Hvordan unngå rutinesex og beholde spenningen i sexlivet

2020 er året som virkelig satte forhold på prøve – ikke bare levde vi med mer stress og store endringer, vi fikk også et år med hjemmekontor, sterkt begrensede fritidsaktiviteter og minimalt med sosialt samvær med venner og bekjente. Hvordan unngår vi at forholdet stagnerer, og hvordan beholder vi spenningen i sexlivet når den lille energien man har brukes opp før frokost?

Sexolog Maria K. Ebbestad med sexolog og parterapeut Linda Bjørnsand gir deg gode råd og tips i podcasten Klimaks fra Nytelse.no. Hvorfor er det så bra å sove naken? Hvem skal ta initiativ til sex når energien mangler? Hvordan kan vi finne de små øyeblikkene sammen og unngå at sex og romantikk blir rutine? Kan en blowjob redde forholdet? Svarene får du i episode 47 av podcasten Klimaks – hør hele episoden på Nettavisen Lyd!

«Når man kan snakke sammen om sex,
så kan man snakke sammen om alt.»

Du har sikkert hørt det før – god kommunikasjon noe av det viktigste i et godt forhold. Vi mener det er enda enklere – god kommunikasjon om sex er grunnlaget for et forhold hvor man forstår hverandre, og hvor man føler seg akseptert av sin partner. Når man kan snakke sammen om sex, så kan man snakke sammen om alt. Fortell hva du liker, hvor du liker det. Ta hånden til partneren din og vis akkurat hva de vil de skal gjøre. Ingenting er bedre enn å vite at man gjør noe riktig – spesielt når det kommer til sex.

Strekker ikke tiden til? Går du til sengs uten energi og sovner fra hele romantikken? Sett av tid til deg og din partner, sov naken og nyt tiden sammen før dere står opp – hudkontakt og varmen fra din partner frigir hormoner som øker lysten, gjør deg mer opplagt og får dagene til å virke lysere. Bytt ut middagen med en romantisk piknikk i stuen, ta en kjappis i gangen når dere kommer hjem, gå ut en tur og prøv et av verdens mest populære rollespill for par: dere er fremmede som tilfeldigvis møtes, og du har så lyst på motparten at du bare må ta dem med hjem. Ute på tur? Start samtalen med «Unnskyld, jeg ser vi går samme vei, har du lyst til å gå sammen?» Hvem vet hvor praten tar dere…

Maria og Linda svarer på flere spørsmål fra lytterne og gir smarte tips til dere som vil ha bedre sex sammen i podcasten Klimaks fra Nytelse.no.

Ønsker du deg bedre sex, men er usikker på hva du kan gjøre? En parvibrator fra Nytelse.no lar dere utforske nye sider ved hverandre med fjernstyrte vibrasjoner, økt nytelse ved stimulering av penis og klitoris når dere har sex sammen, og morsomme funksjoner som gir uendelige muligheter for lek og moro – sammen.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,