«En orgasme som varte flere minutter!» – Test av Satisfyer Men Vibration

Man må forberede seg på at dette ikke er den samme gamle runken man er vandt til! Men når man gir dette tid og tålmodighet, så vil man oppleve den lengste og deiligste orgasmen man har hatt! 

Satisfyer Men Vibration er laget for å gi følelsen av en blowjob og selv om det er markante forskjeller så vil jeg kalle denne masturbatoren for en suksess. Når du støter inn i den og trekker deg ut, så oppstår det vakuum. Med nok glidemiddel så fikk jeg absolutt en «sugende» følelse, som kombinert med vibrasjonene var helt sinnsjukt godt!

Satisfyer Men Vibration består av en vibrerende motor og en silikonhylse som du trenger inn i. Silikonen er trang og digg rundt penis, noe som gjør at man får en ekstrem glede av vibrasjonene. Jeg har testet dette leketøyet på to måter; Den ene var å dra den frem og tilbake over penishodet, og den andre var å lene seg tilbake og nyte en «handsfree»-opplevelse.

Min personlige favoritt var nok å støte inn i den. Da fikk jeg strøkene over penishodet som jeg har blitt vandt til etter 20 år med runking, men jeg fikk også nyte bonusen: Sinnsykt intense vibrasjoner som gjorde at jeg fikk mer nytelse enn jeg har kjent på noen gang!

Men den metoden som var mest spennende var å ligge på rygg med k*ken plassert i leketøyet, legge hendene bak hodet og bare ta meg tid til en handsfree opplevelse. Det var tidkrevende, men så sinnsykt deilig. Etter en stund så var det som om jeg fikk en liten orgasme, som varte i flere minutter! Den lille orgasmen avsluttet med den mega-orgasmen jeg pleier å få. Det var en helt sinsyk opplevelse.
Senere har jeg lært at det var fordi frenulum (undersiden av penishodet) blir stimulert og da opplever mannen visst nok noe som ligner på kvinnens orgasme.

Jeg anbefaler denne til alle mine kompiser som vil gjøre noe litt mer spennende enn å bare bruke handa. Den gir en følelse av orgasme som varte i flere minutter, hvor ofte har du kunnet si det samme?!

Satisfyer Men Vibration kan du kjøpe hos Nytelse.no

Skrevet av Sander.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,