På butikken med hemmelig vibrator

 

Vanligvis er det ikke så veldig gøy å gjøre ærender. Føler man seg produktiv når man handler mat? Ja. Er det digg å endelig hente den pakka på posten? Også, ja. Føler man seg supersexy når man står i grønsaksavdelingen på Kiwi? Eh, nei, egentlig ikke.  Vel det var før jeg møtte Jive fra We-Vibe.

La meg fortelle om det første dagen jeg prøvde Jive. Hvordan jeg overvant frykt for å bli hørt, hvordan kjæresten min fikk kontrollen og hvordan det var å få orgasme i offentligheten!

 

 

Forspill og oppsett

Jeg bor i Oslo, mens kjæresten min bor i Bergen. Og selv om vi besøker hverandre så ofte som over hode mulig er det aldri nok. Derfor var vi begge to veldig spente på dette nye seksuelle eventyret som kanskje ventet oss.

Med tanke på at vi bor på hver vår side av landet må jeg innrømme at jeg ikke hadde store troa på at det skulle være spesielt spennende, eller at tilkoblingen til internett skulle være bra nok. Men jeg bekymret meg visst for ingenting.

Jive havnet på døra kjempefort, en dag før jeg egentlig trengte den. Noe som var kjempeflott og ga oss sjansen til å teste den ut litt og leke med funksjonene. Fra jeg åpnet boksen til v i hadde gjort ferdig oppsettet av Jive tok det kun 5 minutter!

På kvelden eksperimenterte vi med de ulike vibrasjonene og valgte ut de jeg likte aller best. Med We-Connect appen kan man lage egne mønstre og rytmer og lagre dem til senere. Skikkelig smart! Vi satte opp 3 rytmer jeg likte som vi skulle prøve neste dag.

 

 

Ute på vift

Jeg våknet neste dag til tre sexy meldinger fra kjæresten. Han var så gira og gledet seg masse! Jeg måtte jobbe litt før jeg kunne gå ut å begynne på den spennende turen, men sendte han noen frekke meldinger for å varme opp. Endelig var klokka 3 og med handleliste i den ene hånden og Jive godt plassert inni meg, gikk jeg ut.

Jeg hadde så vidt kommet meg ut av bygningen før det plutselig summet mellom beina mine! Bzzzzz. Ok, jeg viste at lyden kun var i hodet mitt, men den plutselige oppstarten fikk meg til å hoppe litt på fortauet.

Etter noen sekunder med frykt for at de rundt meg MÅTTE vite hva som skjedde der nede, skjønte jeg fort at det kunne de ikke og jeg var bare paranoid. Alle har nok med sitt og tenker ikke på meg, fant jeg ut.

Men jeg følte meg fortsatt smånervøs og paranoid mens jeg gikk til postkontoret på hjørnet. Akkurat i det jeg gikk inn døren stoppet vibrasjonene. Noe som passet bra da jeg måtte snakke med damen bak skranken, og jeg ikke hadde klart å forme en ordentlig setning mens Jive rytmisk jobbet inni meg.

 

Kåt og våt

Resten av dagen var planen å finne en gave til en venninne, plukke opp noen blomster og kjøpe litt middag. Jeg klarte å gjennomføre alle gjøremålene mine og må si at jeg nøt dem mer enn jeg vanligvis ville ha gjort.

Jeg la merke til at jeg ble mye mer komfortabel med hele situasjonen, jeg slappet av og jeg kunne nyte de små overraskelsene kjæresten min sendte via telefonen sin til dypet av meg. Kjæresten elsket det her!

Han digget tanken på at han kunne gjøre meg våt og kåt fra andre siden av landet, og insisterte på at jeg skulle sette meg ned og ta et glass vin på den lokale puben vår. Han ville at jeg skulle slappe av og virkelig nyte vibrasjonene som han sendte.

 

Ett glass vin og Jive

Og jeg sa selvfølgelig ja. Inne på puben satte jeg meg i en komfortabel bås og bestilte favorittvinen min. Jeg må innrømme at kjæresten hadde rett. Å sette seg ned med et glass og ingenting annet å gjøre enn å nyte Jive var en veldig god ide.

Vi fikk testet ut videochat-funksjonen i appen også, vi hadde litt hviskende dirty talk gående i den usjenerte båsen min. Dette ga det hele ett nytt nivå av intimitet og jeg glemte et øyeblikk at jeg satt i offentligheten mens jeg ble kåtere og kåtere.

I begynnelsen hadde jeg tenkt at jeg i hvertfall ikke kom til å få orgasme av det her, men at det skulle bli en spennende greie å prøve ut liksom. Jeg tenkte at de ville bli vanskelig å slappe av nok, men det viser seg at jeg ikke trengte å bekymre meg for det, nei.

 

 

Midt i baren, skjult i en bås klokka 6 på ettermiddagen, fikk jeg orgasme. To ganger til og med. Jeg må innrømme at jeg kanskje er litt ekshibisjonist og Jive er kanskje laget for folk som meg. Men jeg tror helt ærlig at dette vibrerende egget er min nye bestevenn.

Og jeg tror den kan være det for deg selv om du ikke nødvendigvis liker tanken på at folk kan komme til å oppdage deg. Den er bare rett og slett skikkelig deilig! Jeg har noen få tips til hvordan du kan bruke Jive første gang for å være mer komfortabel.

 

Tips og triks

1. Test vibratoren på forhånd
Bli kjent med vibrasjonene og test ut hvilke mønstre og rytmer du liker. Sett sammen noen ulike modus du liker og lagre dem i appen, så du vet at når du går ut får du de beste vibrasjonene. Men la det være rom for at partneren kan overraske deg.

2. Bruk stramme bukser
Selv om Jive ikke kommer til å skli ut, vil det å gå med litt trange bukser gjøre deg roligere. Jeg gikk med tights og følte at jeg hadde 100 % kontroll på det vibrerende eggets plassering.

3. Hvis det er mulig, finn et sted å slappe av
Ta deg et glass vin i en usjenert bås, dra på kino og sett deg bakerst, eller bruk Jive på nattklubb.

4. Bruk appens videofunksjon
Selv om vi ikke originalt hadde tenkt å bruke video, var det kjempegøy! Jeg ble kåt av hans reaksjoner og omvendt. Det skal være gøy for begge!

 

Kjøp den fantastiske Jive fra We-Vibe her!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du