Den hemmelige stranden

Jeg hadde tatt båten min ut på en liten øy utenfor hytta vår på hvaler. Der er det en fin liten strand. Usjenert og varm så en varm sommerdag dro jeg ut. Jeg kom ut dit og tenkte «shit».

Der lå det en kajakk allerede og på stranden lå en dame i bikini, men tenkte «shit, jeg kan vel ligge der jeg også siden det kun var oss to. Vel i land la jeg meg bare 5 meter fra hennes side av stranden og bukten ikke er så stor. Jeg la ut strandhåndkle og smurte meg og la meg på magen og slappet av.

 

Løspupper

Jeg tror jeg døset av for litt etterpå hørte jeg «skal jeg smøre deg på ryggen?» Jeg kikket opp og ble litt paff. Damen var ikke en dame, men en mann i bikini med løspupper!

Eeek. «Ja, takk» sa jeg og tok opp hekten på bikinien så stroppen falt ned. «Fin bikini» sa han. «Takk» sa jeg. Han smurte meg deilig på ryggen og spurte om han skulle ta lårene også. «Ja, takk» sa jeg.

Da han var ferdig med å smøre satte jeg meg opp å så på han. «Fin bikini du også» sa jeg. «Men hvorfor bikini?» «Jeg liker godt å bruke det eller badedrakt», sa han.

«Og i denne bukten kommer det ikke mange nå på denne tiden av dagen eller nå midt i uken utenom fellesferien. Jeg har badedrakt med også.»

«Ok» sa jeg. «Jeg skal bade» sa han. «Jeg blir her siden jeg akkurat har smurt meg» sa jeg. Han reiste seg og gikk ut i vannet.

 

Ingen liten sak

Hmm, tenkte jeg. Bra kropp og er egentlig litt sexy i den bikinien. Mellomblå topp og truse. Han kom opp igjen og tok bare av seg toppen. Tok ut to silikonpupper og la de inni en blomstret badedrakt, Så tok han bare av seg trusen, la den til tørk.

Og wow. Var ikke noen liten sak mellom beina. Jeg kjente at jeg reagerte. «Du har fin kropp» sa jeg. Han tok på seg badedrakten og jeg spurte. «Hvilket merke er det?» «Pnos Emporio» sa han.

«Vil du prøve den? Den er i størrelse 42» sa han. Jeg tenkte «hm. ja.» «Ta av deg så får du prøve den» sa han og tok av seg, tok ut silikonpuppene av overdelen og rakte den til meg.

Jeg sto der naken og han sa «nydelig kropp du har, søt liten strek du har over klitten.» Jeg har bare en tynn strek med hår rett opp fra klitten. Badedrakten passet bra.

 

Tent

«Har du mange» spurte jeg? Han nikket og sa «ja, har sikkert en 5-6 stykker på hytta.» «Flere enn meg du da.» Jeg satt litt og pratet med han i badedrakten før jeg spurte.

«Blir du tent når du går i bikini og badedrakt?» «Ja» sa han. «Og når jeg så deg naken.» Jeg tok av meg badedrakten og merket at truseforet var vått. Han var naken og jeg så at kuken var på vei oppover.

«Ser det», sa jeg. Han hadde snart en stor stiv som jeg hadde lyst på. Han tok en rød bikini på seg og satte seg ved siden av meg. «Jeg har lyst på deg» sa jeg rett ut.

«Du tenner meg både som mann og kvinne» datt det ut av meg. Jeg la meg naken ned på rygg og sa «slikk meg. Du kan slikke meg i bikini.»

 

 

Tre på rad

Han la seg nedenfor meg og begynte å slikke meg deilig. Han holdt hendene rundt hoftene mine og jeg merket at jeg ikke kunne bevege meg noe særlig.

Jeg merket også at jeg snart fikk orgasme og stønnet høyt. «Åj» sa jeg «den kom fort!» Han fortsatte bare å slikke og jeg kjente at det bygget seg opp et veldig trykk i underlivet og jeg stønnet høyt og prøvde å dytte han bort, men han holdt godt og snart eksploderte jeg i en stor orgasme til.

«Herregud så godt» sa jeg. Han slapp taket og vippet kuken ut på siden av bikinitrusen. Jeg ba han legge seg på rygg og tredde meg ned over han.

Den var så stor at den bunnet meg, men jeg tenkte for meg selv at «herregud så godt og så stor» og begynte å ri han. Han i bikinitruse og bikini topp. Jeg naken.

Jeg red opp og ned, og kjente at det bygget seg opp inni meg, men også hos han. Ingen hadde tenkt på kondom og jeg var ikke i sikker periode. Jeg kjente at både han og jeg snart kom og red han fortere og så hørte jeg at han stønnet og sprutet og jeg kjente at jeg også kom, for tredje gang.

 

Et minne

«Herregud så deilig» sa jeg da jeg lå oppå han med kuken langt inni meg. Jeg kjente at det var vått av han og meg. «Et minne» sa jeg og tok på meg hans badedrakt da det jo rant ut av meg.

Saftene våre rant ut i truseforet i badedrakten hans. Han lå fremdeles på ryggen så jeg sugde han ren og la kuken inni bikinitrusa. Vi lå litt og pratet før jeg spurte om vi skulle dra tilbake til hytta hans og se på badetøyet hans.

Vi tok bare og samlet sammen sakene og han tok på skjorte og shorts, og så hang vi kajakken bak og dro til lands.

Hytta hans hadde en stor solrik veranda helt uforstyrret så han gikk bare rundt i bikini og jeg i badedrakten. Han tok frem 6 badedrakter og 5 bikinier og viste meg.

«Åj» sa jeg «dette blir en lang dag hvis alle skal testes like grundig.» Han lo. «Ja, men veldig deilig.» Vi klarte ikke teste alle. Bare halvparten. Til det ble jeg for sår og øm i både klitoris og skjede. Resten ble testet dagen etter og testes fremdeles både på hytta og hjmme

 

Skrevet og innsendt av anonym

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du