Analkuler – les Lises beste tips

Analkuler er Lises tips! Et lite google-søk, og du finner ut at analkuler har bedret sexlivet til mange mennesker. Men allikevel er det mange som kvier seg for å prøve! Kanskje fordi de er skeptiske til ukjent aktivitet i «bakdøra» eller kanskje fordi de rett og slett ikke vet hvordan man bruker analkuler. Det er selvsagt opp til hver enkelt hvordan de bruker analkuler, men her er et tips:

Analkuler er ofte en rekke med kuler, som øker i størrelse for hver kule. Forsiktig putter man inn en og en kule i anus, og man bruker selvsagt mengder med glidemiddel! Når kvinnen har disse i anus, hender det ofte at mannen kjenner det når han penetrerer hennes vagina. Det byr på en spennende opplevelse som menn flest digger!

Dra ut mens orgasmen pågår

Når den som har analkulene i anus, oppnår klimaks, så drar man kulene ut mens orgasmen pågår. Da blir orgasmen mye, mye sterkere og de deilige bølgene går gjennom kroppen flere ganger.
Jeg bruker DISSE rosa analkulene. Jeg syntes størrelsen er helt perfekt og de oppfyller mine krav!

Flere gode tips til analkuler

Når jeg skulle finne linken til analkulene, så jeg at Nytelse.no hadde fått inn en ny type analkuler, Fun Factory B Ball Uno
, SJEKK DE UT! Jeg bestilte med EN gang. De reagerer på kroppens bevegelser, og det er helt rått. Jeg har vaginakuler med samme teknikk, og ja, jeg har puttet de i rumpa en gang.. Det var helt fantastisk og skikkelig spennende, men man merket at de ikke skulle være i rumpa. Så jeg ble veldig gira når jeg så disse nye. Tenk å gå rundt med disse da? Fy søren, jeg gleder meg! Typen kommer til å bli helt vill!

Test analpluggen B Ball
Dette skriver Nytelse.no om de nye kulene: Analpluggen med det lille ekstra! B Ball har en rund stav med en vektet kule på innsiden som ruller fritt og virker stimulerende når du har B Ball inne i deg. Alle dine bevegelser skaper små vibrasjoner som pirrer og skaper spenning – alt du trenger for en deilig opplevelse!

Kjøp B BALL du også!

Ha en deilig sommer videre.
– Lise N.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du