Nå skal du runke på jobben!

Den ene kollegaen som alltid bruker uendelig lang tid på toalettet..Hva driver hen egentlig med der inne?

Mark Sergeant, psykolog ved Nottingham Trent University, mener at man blir mer effektiv på jobb hvis man tar en liten onaneringspause i løpet av dagen! Det er en kjent sak at onanering er godt for humøret, reduserer stress og at det hjelper deg å senke skuldrene. Så det er kanskje ikke så dumt å bruke en av pausene på onanering?

Psykolog og livsstilsveileder Cliff Arnall sier seg enig i at onanering på jobb er lurt! Han mener også at det vil føre til at man er mer fokusert på arbeidsplassen!
– Å ta en pause og onanere fordi du kjeder deg eller trenger et avbrekk, øker fokuset på jobben du gjør, sier han.

Hvis du vurderer å teste denne nye måten å «jobbe» på, så er mai en god periode å gjøre det! Ikke bare er man ekstra våryr, men 7. mai feires også den internasjonale onanidagen!
Det var produsent Good Vibration som mente masturbering burde ha en egen dag. Årsaken var at leder av USAs offentlige helseutvalg, Jocelyn Elders, ble sparket av president Bill Clinton fordi hun foreslo at masturbering burde være en del av sex-undervisningen i skolen.

shutterstock_506327959

 

 

Kilde: side2.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du