Min mest skitne historie!

Vi hadde vært ute, spist middag og vært på kino. Kanskje klisjéaktig, men det er en av de beste måtene å tilbringe kvelden på. Gjennom hele middagen og filmen hisset vi hverandre opp med små kjærtegn, fakter, gester og ord. Jeg kom til å skvulpe litt rosévin og du så storøyd på dråpen som rant nedover haka mi og dryppet på brystet før den trillet ned mellom puppene mine. Jeg fniste fordi det kilte og sukket da jeg så blikket ditt, breddfullt av begjær og løfter. Bare blikket ditt fikk meg til svulme og bli varm, jeg kjente blodet begynte å banke i fitta og jeg stønnet svakt mens jeg lot foten min gli opp på innsiden av beinet ditt under bordet. Heldigvis var duken lang, så ingen kunne se at jeg fant veien opp til skrittet dit.

De høyhælte skoene hadde jeg for lengst sparket av meg og nå kjente jeg hvordan kuken din hardnet og du måtte sette deg bedre til rette for gi plass til den voksende favoritten min. Utad så vi rolige og behersket ut, men inni oss begynte et voldsomt begjær å ulme og begge to visste at vi kom til å bli enda kåtere før vi kom hjem. Filmen vi skulle se var den siste til Johnny Depp. Han er mitt celebrity-fuck freepass; hvis muligheten noen gang byr seg kan jeg knulle ham med god samvittighet, uten at det regnes som utroskap. Han er så sinnsykt sexy og deilig og du vet veldig godt at jeg blir ekstra kåt og opphisset når vi ser filmer med ham. Selv om vi var aldri så tente på hverandre satt vi ikke på bakerste rad og klinte. At hendene gikk litt på oppdagelsesferd kan nok ha skjedd, akkurat nok til å holde spenningen ved like. I én scene skvatt jeg så jeg sølte cola over meg. Du lente deg inntil meg og hvisket hest «tror jeg må ta deg i dusjen når vi kommer hjem». Jeg svelget og nikket. Resten av filmen husker jeg ikke, jeg tenkte bare på dobbeltbunnen i det du sa: kom du til å bare beordre meg i dusjen og se på meg? Eller kom du til å dusje sammen med meg? Og i så fall, kom du til å knulle meg i dusjen?

Pusten gikk tyngre mens jeg fantaserte om deg og meg i dusjen, med varmt vann som fosset over oss mens du sto bak meg og lot kuken din gli opp mellom rumpeballene mine, inn mellom bena mine, hard og klar til å trenge dypt i meg. Du merket at jeg satt urolig i setet ved siden av deg og du så på meg og smilte vitende. Du la en stor og sterk hånd på låret mitt og begynte å stryke og kna, høyere og høyere. Til slutt lot du fingrene gli ned mellom bena mine og du trykket mot fitta mi mens jeg skilte bena fra hverandre og gispet. Du holdt hånda rolig med et fast og bestemt trykk mot den bankende musa mi. Jeg prøvde å presse mot, men da slapp du taket og bøyde deg mot meg, strøk håret mitt til siden og kysset halsen min rett under øret og hvisket «etterpå, Snuppa mi. Da skal du få». Jeg skalv og sitret, pusten gikk tungt og jeg stønnet lavt og dypt av frustrasjon og begjær. Fuck hele Johnny Depp! Han er sexy og deilig, men INGEN andre tenner meg som du gjør. INGEN andre får meg til å miste kontrollen og overgi meg så til de grader sanseløst, fullt og helt.

Jeg kan fantasere om deg og få orgasme uten at du rører meg. Vi skyndte oss hjem etter filmen, du lo av iveren min der jeg nesten løp på skyhøye hæler og trakk deg etter meg. Da vi endelig kom innenfor og lukket døra bak oss, kippet jeg av meg skoene, slang kåpa på gulvet og reiv av deg jakka før jeg stilte meg tett inntil deg, heiste meg på tå og samlet hendene bak nakken din. Jeg så deg dypt inn i øynene og du kunne se hvor kåt jeg var mens jeg presset meg mot deg før jeg trakk hodet ditt mot meg og kysset deg grådig mens jeg stønnet inn i munnen din. Lot tunga gli over leppene dine og virvle rundt din før jeg slapp taket, sugde underleppa di inn i munnen mens jeg la hodet bakover og blottet halsen. Du holdt meg hardt og lot en hånd gli opp bak meg og støttet ryggen min, den andre lot du gli ned og legge seg rundt rumpa. Du trakk meg enda nærmere, gned underlivet mot meg og knadde rumpa mi hardt mens du lot munnen følge konturen av kjeven min, nedover halsen, langs skulderen og fulgte utringingen mot puppene.

Brystvortene knoppet seg og struttet mot stoffet, jeg klynket og stønnet mens bena ble som gelé og du måtte holde meg fast og løfte meg opp mens jeg slynget bena rundt deg og lo lavt. «Dusjen» hvisket jeg. Du bar meg inn på badet og slapp meg forsiktig ned før du skrudde på vannet og begynte å kle av meg. Du lot hendene gli over huden for hvert plagg du tok av, lot hendene ligge rundt puppene mine og klemme brystvortene mellom fingrene til jeg stønnet høyt. Jeg snudde meg med ryggen mot deg og trakk ned buksa, struttet med rumpa mot deg og tråkket ut av trusa. Du sto tett inntil meg mens jeg bøyde meg framover og svaiet ryggen. Raskt åpnet du buksa og lot den og boxeren falle. Jeg kjente kuken banke mot rumpa mi, stiv og hard. Sakte førte du den inn mellom bena mine og presset den opp mot fitta mi. Du ble klissvåt med en gang. Du smøg armene dine rundt meg og holdt meg hardt og fast inntil deg mens du hvilte hodet på skulderen min. «God du» hvisket du. «Best du» svarte jeg og snudde meg mot deg, la armene rundt deg og la hodet mot brystet ditt.. Et øyeblikk ble vi stående slik og nyte nærheten før vi sa i kor «dusjen»! Jeg satte håret opp i en topp og stilte meg under det varme vannet. Heldigvis er dusjen romslig og med flere dyser, så det er god plass til to.

Jeg sto bak deg og såpet deg inn. Lot hendene stryke over ryggen din, ned langs armene og opp igjen langs siden. Førte hendene mine over skuldrene og ned over brystet og magen. Sakte tok jeg tak i kuken med den ene hånda og ballene med den andre. Ble stående og bare holde deg i et fast tak og kjente hvordan kuken din pulserte i hånda mi. Ørsmå bevegelser fra fingrene min gjorde deg enda hardere før jeg begynte å runke deg forsiktig. Etter hvert økte jeg tempoet; lot hånda gli raskere frem og tilbake, roterte hånda rundt skaftet og knadde ballene. Jeg la hodet inntil ryggen din og kjente hvordan pusten din ble tyngre og du stønnet anstrengt.

Jeg slapp taket og stilte meg foran deg, holdt blikket ditt og strøk nedover armene dine og langs lårene mens jeg sank ned på knærne foran deg. Fremdeles med blikket festet i ditt, lot jeg tungespissen slikke raskt på tuppen før jeg gapte over og lukket leppene rundt kukhodet. Jeg lukket øynene og lot tunga gli rolig rundt kuken, slikket hele skaftet, på oversiden og undersiden. Spisset tunga og lot den rotere rundt kukhodet, langs glansen og over strengen på undersiden. Jeg holdt meg fast i hoftene dine mens jeg nøt å slikke og suge favoritten min. Stønnet og smattet mens jeg grådig slikket i meg forsatsen før jeg tok tak i rumpa di og trakk deg tett mot meg og tok kuken din dypt i halsen. Du var så varm og hard, så pulserende kåt.

Vannet fortsatte å renne over oss, jeg ble blindet og hørte bare suset av dusjen, dine dype stønn og nøt følelsen av deg dypt i munnen og smaken av deg på tunga. Du måtte støtte deg mot veggen mens orgasmen bygget seg opp i deg. Du klarte ikke tenke, vannet bruste og rant varmt over deg, blodet banket og suste, du kunne bare føle opphisselsen stige til nye høyder før du endelig kom. Du skjøt sæden din i tykke, varme stråler inn i munnen min. Du brølte og kastet hodet bakover mens du fortsatte å pumpe munnen min full og jeg svelget grådig og sugde i meg hele ladningen, lot tunga forsiktig og varsomt ligge varm og våt mot kuken din mens du fikk igjen pusten og begynte å gjenvinne kontrollen. Du trakk meg opp og holdt meg hardt inntil deg. Jeg kjente hjerteslagene roe seg og pusten bli regelmessig før jeg varsomt vred meg ut av favntaket og raskt såpet meg inn og skylte vekk skummet. Vannet var begynt å bli kaldere, så jeg skrudde av kranen og fant fram et stort, mykt badelaken til hver.

Vi steg ut av dusjen og tørket oss og hverandre, fniste og lo mens hver centimeter ble behørig tørket innimellom kyss, berøringer og anerkjennende, flørtende blikk. Da vi kom inn på soverommet, fant du fram satengbåndet fra naughty-skuffen og surret det rundt håndleddene mine. «Er det okay?» spurte du og jeg nikket mens jeg beit i underleppa mi. Du så på meg for å være sikker på at jeg var med på det. «Nå bestemmer jeg» sa du. Jeg nikket og slo blikket ned. Du kysset meg forsiktig i munnviken, lot tunga gli over leppene mine og hvisket mot munnen min, så lavt at jeg nesten ikke hørte det, «du er min!» Du virvlet meg rundt, løftet hendene mine over hodet og festet satengbåndet i en krok på veggen. Speilet som vanligvis hang der, sto på gulvet og når jeg så ned kunne jeg seg meg selv i det. Nå skjønte jeg hvorfor du ikke hadde satt blindfold på. Du ville jeg skulle se alt du gjorde, uten at jeg kunne gjøre noe med det eller gjøre gjengjeld. Jeg trakk pusten inn i et skarpt gisp og kjente forventningen bre seg i meg. Jeg møtte blikket ditt i speilet, du smilte bredt og fornøyd før du stilte deg tett inntil meg og lot hendene dine gli nedover; fra håndleddene mine ned til skuldrene.

Du masserte meg først lett, så hardere mens jeg stønnet av nytelse. «Godt?» spurte du. Jeg stønnet igjen til svar og nikket så vidt. Hendene dine fortsatte nedover langs siden, over hofta, over rumpa og ned langs lårene. «Blir du våt for meg?» hvisket du, «er du kåt?». Jeg nikket. «Vil du komme for meg?» fortsatte du. Jeg nikket igjen mens jeg nøt følelsen av de sterke hendene dine som fortsatte å stryke, nå oppover på innsiden av lårene. Jeg lukket øynene og gispet. «Åpne!» sa du, «se i speilet!». Jeg åpnet øynene og så. Tommelen din strøk over fitta mi, trykket lett på tappen og jeg rykket til. «Stå stille!» kommanderte du. Du lot fingeren rotere rundt tappen. Med den andre hånda skilte du fitteleppene fra hverandre og jeg åpnet bena automatisk for å slippe deg bedre til. «Flink jente» sa du, «kjenn hvor godt det er». «Jaaaaa» stønnet jeg langtrukket mens du fingret meg raskere og raskere. Jeg så fascinert på i speilet og kjente at jeg nærmet meg. «Du er så våt» hvisket du i øret mitt, «så deilig våt og varm. Vil du komme for meg?»

«Mmmmmhmmm» stønnet jeg mens jeg skalv i bena. «Ikke enda!» sa du og tok hendene vekk. Du førte to fingre opp til munnen min: «så våt er du, at det drypper». Jeg slikket fingrene dine, trakk dem inn i munnen og sugde på dem som om det var kuken din. Jeg kjente den salte smaken fra fitta mi og du lo inn i håret mitt. «Du er en grådig en, er du». Du lot leppene hvile mot nakken min før du bet forsiktig i huden, slikket varsomt og kysset huden fra nakken ut til skulderen. Du lot hendene følge munnen; kysset, bet, slikket, strøk og knadde huden fra øreflippen ned halsen, bak nakken ut til skulderen og nedover ryggen. Hendene dine fant veien rundt meg og du tok en pupp i hver hånd. Lot dem hvile i hendene dine et øyeblikk før du varsomt klemte og knadde, tok en brystvorte mellom hver pekefinger og tommel og rullet, kløp og trakk.

Jeg gispet av nytelse, stønnet og presset rumpa mot deg, svaiet i ryggen så langt ned jeg klarte, skilte bena ytterligere og prøvde å fange kuken din mellom bena mine. Du slapp puppene, lot hendene gli ned til hoftene mine og trakk meg hardt og tett mot deg. Kuken din lå hard og varm mot rumpa mi og jeg vrikket rumpa tettere mot deg. «Vil du ha?» spurte du. «Jaaa» stønnet jeg, «vil ha». Du jukket underlivet mot rumpa mi og jeg kjente den deilige kuken presse inn mellom rumpeballene. Jeg klynket av fryd og stønnet av frustrasjon da du trakk deg tilbake. «Hva var dét?» spurte du. «Er du misfornøyd med noe?» Jeg nikket. «Vil kjenne kuken din i meg» sa jeg lavt, «nå. Vær så snill». Jeg så på deg i speilet med bedende øyne. Du tok et lite skritt tilbake og før jeg skjønte hva som skjedde, ga du meg et klaps på baken. Jeg gispet av overraskelse og sperret opp øynene. Slaget var overhodet ikke hardt eller vondt, men jeg skvatt. Så gliste jeg bredt og trippet bakover så langt det lot seg gjøre med hendene festet til veggen. «Jeg vil ha kuk» gjentok jeg og stirret deg utfordrende i øynene i speilet.

Du løftet hånda igjen og lot den falle på rumpa mi med et klask. Jeg klynket og kjente hvordan varmen fra slaget bredte seg i meg. Pusten gikk tyngre. Lyden av mine kåte stønn og gisp fylte rommet mens du fortsatte å gi meg små rapp på rumpa. Det var vondt og deilig på samme tid. Huden rødmet av slagene men jeg fortsatte å vrikke med rumpa mot deg og utfordret autoriteten din. Du tok et fast grep om hofta mi med ene hånda, andre hånda lot du gli inn mellom bena mine før du brått og hardt stakk to fingre opp i fitta mi. Jeg klynket av fryd. Du fingerpulte meg voldsomt mens fingrene dine grov seg inn i huden min på hofta. Du tok tak i rumpa mi, skilte rumpeballene så vidt fra hverandre så du kunne se fingrene som jóg inn og ut av den stadig våtere fitta mi. Det var så utrolig deilig, jeg var rystende kåt. Kroppen min begynte å skjelve og riste og jeg stønnet dypere og dypere, peste og skrek før du plutselig slapp taket i meg igjen.

Jeg knurret av frustrasjon. Jeg var kåtere enn noensinne. Huden på rumpa svei og jeg kjente saftene mine renne nedover lårene. Jeg pustet tungt og hang etter armene. Du så på meg der jeg sto foran deg. Så villig. Så kåt og klar. Huden glinset i det svake lyset, på rumpa bredte det seg et stort rødt felt med tydelige hvit fingermerker. Lårene mine var blanke på innsiden, håret mitt bustete og øynene mine halvt lukket. Jeg peste med åpen munn. Du la hånda på den ømme huden på rumpa. Jeg krympet meg men slappet fort av under berøringen din. Du lente deg over meg, presset den store, sterke kroppen mot min og skjøv meg mot veggen. Du holdt meg godt fast og hvisket «vil du ha?» Jeg lirket meg rundt i favntaket ditt og så deg dypt inn i øynene mens jeg hest hvisket tilbake «ja… vær så snill… jeg vil ha». Jeg var så kåt, så våt, så villig og klar, så tent på deg. Øynene mine lyste mot deg. Du så begjæret etter deg i ansiktet mitt.

Du så jeg ville ha deg mer enn noe annet i hele verden. Jeg ville du skulle ta meg, knulle meg hardt og vilt. Nådeløst og heftig, uten hemninger. Ville du skulle vise meg hvor mye du har lyst på meg, som jeg har lyst på deg. NÅ! Du grov hendene inn i håret mitt, holdt hodet mitt fast og svelget tungt før du hvisket «god du» og begynte å overøse ansiktet mitt med lette kyss. Hendene dine gled nedover kroppen min, nedover ryggen før du tok et hardt tak i rumpa mi og trakk meg tett inntil deg. Jeg gned underlivet mot deg. Kuken pulserte hard og varm mellom oss. Jeg skilte bena og du lot kuken gli inn mellom lårene mine og presset den mot den våte åpningen min. Jeg higet etter å kjenne deg dypt i meg, prøvde å lirke deg inn men du holdt meg fremdeles hardt fast og hvisket «vent» mens du kysset halsen min. Du la hodet mot skulderen min og lot kuken gli frem og tilbake mellom bena mine mens den ble glinsende våt av saftene fra fitta mi. Jeg klynket. Hoftene mine falt inn i rytmen din og vi vugget sakte mot hverandre mens vi pustet tyngre og tyngre. Du lot hendene dine stryke fra ansiktet mitt, ned halsen, langs ribbeina og la dem under puppene før du bøyde hodet og tok en brystvorte i munnen.

Tunga raspet over den følsomme knoppen og jeg sank sammen i knærne. Kjapt la du en arm rundt livet mitt og holdt meg oppe mens munnen din fortsatte å suge og forsiktig bite i brystvortene etter tur. Du lot hendene gli bak og under rumpa mi. I et kjapt løft slo jeg bena rundt hoftene dine og du lot meg sakte gli ned på den knallharde kuken. Et øyeblikk ble vi stående stille før vi begynte å bevege oss mot hverandre. Du løftet meg opp og slapp meg rolig ned. Kuken pulserte og banket mens den gled inn og ut av den varme, trange fitta mi. Raskere og raskere. «Vil du komme nå?» hvisket du. «Åhhh, men herregud da, mann!» ropte jeg frustrert, «Jaaaa, jeg vil komme! Jeg vil du skal knulle meg og slutte å mase og erte. Vil kjenne kuken din banke vilt i meg til jeg kommer skjelvende rundt deg. Jeg vil at du skal sprute meg full av den deilige sæden din! Er det så jævlig vanskelig å forstå?? Faen!!» Du lo høyt mens jeg knurret og gryntet, «faen ikke morsomt en plass» snøftet jeg før jeg begynte å le med.

«Hekt meg av denne jævla kroken og ta meg i senga» ba jeg. Du surret av meg satengbåndet og lempet meg opp i senga. Armene og skuldrene mine verket og du masserte meg forsiktig mens jeg lente meg bakover mot deg og slappet av. Forsiktig la du meg ned mot putene før du gikk ut av senga, stilte deg mellom beina mine og trakk meg mot kanten. Du bøyde beina mine bakover, jeg tok tak under knærne mine mens du la hånda på fitta mi. Sakte lot du fingrene utforske meg. Stakk en finger inn i den våte åpningen og smurte saften mellom fitteleppene, lot fingeren gli opp og ned, langsomt og pinefullt. Jeg peste, holdt hardt rundt knærne og kastet hodet fra side til side mens jeg stønnet høyt. Du lot fingrene erte meg, stakk to fingre inn i det varme og våte og pulte meg sakte før du lot kuken hvile mot meg. Smurte den inn med saftene og lekte langs sprekken, gynget med hoftene fram og tilbake før du i én bevegelse støtte raskt i meg og fylte fitta mi til bunns.

Jeg trakk pusten brått, overrasket av intensiteten. Du gav meg noen dype, rolige støt, kjørte kuken hardt inn og trakk deg ut, forlot den varme, våte fitta mi før du igjen presset kukhodet inn og erteknullet meg i åpningen mens jeg higet etter mer! Du lekte med meg, koste deg med å se jeg sitret under deg før du tok et hardt grep rundt hoftene mine og skjøt deg fram. Jaget kuken vilt i meg, fylte meg til bristepunktet. Jeg skalv under deg, stønnet høyt og kjente orgasmen bygge seg opp, pusten gikk tyngre mens jeg løftet meg mot deg, møtte støtene dine ivrig og kjente rykningene i underlivet. Du kjente forandringene i bevegelsene mine, hørte hvordan pusten ble raspende og pesende; jeg var så klar, så kåt. Jeg følte hvordan hele kroppen gjorde seg klar til utløsning. Lukten av oss, lydene våre, alt hisset oss ytterligere. Du lente deg frem, fanget ansiktet mitt med ene hånda og tvang meg til å se på deg. Blikket mitt var vilt og bedende, øyene lyste mot deg mens jeg peste. «Vil du komme nå?» spurte du lavt. Jeg stønnet høyt til svar og løftet hoftene og underlivet mot deg, prøvde å trekke deg lenger inn. «Jaaaaaa!». Jeg gispet. «Jaaaaa, nååååå!» Du stoppet brått og trakk deg ut i en rask bevegelse samtidig som du snudde meg rundt. Mine frustrerte, kåte stønn fylte rommet.

Jeg var så kåt, så klar til å komme rundt deg, så klar til å kjenne fitta klemme kuken din og få spruten i meg, men du hadde andre planer! Du spredte rumpeballene og lot en finger sirkle rundt rumpehullet i rolige, roterende bevegelser. Den andre hånda lot du stryke over rumpa og hofta, jeg krympet meg så vidt når du grov fingrene ned i den røde, såre huden min. Fingeren din fortsatte å utforske rumpa og fitta mi. Du førte fingrene dypt inn i fitta mi før du igjen konsentrerte deg om rumpa. Sakte lot du en våt finger trenge inn i det trange hullet. Førte den forsiktig fram og tilbake mens jeg vente meg til følelsen. Forventningene steg i meg og jeg presset meg mot fingeren din. Rumpeballene verket, lyserøde og varme etter daskinga. Jeg var overfølsom og klar. Sakte lot du kjølende olje dryppe på rumpa og jeg kunne kjenne hvordan oljen rant mellom rumpeballene mens du fortsatte å fingerpule meg. Du smurte oljen utover huden min og lot fingeren smøre rundt og på innsiden. Jeg svaiet ryggen og la hodet på senga mens jeg nøt behandlingen. Du lot olje renne over kuken di, jeg kunne se mellom bena mine at den struttet hard, pulserende og oljeglatt før du sakte førte den mot den trange åpningen min. Forsiktig presset du kukhodet inn.

Jeg stønnet og dyttet meg mot deg, skjøv meg inn på kuken din og ga fra meg et lite skrik i det du presset deg helt inn. Jeg klarte så vidt å holde ut, men du holdt et godt tak i hoftene mine og lot meg bli vant til følelsen av en stor og bankende kuk i rumpa. Jeg slappet av og tok villig i mot når du skjøv deg så langt inn som mulig. Sakte begynte du å bevege deg. Kuken gled rolig ut og inn og jeg falt inn i rytmen og matchet tempoet. Raskere og raskere kjørte du kuken i meg. Jeg klemte trangt og varmt rundt deg. Du pustet tungt, holdt et krampaktig tak i hoftene mine og øker tempoet. Du var så sprengkåt at du snart ikke klarte å holde igjen.

Jeg var fremdeles dryppende våt og lot en hånd finne veien til fitta. Hendene dine dro meg nærmere og du støtte inn i meg, hardere, villere og økte tempoet. Orgasmen bygget seg opp i deg og jeg begynte å massere tappen hardt og vilt. Så kåt, så våt, så klar! Du lukket øynene hardt igjen, banket kuken i meg og brølte «NÅ! Kom for meg!» og jeg eksploderte i en vanvittig kraftig orgasme som sendte sjokkbølger og skjelvinger gjennom hele kroppen samtidig som du rystende sendte sprut etter sprut med deilig, varm sæd i meg. Du brølte og stønnet, klamret deg til meg mens vi begge ristet og skalv, stønnet, klynket, gispet og ropte av nytelse. Du tømte deg helt, dypt inni meg, med et siste støt mens du skjelvende gryntet av nytelse og falt tungt over ryggen min. Jeg klynket under deg, utslitt og så til de grader tilfredsstilt at jeg ikke lenger klarte å holde meg oppe. Sammen sank vi ned på senga mens vi prustet og febrilsk prøvde å få hjerter og pust under kontroll. «God du» hvisket du og kysset meg forsiktig. «Best du» svarte jeg og kroet meg inntil deg.

Sendt inn av Snupperella!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.