Tips mot tidlig utløsning

Trenger du tips mot tidlig utløsning? En studie utført i Storbritania, USA, Nederland, Spania og Tyrkia viser at det er stor forskjell på hvor lenge et samleie varer. Parene ble utstyrt med stoppeklokke som skulle startes når penetreringen startet, og stoppes ved utløsning. Verken forspill eller kosen etterpå skulle være med. Noen par holdt ut i 40 minutter, mens for andre par var leken over etter kun 30 sekunder.

Studien viser at et gjennomsnittlig samleie varer 5 minutter og 25 sekunder, og alder ser ut til å spille en stor rolle for hvor lenge man holder ut. De yngre holdt ut vesentlig lenger enn de eldre i testen! Der var kanskje motsatt av hva du trodde?

Raske tyrkere

Om mannen brukte kondom, eller var omskåret så ikke ut til å ha noen innvirkning på tiden. Heller ikke hvilket land de kom fra var veldig avgjørende. Det eneste lander som skilte seg ut var Tyrkia, som i gjennomsnitt kun holdt ut i litt over 3 minutter.

Fordi kvinner gjerne kan fortsette etter orgasme, er det ofte mannens utholdenhet som blir avgjørende for hvor lenge selve penetreringen varer. Mange menn er usikre fordi de føler at de kommer for fort, men hvor lenge er «lenge nok» ?

Hva er for tidlig utløsning?

Tidlig utløsning er sæduttømning som kommer tidligere enn ønskelig under samleie (prematur ejakulasjon). Det er store normale variasjoner, men dersom utløsningen kommer innen ett eller to minutter regnes det som for tidlig. Tidlig utløsning kan skape bekymring, stress og ubehag dersom det skjer ved alle samleier.

Mange menn får av og til utløsning tidligere enn ønskelig. Så lenge dette bare skjer nå og da, er det vanligvis ikke noe problem. Hvis du derimot ganske regelmessig får utløsning tidligere enn du og partneren ønsker. For eksempel før samleiet begynner eller kort tid etterpå – så har du sannsynligvis tilstanden prematur ejakulasjon.

shutterstock_143677720

 

Våre tips mot tidlig utløsning

Mindre følsom, mer utholden!

En effektiv måte å utsette utløsning på, er å gjøre penis litt mindre følsom! Promax er et urtebasert middel som du smører et tynt lag av på penishodet. 1-2 dråper holder! La produktet virke, før du skyller av med rent vann. Produktet gjør at penis blir mindre følsom, noe som fører til at han holder mye lenger.
Kjøp Promax HER!

Den enkleste veien til en kraftigere ereksjon, lenger

Det mange ikke vet er at en penisring med fordel bør tres rundt både pungen og penis. Dette gjør man fordi mannen da vil holde lenger! En penisring skal gjøre ereksjonen kraftigere, men setter man ringen rundt pungen vil man utsette utløsningen! En penisring er den enkleste og mest effektive måten å få en kraftigere ereksjon. Det anbefales å velge et elastisk materiale, så man enkelt og trygt kan fjerne ringen.
Se et stort utvalg penisringer HER!

Øvelse gjør mester

Ingenting er så effektivt for å utsette utløsning, som trening! Fleshlight STU er laget spesielt for å gi mest mulig stimulasjon ved bruk, slik at du kan trene opp din utholdenhet over tid. Den spesielle Endurance Sleeve vil med sine myke kuler legge press på hele skaftet og penishodet samtidig; ved å pumpe og rotere Fleshlight STU kan du selv bestemme hvor fort du vil komme.
Kjøp Fleshlight STU HER!

Hold ereksjonen lenger, og vær klar igjen i løpet av få minutter

Hvis alt annet skulle svikte, har vi mange hjelpemidler.
Se og kjøp hjelepmidlene HER!

Kilder:
Side3.no
Norsk helseinstitutt
Nytelse.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du