Realistiske sexdukker

Sexdukker kommer i ulike versjoner og kvaliteter. De er laget for å oppfylle alle dine fantasier. Du kan ha sex med dem, flere av de snakker til deg, de holder deg med selskap under middagen og de holder rundt deg om natten.

Nytelse.no tilbyr alt fra enkle oppblåsbare sexdukker, til realistiske sexdukker. Realistiske sexdukker er svært etterspurt i Norge. Flere og flere får øynene opp for disse store dukkene som alltid er klar for litt kos. Men hvordan er det egentlig å dele en deilig kveld med en slik dukke?

sexdukker - bilde av realistiske sexdukker.

Hva er en sexdukke?

De enkleste versjonene er oppblåsbare sexdukker med tre åpninger og som er laget i ulike posisjoner. Du har kanskje sett disse dukkene i utdrikningslag og lignende, der er de veldig populære! Er du ute etter en billig realistisk sexdukke med duvende bryster og velformet bak, så er alternativet med kun overkroppen og ned til lårene et godt valg. Disse dukkene er enkle å håndtere, realistisk utformet og laget i de beste materialer.

En realistisk sexdukke, eller «realdoll«, er en dukke i realistisk størrelse, med realistisk utseende. Dukken er bevegelig, slik at du kan posisjonere henne slik du vil. Dukken er også dekket med TPE-gummi, som føles ut som ekte hud. Disse dukkene har en realistisk utformet vagina og anus, og har deilige kvinnelige former som du garantert vil like.

Martin (38) ville ikke la muligheten gå fra seg:

«Jeg har sikkert testet hundrevis av sexleketøy for menn! Kall det gjerne en fetisj, men når jeg ser et nytt sexleketøy for menn så klarer jeg ikke å la være.  Ønsket om å ligge med en sexdukke er selvsagt tilstede også, er ikke det det beste innen sexleketøy?!

Jeg hadde kanskje en liten sperre når jeg så dette kunstverket av en dukke ligge i sengen min, fordi hun ser helt ekte ut. Først smurte jeg fingeren min inn med glidemiddel og berørte underlivet hennes forsiktig. Jeg ble nesten skremt over hvor realistisk dette er!  Huden hennes er helt fantastisk laget, og det er som å stryke over den mykeste kvinne.

Jeg tok for meg av hullene hennes og inntrykket jeg sitter igjen med skremmer meg nesten litt, for dette var virkelig fantastisk. Det var som å trenge inn i en ekte kvinne, og selv om all den personlige kontakten er borte så er dette er vakkert sexleketøy. Jeg er en fyr som har draget på damer, så det er ikke mangelen på damer som driver meg.

Men jeg gleder meg veldig til de gangene jeg har en «avtale» med «Bianca», fordi det er virkelig en ekstremt pirrende opplevelse som er så nær ekte vare som du kan komme».

 

Martin forteller videre om norske forum på nettet, hvor menn deler sine opplevelser med dukkene fra Nytelse.no:

Alle er fornøyde, jeg har aldri sett noen klage. Man undersøker jo en del før man bruker flere tusen på noe slik, så de fleste vet jo hva de går til. På forumet deler vi deilige historier om dukkene, vi deler bilder og vi utveksler erfaringer om de ulike dukkene.

Jeg har en av de mest luksuriøse sexdukkene, så det er klart mange er nysgjerrig på henne!

Dette er viktig å huske for deg med sexdukke!

Godt vedlikehold er viktig for å holde sexdukken i god stand. Husk å rengjøre kanalene etter bruk og la dukken tørke før du evt. pakker henne bort. Renewing powder eller maisstivelse egner seg godt til å holde overflaten myk og glatt. Påfør etter behov.

Denne type dukker er i meget høy kvalitet. De vil holde lenge selv ved heftig bruk såfremt du sørger for jevnlig vedlikehold.

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,