«Multiorgasme, det hadde jeg ikke forventet»!

Multiorgasme, det hadde jeg ikke forventet! Jeg har kun lest gode ting om Satisfyer sine produkter, men at det skulle bli full score på første forsøk hadde jeg ikke sett for meg… 

Satisfyer Pro G-spot vibrator vinner meg ikke over kun med utseendet, såpass ærlig må jeg være. Jeg får litt apotek-feeling av den hvite vibratoren. Men vibratoren ligger godt i hånden, jeg kjenner at det er et kvalitetsprodukt og hvis man overser fargen får jeg absolutt en god følelse!

Produktet er allerede ladet opp når jeg får det, noe som er en ekstra luksus jeg setter veldig pris på.
Jeg presser staven inn i skjeden og kjenner hvordan den fyller meg fullstendig. Den er ikke FOR stor, men stor nok til at jeg få maks ut av vibrasjonene. Dette lover veldig godt! Jeg har nok testet hundrevis av leketøy i mitt liv, og de gangene produktene rett og slett er for små (?!) blir jeg veldig skuffet!
Den lille åpningen som skal sutte på klitten treffer akkurat der den skal og jeg får den gode, kilende følelsen med én gang!

Jeg kjenner at kroppen min reagerer på de kraftige og intense pulseringene inni meg. Saftene mine renner nedover håndtaket og jeg lurer på hvor lenge jeg vil holde. Jeg må trekke vibratoren litt ut for å gi meg selv en pause! Det vibrerende skaftet hviler i åpningen min og jeg stryker to fingre over klitten. Den er hoven og følsom, men ikke slik at det blir ubehagelig. Magien med denne suge-teknikken er at klitten aldri vil bli overfølsom, og på den måten kan man jobbe opp orgasmer som er kraftigere enn man vanligvis får!

Kroppen min vil ha mer og jeg fører vibratoren inn i hullet mitt igjen. «Sugekoppen» legger seg rundt klitten og jeg hører hvordan den sender trykkbølgene mot den lille knappen min. For det er nemlig det det er! Trykkbølger. Men det kjennes ut som om noen suger og gir deg herlig, myk, altoppslukende oralsex.

Jeg begynner å miste kontrollen over meg selv.. Jeg vrir meg i sengen, stryker hånden over brystknoppene og stønner svakt. Den rumlende og dype vibreringen kjennes fantastisk mot g-punktet og jeg kjenner hvordan trykket bygger seg opp innvendig. Kilingen i klitten har nådd toppunktet og jeg kan nyte den leeeenge, takket være trykkbølgene.

Pusten min er tung og jeg klarer ikke lenger holde tilbake. Jeg skrur vibratoren et nivå opp og lar kroppen min ri på bølge etter bølge av orgasme. En intens kiling fører til en sprut av mine safter som renner nedover hånden min. Jeg lar meg rive med. «Aaaah!» Det rykker til i musa, igjen og igjen. Jeg kan fremdeles nyte stimuleringen og forlenge orgasmen. Da den omsider roer seg, får jeg følelsen at kroppen har mer å gi. Jeg lar klitten min hvile et par sekunder mens jeg finner frem til høyeste nivå på vibratoren.

Denne gangen presser jeg den hardt inn og støter den mot g-punktet. Etter bare noen sekunder kjenner jeg en ny orgasme bygge seg opp og da, med full effekt, presser jeg «sugekoppen» mot klitoris. Orgasmen velter opp i meg. Denne gangen mer intens, nesten sviende. Jeg orker bare noen sekunder før jeg må la kroppen hvile…

Konklusjon!
Det er mange produsenter som har ønsket å kombinere en rabbitvibrator med den nye trykkbølge-effekten, men de aller fleste har tryna! Det har endt opp med et resultat som ikke treffer der den skal og man må velge mellom fokus på g-punkt eller klitoris. Men Satisfyer Pro g-spot vibrator er faktisk en suksess!

Jeg elsker at den er såpass kraftig i design og at den har mange nivåer å velge mellom, som alle gir en god følelse. Ofte kan jeg få følelsen av at produsentene bare ønsker å putte mest mulig «jåleri» i samme pakke, for at det skal se bra ut på papiret! Det er ikke tilfellet med denne vibratoren. Den er ujålete, men rett og slett j**lig bra.

Jeg trekker litt for utseendet, men allikevel ender Satisfyer Pro G-spot vibrator opp med terningkast 5. Jeg tror ikke man skal bruke denne hver dag, da kan man bli bortskjemt. Men en deilig luksus av og til er absolutt fortjent! Så spørs det bare om man klarer å holde seg unna..

Satisfyer Pro G-spot Vibrator kan du kjøpe hos Nytelse.no

Kos dere, jenter!

XOXO Anett

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,