Den eldre kvinnen!

På gymnaset var jeg sammen med en jente som het Trine. Vi var sammen i nesten fire år, og jeg fikk god kontakt med familien hennes. Moren hennes var skilt, og jeg ble nesten som en storebror for lillebroren hennes. Av og til har jeg møtt moren hennes på butikken, og vi har pratet litt om gamle dager. For noen uker siden traff jeg på henne i byen, og hun lurte på om jeg ville bli med hjem på en kaffe. Jeg bodde like i nærheten så jeg tenkte at det kunne jeg jo. Litt hadde skjedd siden sist, og lillebroren til Trine hadde flyttet ut. Hun bodde alene i det store huset og hadde førtidspensjonert seg. Vi ble sittende og prate utover kvelden, og hadde det ganske så trivelig. Noen glass vin senere, forsvant hun ut av rommet og ble borte en stund. Jeg satt alene i stuen, der jeg hadde pult datteren hennes ved flere anledninger. Litt merkelig setting, men bare gode minner fra den tiden.

Hun tok turen til kjøkkenet for å hente en flaske vin, og kom bort til meg for å helle i et nytt glass. Hun hadde kneppet opp to knapper på blusen sin, og lente seg mot meg når hun skjenket vinen. Jeg kunne se ned i utringningen hennes, og jeg begynte å føle meg litt satt ut. Puppene hennes var forholdsvis store og faste, noe som jeg husket fra når jeg hadde sett henne i bikini på sommeren. Selv om hun hadde passert 41, var hun stram og fin i kroppen. Hun hadde alltid trent mye, og det syntes. Hun kysset meg på munnen, og hvisket inn i øret mitt at hun alltid hadde hatt lyst til å ha sex med meg. Mine følelser var gjensidige, så jeg kysset henne tilbake. Litt kleint å kline med moren til eks-dama mi, men samtidig ville jeg utforske en litt eldre kvinne. Hun tok meg i hånden og vi gikk sammen inn på badet. Vi kledde sakte av hverandre, og gikk inn i den store dusjen sammen. Kroppen hennes var utrolig, og man kunne ikke se at hun var en middelaldrene kvinne. Hun satt på vannet, og vi begynte å såpe hverandre inn. Jeg kjente hånden hennes ta tak rundt pikken min, og hun vasket meg forsiktig der nede mens hun fortsatte å kysse meg. Det var pirrende men samtidig litt rart å stå der, men jeg begynte straks å såpe inn puppene hennes. Såpen rant nedover kroppen hennes, og jeg begynte forsiktig å beføle musa hennes. Hun var nesten helt barbert, bortsett fra en liten stripe rett over det aller helligste. Jeg satt meg ned på knærne, og forsiktig begynte å slikke henne. Hun løftet opp det ene benet sånn at jeg kom bedre til. Vi skylte av oss såperestene, og hun tok meg i hånden og geleidet meg ned mot soverommet hennes. Jeg la meg ned på sengen, og foran meg stod en dame i førtiårene med en stram og fin kropp. Hun satt seg over ansiktet mitt, og ba meg om å fortsette å slikke henne. Hånden hennes runket pikken min forsiktig, mens tungen min var begravd mellom beina hennes. Hun snudde seg rundt, sånn at hun kom til mellom beina mine. Jeg spredte rumpeballene hennes og slikket klitorisen, mens jeg kjente munnen hennes rundt pikken min. Hun runket pikken min forsiktig mens hun lot den gå inn og ut mellom leppene hennes. Jeg tenkte at dette burde bli årets sex-opplevelse, og jeg tok nok ikke feil.

Vi snudde oss sånn at jeg ble liggende over henne. Pikken min var steinhard, og foran meg lå hun med spredte ben. Hun tok tak i pikken min og førte meg mot målet. Hun ba meg om å ta henne, og jeg kjente pikken min gå til bunns i fitta hennes. Vi begynte rolig, og jeg begynte å støte pikken min inn og ut av henne gradvis fortere. Hun koste med puppene sine, og jeg så pikken min gli inn og ut mellom bena hennes. Jeg kjente at det var rett før jeg kom, noe som hun også så. Hun ba meg om å roe meg litt ned, så jeg trakk meg forsiktig ut av henne. Hun ba meg om å slikke henne til hun kom, noe jeg gjorde så godt jeg kunne. Jeg så på ansiktet hennes at hun likte det jeg gjorde, og fortsatte med å la to av fingrene mine skli inn mellom skamleppene hennes. Jeg fingerpulte henne mens jeg slikket den deilige fitta, og hun kom i en sinnsyk orgasme. Mens hun kom, så jeg at hun også hadde hjulpet til med en finger i det bakerste hullet sitt. Vi la oss ned ved siden av hverandre, og hun begynte å kose med pikken min mens hun fortalte meg hvor mye dette betydde for henne.

Hun plasserte meg på en stol i enden av sengen, og ga meg beskjed om at jeg bare skulle sitte og nyte det jeg så. Hun sa at hun ville ha meg så kåt som overhodet mulig, og tok frem en dildo fra nattbordskuffen. Den var knall rosa og så ganske avansert ut. Hun startet den, og jeg så at den roterte forsiktig inn og ut av fitta hennes. Jeg kunne egentlig bare tenkt meg å knulle vettet av henne, men syntes det var opphissende å se på henne kose med seg selv. Hun ba meg om å forsiktig runke pikken min mens jeg så på, noe som jeg gjorde. Etter en stund snudde hun seg rundt på alle fire, slik at jeg kunne se bedre. Dildoen hennes hadde bevegd seg opp til det bakerste hullet, mens hun masserte klitorisen og fitta si med den andre hånda. Hun flyttet seg mot sengekanten med rumpa først, og ba meg om å knulle henne. Jeg tok tak i rumpa hennes og kunne kjenne pikken min trenge inn i musa hennes. Hun var trang og deilig, og snart knullet jeg henne mens jeg hadde et godt tak rundt hoftene hennes. Hun fortsatte med dildoen sin i rumpa, mens pikken min gikk inn og ut mellom bena hennes. Så trakk hun seg litt vekk sånn at pikken min forsvant helt ut av henne. Jeg kjente hånden hennes førte pikken min mot rumpehullet. Jeg lot pikken min sakte men sikkert gli inn mellom rumpeballene hennes, og tenkte at dette ble litt på kanten. Men rumpa hennes var utrolig trang og deilig, så jeg lot det gå. Dildoen hennes var forflyttet seg til fitta hennes, og jeg kunne kjenne på pikken min at noe vibrerte der inne. Jeg knullet henne i rumpa, mens hun knullet seg selv med dildoen. Nå kjente jeg at det var rett før, så jeg trakk meg ut av henne sånn at jeg ikke skulle komme i rumpa hennes. Hun la seg på rygg, og jeg satt meg over henne med pikken godt plassert mellom puppene hennes. Forsiktig begynte jeg å pule henne mellom puppene, mens hun holdt de stramt sammen. Nå kjente jeg spenningen bygget seg opp i ballene og i pikken min, mens jeg puppepulte henne raskere og raskere. Til slutt kjente jeg det gikk for meg, og hun lå der med åpen munn. Det meste av sæden min skøt oppover halsen hennes og mot munnen. Jeg kom i en syk orgasme mens jeg så pikken min pumpe sæd over puppene og ansiktet hennes. Hun så på meg og smilte, og jeg skjønte straks at vi begge hadde hatt en utrolig opplevelse.

Vi har hatt oss ved flere anledinger siden da, og så lenge jeg er singel vil jeg nok ha henne som min hemmelige elskerinne. Fordelen med de litt eldre damene er jo at de er kåtere enn jenter flest, og så lenge de er stramme i kroppen ser jeg ikke noen grunn til å la en masse god sex fly ut døra.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,