Bli med på innsiden av en swingersklubb

På vei til en nyåpnet swingersklubb, har jeg nok noen fordommer. Klubben er stengt når jeg skal være der, så den fulle opplevelsen vil jeg ikke få. Til tross for det, forventer jeg å oppleve noe som er «helt sykt» mens jeg er der. Både på godt og og kanskje litt vondt.

En av de som eier stedet, «Jørgen», står utenfor når jeg ankommer Tønsbergs nye swingersklubb, og i løpet av et sekund er mange fordommer lagt til side. Hva forventet jeg? Å bli tatt imot av en fyr iført lakk og lær, på en helt vanlig torsdag? Antagelig. Men fyren jeg møter er ekstremt høflig, ekstremt veltalende og ekstremt vanlig. Ingen lakk, ingen lær.

Han guider meg gjennom swingersklubben og for hvert rom vi går igjennom blir jeg mer og mer sikker. Dette er et seriøst og trygt sted bygget opp av folk som vet hva de driver med. Selv har de vært i miljøet i mange år og vet hva som skal til for å drive seriøst. Trygghet, renslighet og god stemning.

swingersklubb i Tønsberg, gang og kjøkken. swingersklubb i Tønsberg, garderoben med et lite glimt av baren.

Hvorfor bestemte dere dere for å åpne swingersklubb?

«Det er flere sider ved dette. Den ene siden er såklart buisness-siden, men den andre siden er at vi ønsker å ufarliggjøre hele miljøet litt. Gjøre swingermiljøet mindre tabu og fjerne noen fordommer, og det tror jeg vi klarer ved å drive en god klubb. Dette er ikke en «sex-klubb», men et sted man kan komme å ha det hyggelig, og så gå videre oppover trappene her hvis stemningen tillater det».

swingersklubb i Tønsberg - stue blant annet møblert med rund sofa i sortimitert skinn. swingersklubb i Tønsberg, baren.

To etasjer ulikt tilrettelagt

Jeg ser rundt meg, og det er akkurat samme inntrykk jeg får. Første etasje er innredet som et kult og gjennomført utested, hvor fokuset ligger på å bli kjent. Det er store sofagrupper vendt mot hverandre, og en stor garderobe med låsbare skap. Skulle man få lyst, så har man muligheten til å gå opp i 2. etasje. Der er ting litt annerledes.

Det første som møter deg når du kommer opp trappen er en sexhuske som henger fra taket. Jeg har god kjennskap til disse huskene og forventningene om hva jeg kan møte innover i rommene skyter i taket. Et totalt mørklagt rom, kun opplyst av levende lys, med to store senger og mer enn nok plass til lek. Neste rom inneholder en seng på rundt 10 kvadratmeter. «Jørgen» forteller at den er mye brukt både av par som liker å bli sett på av andre, folk som liker å se på andre, samt par som leker med andre. Jeg tar meg selv i å tenke på hva som har skjedd i dette rommet og merker meg at alt fremdeles ser splitter nytt ut. Laknene er gullende rene. Det lukter rent. Det ser ikke ut som det har vært et menneske her siden sist gang jeg var her, før åpningen.

swingersklubb i Tønsberg, to store senger med sort sengetøy. swingersklubb i Tønsberg, rom med sorte vegger, lysekrone, rødt teppe og røde gardiner.

Store rom med skikkelig kule sexmøbler, Sybian og dempet belysning gjør at jeg tenker at dette virkelig er en lekeplass for voksne. Her er det virkelig noe for alle, også rom man kan lukke døren til hvis man ønsker å være alene.

Hva med ubehagelige situasjoner?

Min aller største fordom ligger helt ytterst på tungespissen min og jeg må bare spørre:
Oppstår det aldri ubehagelige situasjoner?
«Nei, det er sjelden. De som går på klubber, og særlig her, vet godt hva som er greit og ikke greit , og alle er jo ute etter å ha det hyggelig. Jeg har jo opplevd et par situasjoner, men da holder det veldig ofte å bare klappe dem på skulderen, så skjønner de hintet».

Jeg har aldri vært med på noe lignende og kan ikke, uansett hvor mye jeg prøver, se for meg hvordan en klubbkveld er. Jeg forstår ikke de sosiale kodene! Hvordan vet man hvem som ønsker å gjøre mer med deg, og hvordan gir man tegn til at man ikke ønsker noe?

«Det kommer naturlig, men er du usikker så kan du kanskje stå å se på litt, så vil du kanskje bli invitert inn. Ellers så kan du legge en hånd på skulderen på vedkommende, hvis de er opptatt med andre ting. Da vil du fort bli inkludert eller bare skjønne at du ikke er så velkommen. Men de som ikke ønsker kontakt med andre og ikke ønsker å bli sett på, er ofte på det lille rommet alene. Ellers så er de ikke her i det hele tatt».

Jeg snakket med et par som besøkte swingersklubben…

Jeg er ikke alene om å være nysgjerrig på swingersklubben i Tønsberg. James og kona er blant de som hadde planlagt et besøk på klubben så fort den hadde åpnet. Paret er i tidlig tredveårene og har vært gift i 10 år. For 8 år siden begynte de å utforske sex med andre kvinner for trekant, og dette ga mersmak. Jeg kan ikke la være å bli nysgjerrig på hvor man treffer «likesinnede» og hvordan man kommer inn i miljøet. James forteller om nettsider som sdc.com og lyst-club.no.

Jeg får inntrykk av at det er ganske lett å «komme inn» i miljøet. Bare etter en kort samtale har jeg fått høflige invitasjoner til å bli bedre kjent, og latt meg imponere over en uvanlig åpenhet. James forteller at det begynte med at de ble kjent med noen hyggelige par på sin egen alder over nettet. De følte at de kunne prate fritt og dele erfaringer.

«Det var viktig for oss å komme inn i det på denne måten. På klubb er det vanskelig å få en connection med folk, syntes jeg».

Besøker klubber i flere land

Utvalget klubber er ikke stort her i Norge, så paret har reist til både London og Frankrike for å besøke swingersklubber der. Snart skal de sette kursen mot Tønsberg. Jeg er nysgjerrig på hva slags forventninger de har før en slik kveld. James forteller at de ikke vet så mye om denne klubben, men de går dit åpne for en hyggelig og deilig opplevelse.

«Vi håper stedet er bra og at det kommer masse hyggelige folk».

swingersklubb i Tønsberg, stue med sorte møbler og treparkett. swingersklubb i Tønsberg, stue med sorte møbler og tregulv.

Åpningshelgen hadde vært en suksess, og det samme hadde helgen etter vært. Klubben har hatt besøk av mange nye par, som er nye i miljøet og ordet har spredt seg langt utenfor Vestfolds grenser. James og kona var veldig fornøyde etter sitt besøk og fortalte at selv om ikke de traff noen denne gangen, så var det spennende å være der og de traff hyggelige mennesker. Når jeg spør om hva de syntes om klubben, hagler det med skryt og gode ord.
«Klubben virker skikkelig proff, du har mange muligheter og jeg tror dette kommer til å bli skikkelig bra!»

Vurdering av klubben

Her er det mye som er «helt sykt», slik jeg hadde sett for meg. Helt sykt spennende, helt sykt trygt, helt sykt imøtekommende, helt sykt sexy og helt sykt proft. Det er rett og slett et stilig utested, hvor veien til soverommet er kortere enn vanlig. Alle vet at alle er åpne for å ha det litt ekstra gøy, men det er ingen tvang. Det er steder du kan være i fred og steder du kan se og bli sett. Det er lagt opp til ekstra spennende erotiske opplevelser med sexmøbler og leketøy, men det er ikke noe press om å bli med på noe man ikke ønsker. Du har muligheten til å komme innom og reise hjem uten å ha vært med på noe, men du har også muligheten til å ha ditt livs erotiske opplevelse. Alkohol serveres ikke, men du kan ta med selv.

Min personlige konklusjon

Swingersklubb passer kanskje ikke for akkurat meg og mitt forhold, men hvis noen spør om jeg anbefaler Club Fantasy i Tønsberg, kan jeg være klinkende klar: Absolutt! Er du ny i miljøet, nysgjerrig på konseptet eller har vært swinger i mange år, er absolutt dette stedet noe dere bør velge! Det er gjennomført, god stemning, rent og delikat med flere dusjmuligheter og en erotisk stemning der du kan føle deg trygg. Du blir tatt ekstremt godt imot og møter mennesker med samme interesser som deg selv. Kroppspress er ikke et tema, her møter du alle typer kropper. De fleste kler seg i sexy undertøy, men sexy undertøy er mer enn bare truse og bh. Du er ikke garantert å finne noen du finner tonen med, men du vil uansett ha hatt en hyggelig kveld!
Undertøy fra Nytelse.no

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.