Affære med min kones venninne!

Vi pleier innimellom å samles både menn og koner i den ene venninnegjengen til min kone. Der er vi 4 par i tillegg til hun ene single venninna, Maja. Maja er noen år yngre enn meg, med en formfull kropp og skikkelig store, deilige pupper. Hun har flørtet og prøvd seg på meg et par ganger tidligere og vi faktisk klina litt to ganger tidligere også.

Denne aktuelle kvelden skulle vi på skikkelig fest hos det ene venneparet vårt. Maja bodde et stykke unna så hun hadde avtalt med min kone at hun kunne overnatte hos oss. Vi hadde jo ledige senger siden barna var borte denne dagen.

Festen ble knallbra og det var virkelig god stemning gjennom hele kvelden med masse godt drikke, sang og dans. Vi var alle ganske påseilet da vi trakk hjemover ut i nattetimene. Da vi tre kom hjem, satt vi oss for å ta en pils til før vi skulle legge oss. Min kone var såpass full og trøtt at hun sovnet ved bordet der vi satt. Jeg fikk sendt henne i seng og da var det bare Maja og meg igjen. Vi satt oss i sofaen for å drikke opp, og det tok ikke lang tid før vi satt å klinte heftig.

Vi kliner vel ikke bare for å kline, sa jeg. Hva mener du, spurte Maja. Dette er vel bare forspill, er det ikke, svarte jeg tilbake. La oss gå opp til senga di og fortsette der! Maja var ikke vanskelig og overtale.

Til min overraskelse tok Maja kommandoen plutselig. Vi stoppet opp ved siden av senga og kysset heftig og lidenskapelig. Begge var overkåte nå og hendene var overalt på hverandre. Maja satte seg på huk foran meg og åpnet beltet og buksen min. Hun dro av meg bukse og boxer i en bevegelse og pikken spratt dermed frem knallstiv. Nesten før den hadde vippet opp igjen, var den inne i munnen hennes og hun slikket og sugde det hun kunne. For en deilig følelse det var!

Maja reiste seg opp og sa at nå var det hennes tur til å bli slikket. Kjolen hennes falt fort til gulvet og kun et sexy sett med rødt blondeundertøy var igjen. Kroppen var akkurat slik jeg liker med store pupper, runde, sexy hofter og en skikkelig rompe til. For en dame hun var. Hun tråkket raskt ut av trusa og bh’en forsvant samme vei den også. Hun la seg bakover på senga og løftet knærne og spriket med bena. Jeg kunne allerede skimte fuktigheten mellom leppene idet jeg nærmet meg fitta med munnen. Tunga gled sakte opp gjennom hele musa fra bunnen og opp til klitten. Smaken var himmelsk og jeg kunne ikke få nok av de søte saftene som kom ut av henne. Stønnelydene hun ga fra seg gjorde meg ekstra kåt og pikken var nå så hard som aldri før.

Jeg vekslet mellom å slikke gjennom musa, tungeknulle henne og slikke på klitten. Brukte tunga godt og varierte mellom å slikke, suge og småbite i klitten. Slikket i meg hennes safter som rant ut og ned mot rompehullet. Jeg fikk i meg alt som kom og digget det.

Etter kun få minutter med denne behandlingen kom de velkjente skjelvingene i kroppen til Maja. Bena begynte å dirre på hver side av hodet mitt og hun løftet underlivet opp mot munnen min. Begge hendene kom bak hodet mitt og presset det mot musa idet pusten gikk fortere og fortere. Stønnene ble kraftigere og ble nesten til hulking idet hun kom. Jeg kjente det ble enda våtere og jeg stakk tunga inn i henne og slurpet i meg det jeg kunne.

Da hun roet seg ned trakk jeg det våte ansiktet mitt unna og la meg over henne ansikt til ansikt. Vi klinte heftig igjen og hun slikket ansiktet mitt fri for sine egne safter. Pikken min var nå steinhard og lå stramt opp langs magen mellom oss. Maja tok tak i den og gned den først litt mot klitten sin som fortsatt var veldig følsom etter orgasmen hun akkurat fikk. Etter et par drag styrte hun hodet mot åpningen sin og dro meg mot seg. Med hånda bak på rompa mi dyttet hun meg sakte, men sikkert lengre inn i seg. Det var veldig vått og pikken gled inn uten problemer. Da jeg var helt inne trakk hun hodet mitt ned og bet meg i øreflippen og hvisket til meg: ”Knull meg hardt”!

Kunne ikke annet enn å adlyde så klart. Jeg startet rittet mitt på henne med å peise på. Kan ikke nekte for at jeg hadde lengtet etter dette en god stund og var naturligvis meget kåt på dette tidspunktet. Det var så deilig å knulle denne våte fitta.

Jeg trakk meg ut og la meg på rygg. Kommanderte Maja oppå meg og ba henne ri meg. Det var så sexy å se de store, deilige puppene hennes riste foran meg mens hun red den knallstive pikken min.

Hun stilte seg villig opp i doggy med rompa mot meg. Jeg slikket kjapt over musa og rompa hennes bakfra og det var klissvått og deilig. Nå stilte jeg meg opp og styrte pikken på plass i fitta hennes igjen. Her var det bare å banke på! Jeg klappet henne et par ganger over rompa og hun stønnet og vred seg under meg. Det tok ikke lang tid i denne stillingen før hun nærmet seg igjen. Jeg bunnet henne hardt og taktfast og hun skrek inn i puta idet hun kom igjen.

Dette ble for mye for meg og jeg var også spruteklar nå. Da jeg ikke kunne sprute inni henne fikk henne rundt på rygg igjen og kjørte på i misjonæren igjen. Det tok ikke mange støtene før jeg kjente det bygge seg opp i meg. Jeg dro meg ut og sprutet over hele magen hennes. Et par av strålene strakk seg helt opp på puppene hennes og i halsgropen. De siste dråpene landet rett ned på musa hennes. Hun dro fingrene gjennom de klissete dråpene på puppene sine og slikket de rene. Mmmmm sa hun og kikket på meg med et sløret og tilfreds blikk. Hun fikk tørket av seg resten med en t-skjorte og jeg listet med stille ned til min kone igjen.

Det var litt spesielt da vi våknet neste dag og satt og spiste frokost sammen vi tre. Maja og jeg ble enige om at dette måtte forbli vår lille hemmelighet. Maja fikk seg type like etter og vi har aldri gjort noe mer. Men denne opplevelsen var helt super.

Novellen er skrevet av Cato. Ønsker du din novelle publisert? Send den til novelle@nytelse.no! Alle publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500,- som kan brukes hos Nytelse.no!