Derfor vil du ha sex i dag!

«Vi er programmert til det», sier professor Richard A. Carrol. « Å spørre hvorfor vi har sex, er som å spørre hvorfor vi spiser. Hjernen vår er laget for å motivere oss til å ligge med hverandre!»

Man trenger egentlig ikke ramse opp gode grunner til å ha sex, men av og til kan det være gøy å vite hva som egentlig driver oss! I dag er en ypperlig sjanse til å ha sex, og dette vil være motivasjonen:

Først og fremst er mennesker skapt til å ha sex, fordi det er slik man fører menneskeheten videre. Det er noe alle vet. Men selv om man ikke ønsker barn og bruker kondom, p-piller OG prøver å hoppe av i svingen, så har vi jo sex! Men hvorfor gjør vi det egentlig?

Fysiske grunner:
Nytelse, avslapning, trening, seksuell nysgjerrighet eller tiltrekning til en person.
Dette er noe vi alle kjenner på av og til. Under denne kategorien finner vi det deilige begjæret og følelsen av å miste kontrollen! Dette er sex som er spennende, intens, vill og absolutt en av de beste seksuelle opplevelsene man kan ha!

Mål-baserte grunner:
Her finner vi den sexen som man har for å oppnå noe. Det kan være å få en baby, som er en nydelig grunn. Men sex forekommer også av og til når man vil komme nærmere en person, oppnå popularitet, eller ta hevn. Denne type sex er ofte ikke så veldig lystbetont, og man bør absolutt revurdere det hvis man egentlig ikke ønsker å ha sex. Det finnes andre måter å oppnå det man vil..

Emosjonelle grunner:
Kjærlighet, takknemlighet og glede. Men man har jo også sinna-sex! For noen er sex en super mulighet til å få utløp for alle de følelsene man ikke kan sette ord på! Men må bare «få det ut» på en måte!

Fordi man er usikker:
Dette er ikke en koselig grunn til å ha sex. Å ha sex fordi man er usikker på seg selv fører sjeldent noe godt med seg. Man har sex fordi man ikke tør å si nei, fordi man er redd partneren vil søke sex utenfor forholdet eller sex fordi man føler at man må.

 

Vil du gjøre sexen ekstra spennende? Trykk HER! 

kilde: UT-Austin

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,