Jeg lå med kona til elskeren min

Det er det samme hver vår..Eller, det trenger ikke være vår engang! Kun antydning til snøsmelt og fuglekvitter, så blir jeg så kåt at jeg ikke kan styre meg! Og det fører med deg en del problemer.

Jeg har ligget med kollegaer, lærere, menn som var 15 år eldre enn meg, moren til en venninne og han som kom for å levere den nye tv’en min. Jeg blir helt gal og burde vært sperret inne fra og med mars! Men det er jeg ikke. Så da lå jeg med elskeren min…..
Rett etter jeg hadde ligget med kona hans.

Hva skjedde egentlig? Hvordan gikk jeg fra å ligge tett omslynget med Mari, til å bli knulla av mannen hennes bare noen timer senere? Jeg kunne nesten ønske at svaret var åpent forhold, trekant eller noe annet enkelt. Men sannheten er at det var jeg som var en tøs, som bare tenkte på seg selv!

Kvelden begynte som en hvilken som helst vanlig tirsdag. Jeg sto hjemme foran speilet etter en lang dusj og fønet håret. Den lange mørke manken flagret rundt ansiktet mitt og den varme luften strøk over den nakne huden min. I speilet så jeg en selvsikker kvinne med brede hofter, smal midje og store bryster. Leppene lå mykt mot hverandre og de blå øynene mine hadde en ro over seg. Jeg visste at jeg kunne få hvem som helst. Triksene mine slo aldri feil. Aldri spille på utseende, men overraske med kjappe kommentarer og få det potensielle byttet til å føle seg som verdens deiligste.  Og når en vakker, smart og i overkant sensuell kvinne virkelig OSER lyst og begjær, da sier du ikke nei.

En sms fra en venninne tikker inn på telefonen og en halvtime senere sitter jeg og drikker kaffe på en kaffebar bare et steinkast fra huset mitt. Vi snakker om vanlige ting, og folk raser forbi utenfor vinduet. Plutselig stopper en kvinneskikkelse utenfor døren og jeg krysser fingrene for at hun ikke kommer inn. Men det gjør hun. Hun er alene og setter seg på det eneste bordet som er ledig, ved siden av vårt. Hun må klemme seg forbi meg for å komme frem.  De lyse blå øynene hennes fanger øynene mine og det knyter seg i magen min. Det er Mari. Sykepleier, opptatt av dyrevern, glad i interiør og tilfeldigvis også kona til mannen jeg har ligget med det siste halve året.
Jeg bestilte to øl. Begge til meg.

Venninnen min bestilte en øl hun også, og stemningen ble bedre og bedre. Jeg gikk en tur på toalettet og når jeg kom tilbake satt Mari på vårt bord. Jeg bannet to ganger, tok meg sammen og latet som ingenting. Venninnen min presenterte oss og Mari hadde tydeligvis ingen idé om hvem hun delte bord med. Mot min egen vilje var det rett og slett ganske hyggelig.

Etter en times tid måtte venninnen min gå, og jeg og Mari ble sittende alene. Det hadde blitt noen flasker vin og uansett hvor mye jeg prøvde så klarte jeg ikke kvele villdyret som etter hvert hadde begynt å våkne i meg.. Mari er nydelig! Hun ser ut som en engel. Lyst hår, blå øyne, glatt hud, struttende bryster og trent rumpe. Vi pratet og lo, skålte og satt tett inntil hverandre mens hun fortalte om mannen som kanskje hadde en annen kvinne på si.
«Det ville jeg aldri hatt hvis du hadde vært kona mi»! Ordene bare glapp ut av munnen min.
Hånden min dro håret hennes bort fra ansiktet.

«Du er nydelig».
Hun fortsatte og tømme hjertet sitt og til slutt syntes jeg nesten synd på henne. Hun fortalte at hun satt hjemme, alene og kåt, mens hun var sikker på at mannen pulte rundt.
«Herregud, ta igjen med samme mynt da? Så han vet hva han går glipp av?»
«Jeg er ikke den typen som bare finner en fyr liksom..» Hun flirer.
«Jeg kan hjelpe deg jeg!» Ordene bare hoppet ut av munnen min. Som en tiger som hadde ventet på byttet sitt og endelig så en mulighet til å angripe.
«Med å finne en fyr?» Hun hevet et øyenbryn.
«Kanskje ikke en fyr, men…»

Minutter senere står vi i gangen min. Hun holder en hånd over brystet mitt mens det andre strever med å få av jakken. Vi kysser som om vi aldri har kysset noen før.
Jeg faller ned på kne og kysser de nakne lårene hennes. Hun rygger mot veggen og sprer beina. Jeg kjenner den søtlige lukten av kvinne, lukten jeg elsker! Mari har ikke på seg truse under den lyseblå kjolen, og jeg drar fingrene over kjønnet hennes. Vanligvis ville jeg gått litt roligere frem, men dette er en kvinne som virkelig trenger sex. Hun trenger å føle sex uimotståelig.

Hun stønner og presser seg mot fingrene mine. Jeg finner fort den hovne klitorisen hennes og drar tungen over den er par ganger. Jeg reiser meg og på veien opp drar jeg kjolen hennes over hodet. Nå står hun helt naken. Hun hadde ikke på seg undertøy, og hun er helt hinsides våt! Hvem trenger en elskerinne når dette er kona?!

Kyssingen blir stadig mer intens og jeg drar henne inn på soverommet.
Hun legger seg på ryggen og sprer bena mot meg, så desperat etter nytelse! Jeg åpner nattbordskuffen og tar frem en stor dildo, som jeg spytter på og presser hardt inn i henne. Hun stønner høyt. Jeg bøyer meg ned og lar tunga gli over underlivet hennes samtidig som jeg knuller henne med den sorte staken. Det virker som om hun aldri får nok. Jeg kjenner hvordan mitt underliv blir våtere og våtere og krever hennes oppmerksomhet. Jeg får av meg klærne i en fei og setter meg over ansiktet hennes.

Hun slikker meg som en sulten løve, samtidig som stønningen blir mer ivrig. Hun kjører fingrene inn i meg, og jeg kjenner hvordan musklene mine strammer seg rundt de smale fingrene hennes. Dildoen i henne, min tunge på det våte, hennes fingre i meg og den intense stemningen. Det er nesten for sexy!
Jeg lener meg over og henter enda en dildo frem fra skuffen. Denne har et hode i begge ender, så begge pikene kan nyte den samtidig.

Begge legger seg sprikende på rygg med fittene mot hverandre og jeg får på plass den doble dildoen. Vi kjører den frem og tilbake, først i meg, og så henne. Frem og tilbake. Jeg ser hvordan hun masserer sin egen klitt og det får meg til å kjenne hvordan klimaks nærmer seg.

Hun henter spytt fra munnen sin og fortsetter å gni. Jeg lener meg bakover mot skuffen igjen og henter ut en vibrator som jeg klemmer mot klitten hennes. Sekunder senere spruter saftene hennes og jeg ser at orgasmer herjer i kroppen hennes. Mens mange andre stopper alt de gjør og bare nyter orgasmen, begynner hun å knulle seg selv, og derfor også meg, med dobbeldildoen. Den store iveren får orgasmen til å velte oppi meg også, jeg rekker akkurat å kaste dildoen til siden, sette meg over henne og gni vibratoren mellom de to klittene våre. Hardt. Intenst. Mens orgasmen herjer.  Vi kysser hardt og jeg legger meg ned ved siden av henne i sengen. Jeg tror jeg sovnet..

Jeg våkner brått av mobilen som ringer.
«Hvor er du?»
Det er elskeren min, mannen til Mari.
«Hjemme..» Jeg er forvirret. Mari er borte. Jeg virrer gjennom leiligheten mens jeg prøver å samle nok ord til å lage setninger.
«Kan jeg komme bort?»
Spørsmålet tar jeg litt på sengen, og før jeg skjønner hva jeg har sagt så er han på vei til meg. Jeg slenger både meg og de brukte leketøyene i dusjen. Og før dørklokken ringer har jeg klart å vaske lekene, meg selv og samvittigheten min.
Jeg ler for meg selv. Situasjonen er urkomisk og mens jeg låser han inn tennes en ny lyst i meg. Hva tenner meg med dette? Hvor skitten jeg er? Hvor draget jeg har? Hvor enkelt dette er?
Aner ikke.. Men noe er det..

Han kommer inn døren og stuper øyeblikkelig inn i et kyss. Etter noen intense sekunder ser han på meg.
«Hva har du gjort?»
«Hm?» Jeg klarer ikke å høres uskyldig ut..
«Du det smaker fitte av leppene dine?» Han smiler.
Jeg blir rød i ansiktet og smiler, sjenert for første gang.

«Har du hatt jentebesøk?» Han gliser, om mulig, enda mer. Jeg bare nikker.
Han virker mer tent enn noen gang. Han straffeknuller meg, og jeg elsker det.

Haha, herregud, jeg er tøs.

MVH
Inger-Linn.

Noen har spurt hvilke produkter vi brukte, og det er disse:
DENNE dobbeldildoen
DENNE dildoen
DENNE vibratoren 
(Som forresten er helt sykt bra!) 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette