Min beste gangbang – Del 2

 

Mannen i hjørnet var ikke noe gutt!

«Flere som har lyst på BJ?» spurte jeg og så meg rundt i rommet. Jeg sto fortsatt på huk med klissete pupper. To gutter kom bort til meg. Det var tydelig at samtlige var kåte. De runket helt til de hadde kommet helt bort til meg, og jeg tok over jobben. Jeg tok en pikk i hver hånd og runket dem. Samtidig byttet jeg på å suge. De holdt litt lengre enn de som var før dem, men ikke så veldig. Han jeg runket med høyre hånd var den første sa meldte «behovet» sitt.

 

Jeg spurte han jeg runket med venstre hånd om han også nærmet seg. «Snart» sa han. Jeg satte tempo litt ned med høyre hånd, samtidig som jeg økte tempoet med venstre. Det var vanskeligere enn man skulle tro. Å runke to pikker samtidig, men i forskjellig tempo. Jeg tror jeg løste oppgaven bra, for de kom nesten samtidig. Han i høyre hånd var først ute, men han i venstre var rett bak. Jeg runket alt jeg klarte mens de sprutet ut over puppene mine begge to.

 

Nå hadde fem gutter sprutet på puppene mine, og det rant nedover kløften og ned mot magen min.

«Nå vil jeg knulles mer» sa jeg etter jeg hadde reist meg opp. De siste guttene som hadde kommet, hadde forlatt rommet. Nå var det ikke så mange igjen. Jeg, Caroline, mannen i hjørnet og fire gutter til. Jeg gikk bort til en av guttene og så han rett i øynene. «Ta meg opp etter veggen» insisterte jeg. Han var ikke vanskelig å be.

 

Han tok tak under armene mine, løftet meg opp og tredde meg ned på pikken hans. Jeg hadde ikke tørket av puppene mine, men han brydde seg åpenbart ikke. Han presset meg opp etter vegg og knullet meg hardt. Silikonpuppene mine er såpass store at han klemte dem sammen med brystet sitt. Det gjorde meg ekstra kåt, og nå ville jeg dobles igjen. «Kan en av dere ta meg i rompa» sa jeg til de andre.

 

 

Det kom en pikk på plass, og jeg var raskt doblet igjen.

Jeg holdt en arm rundt nakken på hver gutt, og de tok meg stående. En i hvert hull. Han som knullet meg i fitta fikk best vinkel og fikk kjørt på hardest. Han i rompa sto mer i ro, men det var deilig å bli fylt opp uansett. Han i fitta begynte etter hvert å stønne høyt. «Sprut meg i fitta» sa jeg til han. Han var ikke vanskelig å be. Han kjørte på til han kom inni meg. Han skalv i bena da han tømte seg, og jeg tror det var bra jeg hadde en bak meg som holdt meg oppe.

 

Han så ut som han hadde nok med å holde seg oppreist til han var ferdig. Jeg tror ikke han hadde klart å holde meg samtidig. Han trakk seg ut, forlot rommet og fitta var ledig igjen. Han i rompa holdt meg oppe, og en ny gutt kom på plass foran meg. Han skled rett inn og tok over jobben. Han varte dessverre ikke mer enn noe få støt før han også kom som en foss. Han forlot også rommet, og nå begynte det å bli tynt i rekkene.

 

Bortsett fra han som fortsatt var i rompa, var det bare en gutt igjen i tillegg til Caroline og mannen.

Han siste gutten var raskt på plass i fitta og kjørte på. Plutselig så jeg at Caroline satte seg på huk foran mannen i hjørnet. Hun så nydelig ut i kjolen sin. Det lange håret hennes var satt opp i en knute, og silikonpuppene hennes fylte ut kjolen perfekt. Siden hun satt med ryggen til så jeg ikke pikken hans, men basert på bevegelsene til Caroline, skjønte jeg at han fikk en BJ.

 

Jeg ba guttene som knullet meg om at ta meg bort til dem. De bar meg bort, fortsatt med hver sin pikk inni meg. Det var først da jeg fikk se pikken hans på nært hold at jeg nesten ble litt redd. Den var helt vanvittig stor. Lang, tykk og bred. Synlige blodårer på sidene og et perfekt formet pikkhodet. Det vil jeg ha i alle hull tenkte jeg for meg selv. Caroline runket og sugde godt på pikken hans, og jeg var redd han skulle komme før jeg fikk prøve.

 

 

Det beste var vel at de to siste guttene fikk gjøre seg ferdig, så jeg og Caroline kunne konsentrere oss om den enorme pikken.

Jeg tror nesten at guttene tenkte det samme for det tok ikke lang tid før de kom. Kanskje de også ble helt skinnsykt kåte av å se Caroline suge på det monsteret. Han i fitta kom først. Han tømte seg langt inni meg før han forsvant. Han i rompa tror jeg begynte å bli sliten. Han hadde tatt meg stående ganske lenge nå, og han hadde vært med på at tre andre gutter hadde kommer i nabohullet.

 

Han satte meg ned på gulvet, fortsatt med pikken sin inni meg. Jeg lagde en fin svai i ryggen og struttet ut med rumpa. Han tok hintet og kjørte på videre. Jeg sto nå rett ved siden av Caroline som var opptatt med sitt. Jeg tenkte at nå har jeg jo to hender og munnen ledig, og den gigantiske pikken er jo rett ved. Jeg bøyde meg frem og mot pikken. Caroline flyttet seg litt til siden og ga meg plass. Jeg tok tak i det beistet av en pikk og gapte så høyt jeg kunne.

 

Det var så vidt jeg klarte å få litt av pikken inn i munnen.

Det gjorde det heller ikke lettere med pikken som gikk som et stempel inn og ut av fitta. Han hadde holdt ut lenge, lengst av alle i dag, men nå nærmet det seg slutten. Han lot det stå til og sendte ladningen sin opp i rompa. Han forlot rommet og nå var vi bare tre igjen. Jeg var helt skjelven i bena og hadde egentlig fått mer enn nok for en dag. Men dette skulle jeg ikke gå glipp av. Jeg satte meg ned på huk ved siden av Caroline.

 

Vi sugde og slikket om hverandre og gjorde det så godt vi kunne for ham. «Hva synes du om kjæresten min, Tom» kom det plutselig fra Caroline. Jeg så på henne med store øyne, fortsatt med pikken til Tom i munnen. «Seriøst, er det her ditt faste følge» spurte jeg og viftet med pikken til Tom. «Deilig, ikke sant» svarte hun tilbake. «Ja, du må bli bortskjemt hvis du har fri tilgang på denne» lo jeg.

 

 

«Det har du rett i. Men i dag er det Tom sin tur å skjemmes bort.

Det er derfor jeg har invitert deg. Tror du at du klarer størrelsen hans?» «Lett, jeg vil ha pikken hans i alle hull» svarte jeg. Caroline smilte mens hun så opp på Tom. «Klarer du alle hullene våres?» spurte hun Tom. Tom stønnet mens jeg sugde og runket han. «Jeg skal knulle dere til dere ikke klarer å stå oppreist» fikk vi til svar.

 

Enkelt og greit. Vi jobbet lenge på huk med pikken til Tom. Caroline sa han var veldig utholdende, så vi kunne bare ta for oss. Jeg koste med ballene hans med den ene hånden og runket med den andre. Caroline runket med begge hender, og så kranglet vi om å få suge på pikkhodet hans. Etter en god stund tok Tom tak i hendene våres og reiste oss opp. Han tok oss med bort til sengen og ba meg om å stelle meg på alle fire.

Jeg gjorde som han sa, og jeg merket at jeg grugledet meg til det som kom til å skje.

Heldigvis startet han med fitta, og han startet rolig. Han presset seg mot åpningen min, og det tok ikke lang tid før han var helt inne. Han bunnet meg fullstendig, men da jeg kastet et blikk bakover så jeg at det var en god del av pikken hans som fortsatt var i friluft. Etter et par minutter inni meg, trakk han seg ut.

 

Caroline hadde fått av seg kjolen og sto klar i doggy ved siden av meg. Caroline var åpenbart godt vant for Tom forsvant rett i bunn. Tom tok Caroline i doggy en liten stund før han kom tilbake til meg og fortsatte der han slapp. Caroline var åpenbart steinkåt og klarte ikke å vente på tur. Hun la seg under meg og spredte bena sine så mye hun klarte. Hun ba om pikken til Tom, et ønske han oppfylte raskt. Caroline lå nå på rygg, mens jeg sto i doggy over henne.

 

 

Det var nå kort vei for Tom å bytte fitte frem og tilbake, noe han utnyttet.

15-20 støt i en fitte før han byttet. Caroline og jeg storkoste oss, og konkurrerte neste i å stønne høyest. Det var tydelig at dette påvirket Tom, for han begynte også å stønne. Caroline skjønte at han begynte å nærme seg og ba han stoppe. «Vi trenger pikk i ræva også» ropte Caroline. Tom var ikke vanskelig å be. Han startet med meg. Jeg var fortsatt vidåpen og godt smørt, så det gikk uten problemer.

 

Tom fikk derimot fort problemer. Han økte takten enda et par hakk, og han peste og stønnet som bare det. «Jeg tror ikke han holder ut med meg» sa jeg til Caroline og smilte. Hun så litt sjalu ut. Tom trakk seg ut av meg. Han hadde det tydeligvis travelt, for han tok tak i skulderen min og dro meg ned på gulvet. Ikke et sekund for tidlig. Jeg hadde så vidt fått satt meg til rette på gulvet før spruten kom. Jeg liker egentlig ikke å få sprut i ansiktet, men det brydde ikke Tom seg om.

 

Han tok tak i håret mitt, og holdt godt fast.

Han runket pikken sin med store bevegelser og holdt pikkhodet noen cm fra munnen min. Det virket aldri som det stoppet. Jeg lukket øynene før han kom og de første 2-3 sprutene landet over øynene mine. Jeg hadde derfor ikke mulighet til å åpne dem igjen. Han fortsatte å sprute og han dekket hele ansiktet mitt. Det rant nedover halsen min og puppene.

 

Jeg kjente at han presset den store pikken sin mot munnen min, og jeg gapte opp. De siste sprutene kom i munnen min og jeg svelget unna. Jeg fortsatte å suge forsiktig på pikken hans etter at han var ferdig. Siden øynene mine var gjenklistret kunne jeg ikke se noe, men jeg hørte at Caroline kysset Tom før hun sa: gratulerer med dagen, gutten min. Elsker deg.

 

Fikk du ikke med deg starten? Les DEL 1 her!

Skrevet og innsendt av leser, A3

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,