Etterlengtet kn*lling!

Jeg sitter på bussen og er spent. Det er mørkt ute, gatelyktene blir til lysstriper. Kroppen min venter spent på ham. De våte regndråpene triller rolig ned vinduet. Det sitrer i underlivet, det kribler i magen. Hele meg sitrer.

Tankene mine går tilbake til sist gang vi var sammen. Et lite tett rom, intimt og hett.. Klamme kropper sammensvøpt. Opphisselsen ved å kunne bli oppdaget når som helst var intens. Likevel var vi begge trygge på at det ikke kom til å skje. Deilig hud man kan ta på, former handa glir etter.. Deilig, klam og våt hud.. Svetteperler som forteller hvor mye vi nyter hverandre. Fingerspissene som styrker meg lett over pannen, ned kinnet og øynene som ser på meg. Jeg ser han vil ha meg, og han vet at jeg vil ha ham. Opphisselsen er utenom denne verden…

Tilbake på bussen kjenner jeg at jeg er våt. Jeg er klam i trusa, og gleder meg til å ta den av! Det er ikke lenge til jeg er fremme… Lengtende etter lukta hans, kyssene og de deilig sterke hendene. Snart fremme.

I det jeg går av bussen må jeg se meg rundt for å være sikker på at ingen ser meg. Han venter på meg, han vet jeg kommer. Senga er klar for oss. I det jeg kommer inn trenger vi ikke veksle et eneste ord. Vi vet hva som skal skje. Blikket mellom oss er intenst, vi kler av hverandre med blikket. Det er like greit å sette i gang i virkeligheten også. Når jeg kommer nært ham kjenner jeg at han er hard. Lemmet hans svulmer mot meg, så deilig og hardt… Han tar den sterke hånda si rundt nakken min og drar meg mot ham. Jeg venter, ber og tigger inni meg om at kysset skal komme snart. Han ser på meg og nyter å se at jeg er kåt. Det våte og deilige kysset er langt.

Vi kysser heftig og kliner en stund. Vi lar hendene gli over klærne. Intensiteten mellom oss er rå og det er tungt å puste. Hendene hans begynner å ta på meg, stryker meg over halsen, lett, så lett… Tunga hans glir over halsen min, og han småbiter meg. Det er litt vondt, men jeg er så opphisset at det bare er deilig. Hendene hans går over puppene mine, de stanser litt… Helt til brystvortene mine er stive. Handa hans er kommet til buksekanten min nå. Jeg klarer ikke å vente, så jeg tar av meg skjorta. Jeg vil kjenne hans hud mot min. I noen sekunder mister vi fatningen og vrenger klærne av oss. Det er ingen kontroll over hvem som tar av hva, men vi blir nakne.

Vi legger oss under dyna og er spent. Vi kjenner hverandres kropper. Tryggheten er god. Jeg går på kne og tar et godt grep om han. Det deilige lemmet hans tar jeg i munnen min. Tunga glir lett over hodet, før jeg tar den lenger inn og lar ham gli mot ganen og så langt inn i munnen han kommer. Han slipper et stønn og jeg vet han har det godt. Munnen min er våt og varm. Han liker det slik, han liker det når jeg lar munnen gå helt ut, leker litt med tunga og lar ham slippe helt inn igjen. Det er deilig for meg også, og jeg klarer ikke holde tilbake mitt eget stønn. Han vrir på seg og jeg merker at han vil iaktta meg bedre. Jeg setter meg skrevs over ham. Han leker med tungen på klitoris. Det er opphissende og pulserende. Han lar tunga gli lenger bak. Jeg kjenner at han stikker den inn i meg. Vi stønner begge to. Det er så deilig. Tempoet øker, opphisselsen øker… Kroppene er mer ivrig.

Vi puster tyngre og jobber mer. Penisen hans rykker og han stønner, han er ikke langt unna en deilig orgasme. Jeg vil han skal komme i munnen min. Det varme og deilige fyller munnen min, og jeg smaker litt på ham før jeg gladelig svelger. Nå er det min tur. Tunga hans pulserer mot meg, takten er hurtig fordi han kjenner hvor våt og kåt jeg er. Jeg er nært, så nært! Jeg kjenner at jeg svulmer innvendig! Det begynner å trekke seg sammen inni meg! Jeg jobber og slutter å puste. Når jeg er nært nok puster jeg dypt, jeg vil den skal vare lenge! Vil ha mer og mer! Kroppen min eksploderer i varme og nytelse! Vaginaen min trekker seg sammen om og om igjen! Vi må puste litt og ta oss igjen. Deretter synker vi sammen og kjenner dens andre klamme og deilige kropp. Vi faller i armene til hverandre og sovner.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.