Tren deg til orgasme

Å få orgasme er ingen selvfølge, og mange kvinner sliter med å oppnå klimaks både alene og sammen med partner. Derfor har vi laget en guide  for å hjelpe deg til himmels på forskjellige måter.

1. Bekkenbunnstrening

Å trene bekkenbunn er viktig både for å hindre inkontinens, men også for å få kunne styre orgasmen. Hele 60% av kvinner har problemer med å oppnå orgasme ved vaginal stimulering, men det kan man gjøre noe med. Men hvordan trener man opp vagina?

Man trener bekkenbunnsmusklaturen ved å gjøre øvelser som kalles kegeløvelser og går ut på at du skal stramme bekkenbunnsmusklaturen i intervaller. Mange syntes det kan være vanskelig å stramme disse musklene riktig, men se for deg at du skal knipe av urinstrålen. Knip, slipp, knip, slipp!

Den enkleste måten å gjøre knipeøvelsen riktig er trening med vaginakuler, eller kegelkuler som det også kalles. Kulene plasseres i skjeden, ca én fingerlengde opp, og du skal ved hjelp av muskelkraften hindre de fra å falle ut. Dette er en enkel og morsom måte å trene på, og du trenger kun korte økter på rundt 5 minutter 3 – 4 ganger i uken. Det er også viktig med avspenning, så ikke gå å stam denne muskulaturen hele dagen.

Ved å trene bekkenbunnsmusklaturen får du bedre kontroll over orgasmene. Det er fordi det er disse musklene som trekker seg sammen når orgasmen herjer i kroppen. En strammere muskulatur vil føre til kraftigere orgasmer.

1 av 3 kvinner som sliter med svak bekkenbunnsmuskulatur, spesielt etter en fødsel. Trening av bekkenmusklene gir deg mer kontroll, også når du har sex. Økt kontroll og sterkere bekkenmuskler gir deg mer utholdenhet, økt følsomhet og en strammere vagina.

Man tror kanskje at det kun er eldre mennesker som får disse plagene, men det stemmer ikke. Alder har faktisk ikke ha noe å si. Disse plagene kan komme selvom du er ung. Slapp bekkenbunnsmuskulatur kan gi «usynlige» plager som lavere selvtillit og mindre sexlyst.

Les mer om og bestill vaginakuler her!

2. Onaner alene

Er det en utfordring å oppnå orgasme så er det lurt å begynne alene. En partner kan ikke kjenne nøyaktig hvordan ting føles for deg og det kan være lettere å slippe seg løs hvis man er alene. En annen ting som er avgjørende for å oppnå suksess er lyst. Det er viktig at lysten er tilstede, rett og slett at man er kåt. Kåthet er noe som enten dukker opp av seg selv, ellers så kan man la seg inspirere av erotiske noveller, sine egne fantasier eller se en erotisk film. Når kvinner blir kåte produseres fuktighet i vagina, noe som er med på å gjøre opplevelsen bedre. Men uansett bør du bruke et glidemiddel, for jo fuktigere ting er, jo bedre er det. Vi anbefaler også å prøve orgasmekrem. Den øker blodgjennomstrømningen og er et spennende tilbehør for å vippe deg over kanten og kan gi den enda sterkere orgasmer.

Lås døren, ta deg en dusj og lag en hyggelig stemning. Dette er ikke noe man trenger å gjøre hver gang man onanerer, men det kan være lurt å sette seg i stemning de første gangene man skal prøve! Men blir du kåt, så er det også lurt å bare la seg rive med…

Begynn med å kjenne med fingrene, slik at du oppdager hva som føles godt for deg. Stryk over klitoris, massér litt hardere når det føles riktig og føl deg frem. Du vil etterhvert oppdage hvordan du skal stimulere din egen klitoris, gi det tid.

Når du har gjort deg litt kjent med egen kropp så er det veldig spennende å bruke sexleketøy. Sexleketøy er designet for å gi best mulig stimuli og de “vet” nøyaktig hvordan det skal gjøres.

Les mer om og bestill orgasmekrem her!

3. Innvendig orgasme

G-punktsorgasmer er noe alle har hørt om, mange har drømt om, men få har opplevd. Det skal være noe av det mest intense en kvinne kan oppleve, men hvordan oppnår man denne orgasmen?

G-punktet ligger i området rundt skjedens fremre vegg og er et område det lønner seg å utforske. Det består av nerveender og kjertler, og er et enormt følsomt punkt. For å treffe og å stimulere g-punktet må man stikke fingrene cirka 5 centimeter inn i skjeden og gjøre en «kom hit»-bevegelse med fingrene. Nøyaktig hvor dypt g-punktet sitter er litt forskjellig fra kvinne til kvinne, så her må man føle seg fram. Det er ikke normalt å finne g-punktet med en gang, så bruk god tid og ikke bli skuffet hvis du ikke finner fram umiddelbart.

Det er altså ikke lett å oppnå en g-punktsorgasme, men heldigvis er det laget gode verktøy som hjelper det å stimulere g-punktet slik proffene gjør det!

Det finnes mange gode sexleketøy for å oppnå g-punktorgasme. For å best mulig komme til, trenger man et leketøy med bøyd tupp som presses opp i retning magen. Det er viktig å ta seg god tid, for en slik orgasme er vanskelig å oppnå for de fleste selv med riktig teknikk.

Selv om man streber etter den sagnomsuste orgasmen, så må man ikke glemme klitoris. De aller fleste kvinner vil ikke kunne oppnå orgasme uten at klitoris stimuleres.

Les mer om og bestill G-punktsvibrator her!

4. Sendt til himmels med ett produkt!

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme. Så om du skal eie ett sexleketøy og aldri har opplevd orgasme, er det ingen tvil om hva du skal velge. Womanizer stimillerer alle de 8000 nervetrådene i klitoris og vil sende deg til himmels. Dette er en fin måte å kjenne hvordan det føles i kroppen når orgasmen bygger seg opp. Deretter kan du gå tilbake å prøve med fingrene for å bygge opp på nytt.

I en undersøkelse der 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, fikk hele 98%(!) orgasme, og for 80% av kvinnene kom den etter mindre enn 6 minutter. Womanizer kommer i mange varianter og prisklasser. Felles for de alle er at de gir deilige orgasmer. De nyeste modellene, Womanizer Premium og Duo er svært stillegående takket være Smart Silence-teknologi som slår av motoren når den ikke er i kontakt med huden. Så om du er redd for at noen skal ta deg på fersken er denne et bra valg. Så fort du hører eller ser noen kan du bare lette litt på leketøyet så stopper den.

Les mer om og bestill Womanizer her

5. Anal nytelse

Analsex er en fantastisk måte å oppleve nye former for nytelse og leketøy gjør leken enda mer spennende. Analsex er det ikke bare penetrering av rumpa, men også bruk at ulike sexleketøy og stimulering av anusåpningen. Anusåpningen er også full av nervetråder som gjør området svært følsomt, og det myke rosa vevet svulmer opp slik som skjeden når kvinnen blir tent. Er det din første gang for analsex så er analkuler et perfekt valg! Klassiske analkuler er flere kuler som sitter sammen, som gradvis øker i størrelse. Disse kan føres inn én og én, etterhvert som man vender seg til det. Disse er også kjent for å gi en sterkere orgasme hvis de trekkes ut akkurat under orgasmen.

Les mer om og bestill analkuler her!

 

Pakkepris!

Treningspakken gir deg alt du trenger for variert og spennende nytelse, uansett om du aldri har prøvd sexleketøy før eller ser etter noe bedre enn den klassiske vibratoren. Anbefalt av sexolog – elsket av deg!

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,