. Jeg lar hendene gli over den fløyelsmyke huden din, du legger deg på rygg og sprer bena dine for å gi meg tilgang til ditt våte kjønn. Jeg legger håndklærne til side og setter meg ned foran deg. Tungen min glir over fitta di, jeg kan kjenne smaken av oss begge når jeg slikker deg helt ren. Pikken min har begynt å reise seg igjen. Effekten du har på meg er helt utrolig, min kjære!

Du vrir deg på sengen i det mine orale ferdigheter gir deg en ny serie med orgasmer. Du gjengjelder min oppmerksomhet ved å legge hendene rundt pikken min. Jeg kjenner fingrene dine gli sakte opp og ned rundt min nå stive pikk. Du drar meg opp i sengen og setter deg ned over ansiktet mitt, så tar du pikken min dypt inn i munnen helt til jeg kan kjenne den treffe deg bakerst i ganen. Du suger meg hardere og hardere og lar tungen din gli raskt over pikkhodet. Du gjør en så god jobb at jeg stønner inn i fitta di og roper at jeg kommer IGJEN! Du strammer fingrene rundt roten av pikken min og melker meg mens tungen fortsetter å gli over tuppen. Den utrolige følelsen gjør meg gal, jeg presser meg opp mot fitta di og suger hardt på klitten. Jeg trekker deg ned mot meg i det jeg kjenner pikken rykke til, du tar meg inn i munnen din og holder meg der til jeg har tømt meg helt.

Jeg fortsetter å suge på klitten din mens jeg fører to fingre inn i deg. Jeg drar fingrene inn og ut av deg, du stønner og beveger hoftene frem og tilbake over meg. Jeg kan kjenne fitta di stramme seg over fingrene mine i det du kommer i en eksplosiv orgasme. Du spruter meg ned med dine deilige safter, over ansiktet og ned i munnen min.

Jeg snur meg rundt og vi kysser hverandre dypt og inderlig, vi deler smaken av hverandres safter der vi ligger og koser med hverandre i vår orgasmiske etterglød. Vi er begge intenst lykkelige, alt som betyr noe er vår felles glede over å kunne dele denne opplevelsen.

Jeg omfavner deg, min kjære, og vi sovner i hverandres armer.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du