«Sara» går på Swingersklubb. Få hennes tips!

At de som går på swingersklubb går dit for å ha sex med så mange som mulig, det er en myte. Mange går dit for å bli sett på, eller se på andre enn sin egen partner ha sex. De aller fleste opplever at nysgjerrigheten tar overhånd, og kaster seg med i «leken». En av de er «Sara». Hun mener selv at hun er avhengig at disse klubbene!

«Sara» jobber til daglig som tannlege, er 39 år og gift. Hennes første gang på en swingersklubb var når hun var 20 år, og hun har ikke sluttet å gå dit!

Hvorfor går du på swingersklubb?

Fordi det er spennende! Et skikkelig kick! Man vet aldri hvordan type mennesker man møter, eller hva man får oppleve. Dessuten er det trygt, godt og man føler seg akseptert uansett hvilke fetisjer man har. Man kan også dukke opp i de merkeligste kostymer, og man finner alltid noen som digger det, så sant man er lettkledd.

Kan du fortelle litt om hvordan det foregår?

Ja, så klart! Men husk at jeg ikke har besøkt alle klubbene, så jeg må ta utgangspunkt i en swingersklubb jeg går på. Den har vært i Oslo i mange år, har mange besøkende og er trygg, hygienisk og drevet av flinke folk.

Man kommer til klubben, gjerne litt tidlig, og setter fra seg tingene sine i garderoben. Der kan du låse inn verdisaker! Så kommer du til en lounge, her er det border, stoler og sofaer og det ser litt ut som et intimt utested. Her kan man bli bedre kjent og det er god stemning og masse glede og latter. Det spilles musikk og felles for alle er jo at man vil bli kjent med nye mennesker! Noen som er der tenker umiddelbart på sex, mens andre tar det mer som det kommer. «Nybegynnere» blir godt tatt vare på, og alle respekterer hverandres grenser.

Så er det en annen avdeling hvor ting blir litt mer sexy. Her kler man gjerne av seg litt mer, og det er ofte her det spennende skjer! Det er masse små rom og avlukker med forskjellige temaer. Her kan du se på andre som har sex, eller selv bli sett på. Man gir signaler dersom man ønsker flere velkommen i leken. Man kan også lukke gardinene, slik at man ikke blir sett. Her snakker man ikke så mye, og musikken er rolig og sensuell. Stemningen er helt herlig! Man føler seg så sexy, og man går nesten litt ut av seg selv og har en slags rolle. Drit kult!
Det er også en tredje avdeling med dusjer og boblebad. Her kan man både være sosial, og man kan «rote» litt. Jeg liker meg best her! Det blir veldig naturlig og fint.

Hva er det vanlig å ha på seg?

Det er litt forskjellig avhengig av swingersklubben. Men jeg vet det er klubber i Norge som har dress-code, at du f.eks må gå i undertøy. Men det vanlige er at man har på seg noe sexy og pent til å begynne med. Kjole og dress er det mange som har. Og på et forhåndsbestemt tidspunkt kler man av seg til noe litt mer dristig.

Undertøy med en morgenkåpe i silke er min favoritt! Da kan man kle av seg litt etter hvert. Folk kler seg sexy og er rene og pene. Du lar joggedressen med gulp på være hjemme liksom! Noen skifter også til et antrekk som passer til sin fetisj, litt lakk og lær er ganske vanlig. Skal man inn i området hvor det meste av sexen skjer, er det vanlig å være naken. Men du kan ha på deg truse og bh, eller boxer altså!
I området med boblebad er det ok å gå i bikini. Erfaringsmessig blir man kikket mer på om man går i bikini, enn om man går naken!

Har du et tips til nybegynnere?

Er det din første gang, så kom til klubben tidlig (når det åpner)! Da har de som jobber der god tid til å vise deg rundt og du kan stille spørsmål. Du vil også få en innføring i hvilke regler som gjelder, og det føles veldig trygt!  Kommer du senere er det ofte så travelt.

Hva skal man i hvert fall IKKE gjøre?

Ikke bryt regler, eller tråkk over noen grenser. Er du i tvil, så la heller være. Reglene sier ofte at du ikke kan drikke så mye alkohol, så ikke gjør det! Det er en grunn til at reglene finnes. Og for guds skyld, ikke snik deg unna å bruke kondom!

Når du går på swingersklubb er det ingenting som forventes av deg, bortsett fra at du skal respektere de andre og demmes valg! Har du et ønske om å prøve, GJØR DET, og gå heller forsiktig frem. Kos deg! Klem fra «Sara».

Hvis du vil gå på klubb, men er usikker på hva du kan ha på deg, finner du en haug med tips, undertøysett HER og Catsuits og bodyer HER

Les mer om Swingersklubber her.

 

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du