Datterens deilige venninne

«Husker du Ine?» spurte kona mi med et bredt glis rundt munnen. Jeg hadde akkurat kommet hjem fra jobb og knapt rukket å sette fra meg databagen. «Ehh…» hørte jeg meg selv nøle mens jeg la fra meg jakken på benken. I det jeg så opp rykket jeg til.  «Hei Herr Martinsen!»

Jeg ble helt lamslått. Hun var det flotteste vesenet jeg noensinne hadde sett. Lange slanke ben som var faste og tonet møtte flotte hofter og en smalere midje. Det var noe kjent, men jeg hadde vel aldri i mitt liv glemt en så sexy jente? Og uansett var hun altfor ung til at jeg skulle kjenne henne vel?  «Det er jo Ine-Marie. Kjenner du henne virkelig ikke igjen?» kona mi ser spørrende på meg og forsetter «Venninnen til Elise fra barneskolen husker du vel? Hun søker jobber og tilbød seg å hjelpe oss da jeg nevnte at Magdalena har reist hjem til familien».

Nå er det fire uker siden den dagen, men jeg kan huske det som om det var i går. Jeg har vært på forretningsreise i Asia de siste 2 ukene. Nesten hver kveld har jeg runket på hotellrommet til dette minnet av Ine i gangen min. Med hvitt miniskjørt og tettsittende himmelblå overdel som var dratt ned over skuldrene hennes. Utringingen avslørte noe som måtte være kjøpte pupper. Ingen bryster er vel så perfekte? Samtidig så de egentlig ikke falske ut, bare utrolig deilige. Det var mange år siden jeg hadde stått så nærme en lettkledd sexy jente. I løpet av de to første ukene hadde jeg kun klart å prate med Ine en håndfull ganger. Hver gang jeg så på henne fant jeg en ny del av henne som var det deiligste jeg noensinne hadde sett. Som for eksempel den gangen hun fortalte meg at foreldrene hennes tok henne med seg og flyttet til USA for 10 år siden. Da hadde jeg bare stirret på de fyldige leppene hennes og fantasert om hvor glatte de ville kjentes ut rundt kuken min. Jeg følte meg som en liten gutt igjen. Totalt uten kontroll over egen opphisselse.

Det føltes så merkelig. Å sikle over noen du har kjent så lenge. Men samtidig føltes det ikke feil da det for meg er to helt forskjellige personer. Den jenta jeg kjente før i tiden som jeg aldri hadde tenkt noe særlig over. Og den jenta som står foran meg nå. 21 år gammel og med den flotteste kroppen øynene mine noensinne har lagt seg på. «Stemmer det ikke at du har fødselsdag i mai?» spør jeg. Ikke fordi jeg husket det, men fordi jeg hadde sett bilder på Instagram fra 21-årsfeiringen hennes for snart 1 år siden. «Ja, 22.mai blir jeg 22.» Sier Ine med et smil. «Gleder du deg?» spør jeg. «Ikke så veldig egentlig. Jeg kjenner ikke så mange i Norge lenger.» «En jente som deg har vel ikke problemer med å bli kjent med folk?» Jeg hører meg selv og innser at stemmen min høres kåt og sulten ut. Ine ser på meg. Håper ikke hun synes jeg var ekkel. «Eneste stedet jeg møter folk er på byen, med det er bare drita gutter som tør å prate til meg. Ingen menn med litt autoritet slik som jeg foretrekker».

Ine stirrer meg dypt i øynene der jeg sitter på armlenet av sofaen over fem meter unna. Det knyter seg i hele underlivet mitt da blodet strømmer til enda kraftigere enn før. ‘Hun flørter med deg’ -jubler kuken min, mens hjernen min prøver å være realistisk.

«Jeg liker menn som vet hva de vil ha, og som ikke er redd for å ta det». Ine sin rumpe vifter lekent mot meg i takt med de sirkulære vaskebevegelsene. Hun vet akkurat hva hun gjør med meg der hun strutter med den flotte runde bakenden sin. Jeg reiser meg bestemt opp fra sofaen. «Vet du hva jeg har lyst på nå?» spør jeg henne. «Nei, Herr Martinsen.» sier hun lydig og lekent mens jeg går mot henne. Når jeg står ansikt til ansikt med henne ser jeg hvor spent hun er. Som om kåtheten sitrer igjennom hele henne, akkurat som den gjør hos meg. Jeg strekker meg litt forbi henne og plukker opp en fersken fra fruktfatet. «Denne.» svarer jeg og tar en stor bit av frukten. Ine ler og det er tydelig at min arroganse bare gjorde henne satt ut og enda mer tent. «Det ser godt ut.» svarer hun mens hun biter seg i leppen. «Kan jeg få smake Herr Martinsen?» Jeg fører ferskenen til de perfekte leppene hennes og nyter synes av munnen som tar en stor saftig bit. I det hun har svelget biten åpner hun munnen, sier «Ferdig» og rekker ut tungen for å vise. Jeg legger tommelen på tungen hennes mens jeg holder haken hennes litt opp så jeg ser godt ned i svelget på Ine. «Flink pike» roser jeg henne. «Hva mer har du lyst på Herr Martinsen?». Ine ser på meg med store underdanige øyne. «Jeg er ikke ferdig med ferskenen min enda». sier jeg mens jeg tar et skritt tilbake. I det jeg skal til å ta en ny bit slår hun frukten ut av hånden min og kysser meg grådig med akkurat passe mengde tunge.

Hun holder hardt i fronten av skjorten min mens hun sier «Ta meg! Fort! Før kona di kommer hjem.» Jeg tar tak i håndleddet hennes med høyre hånd så hun slipper skjorten. Med vestre hånden tar jeg tak i nakken hennes og trekker hun inntil meg så jeg kan kysse henne igjen. Hendene mine får så fritt spillerom og glir ned langs halsen, skuldrene og siden av de perfekt formede puppene. Hun har ikke på seg BH selv om hun er godt utrustet. Jeg lar hendene gli nedover langs siden hennes selv om de egentlig bare vil tilbake til brystene. Jeg griper bunnen av toppen og drar den raskt av henne. Muggene ruver litt etter min raske manøver. Disse er ekte tenker jeg mens jeg kopper de med hendene og kjenner vekten av dem. Faste, men myke og akkurat ikke så store at tyngdekraften har vunnet. Jeg styrer tungen ned mot de lyserosa knoppene hennes. Idet jeg åpner knappen på den korte olashortsen kysser jeg meg saktere ned magen hennes.

Hun tar tak i håret mitt og griper til i desperasjon. «Ikke ert meg» trygler hun. Jeg drar shortsen sakte ned mens jeg omstiller meg ned mot underlivet hennes. Så forteller jeg henne at her; i mitt hus, er det jeg som bestemmer. Trusen hennes er i gjennomsiktig hvitt stoff med en pyntebord øverst. Fuktigheten på det myke stoffet avslører at den nybarberte musa hennes nærmest skriker etter kuken min. Jeg lar tungen sirkle rundt streken hennes på utsiden av trusa mens jeg kjenner henne krumme ryggen av lyst. Et høyt klyngende stønn slipper ut av henne mens hun presser seg tryglende mot meg. Jeg reiser meg og sier «Snu deg». Hun svarer: «Ja vel Herr Martinsen».

Hun lener seg over kjøkkenøyen og setter rumpa mot meg mens hun vrikker den lekent over bulken i buksa mi. «Rolig nå» sier jeg og setter meg ned så jeg er i øyenhøyde. Jeg beundrer den frodige rumpa hennes som er rett foran meg. Kurven av korsryggen møter en bakdel så velformet at jeg ikke hadde turt å drømme om den en gang. Jeg griper tak med begge hendene og gir den ene skinken er saftig kyss. Jeg drar ned trusen hennes så jeg får se henne bedre. Hun ser helt uvirkelig ut. Urørt, ren og deilig. Aldri før har jeg hatt så lyst til å smake på en jente. Jeg griper henne hardt og kjenner hvordan en perfekt trent rumpe føles. Ikke for hard, ikke for myk, bare ren perfeksjon. Så etterfølger jeg med et rungende klask. Hun klynker og stivner litt til. «Det der er for at du har gått og fristet meg så lenge» sier jeg mens jeg kjæler huden hennes som nå er blitt lyserød.

Jeg reiser meg raskt og åpner buksesmekken. Drar frem pikken og ser at den aldri har vært større og hardere. Jeg beundrer den litt da jeg aldri har sett den så klar før. Så lar jeg den finne veien mellom de deilige rumpeballene hennes og ned til den våte fitta. Hun er så stram og glatt at jeg må knipe øynene igjen og konsentrere meg om å ikke stønne for høyt. Heldigvis stønner hun høyere enn meg og vi hiver etter pusten i takt. Jeg tar de første jokkene sakte. Lar meg gli nesten helt ut av henne før jeg bykser til i et nytt jukk. Hun skriker av lyst for hvert nødestøt. Så begynner hun å jukke imot meg i takt slik at jeg trenger enda dypere inn i henne. Jeg tar tak i en neve av håret hennes og holder det bestemt mens jeg setter opp takten. Vi er i helt synkrone og kuken min pulserer hver gang jeg kjenner musa hennes omfavne glansen og tre seg på meg helt ned til roten. Hver gang jeg er dypt i henne kjennes det som hun kniper til en ekstra gang for å please meg. Denne jenta vet hva hun driver med. Klynkene hennes er så sexy at jeg nesten kommer bare av å høre på henne.

Jeg trekker meg ut mens jeg fremdeles holder håret hennes bestemt. «Hva sier du til en runde på spisebordet?» spør jeg. Hun svarer «Ja takk Herr Martinsen» og smiler takknemlig mot meg. Jeg slipper henne rolig og hun beveger seg mot spisebordet mens jeg rister buksene av anklene mine og følger etter. I det jeg kommer bort har hun allerede lagt seg ned. Jeg tar tak i knehasene og sprer beina hennes. For et skue. Jeg slikker henne med rolig drag oppover sprekken og finner knoppen hennes. Gir den noen lekne, men bestemte slikk før jeg sirkler den. Jeg lar tungen gli frem og tilbake sidelengs over klitten, raskere og raskere. Mer og mer bestemt. I det hun svaier ryggen vet jeg at jeg har funnet riktig trykk og tempo. Jeg fortsetter mens hun skriker høyere og høyere. Puster fortere og fortere. «Å herregud» roper hun før jeg kjenner hele kroppen hennes velte seg i ekstase. Nå ligger hun her og ser helt frelst ut. Nå skal jeg faen meg vise henne hva en voksen mann kan tenker jeg og skyver to fingre inn i henne.

Jeg trekker de mot meg i en ‘’kom her’’ bevegelse og glir fingertuppene hardt ned langs g-punktet hennes. Hun skvetter til og ser på meg med overraskede øyne. Igjen og igjen masserer jeg over g-punktet og nesten helt ned til skjedeåpningen. Samme harde tempo. Hun ser fortumlet og sultent på meg mens hun stønner høyere og høyere. Saftene renner ut av henne og igjen kjenner jeg henne skjelve over bordet i en voldsom orgasme. Hun smelter av utmattelse og karrer seg ned fra bordet. «Wow, jeg har aldri kommet vaginalt før.» sier hun mens hun tar igjen pusten. «Hva sier man da?» spør jeg. «Takk Herr Martinsen» sier hun og setter seg på huk foran kuken min.

«Vil du vise meg hvor takknemlig du er?». Hun nikker. Først et langt slikk opp langs bunnen av penisen. Fra roten, over strengen og helt ut til tuppen med flat tunge. Så spytter hun på den mens hun tar et grepa tak rundt skaftet. Hånden glir sakte nedover kuken og leppene hennes følge straks etter. De er så glatte og myke. De er også litt kjølige så kontrasten med den varme tungen som følger etter er helt fantastisk. Hun tar meg dypt inn i gapet hennes mens hun runker meg med en hånd og leker med ballene mine med den andre. Et par ganger fortetter hun slik før hun begynner å presse mer med den varme tungen mot strengen underveis. Så lar hun tungen sirkulere rund penishodet mellom støtene. Jeg kjenner det pulsere igjennom hele meg mens hun øker farten jevnt.

Alle bevegelsene hennes er sømløse og etter hvert er det bare som et himmelsk sammensurium av sensasjoner. Jeg kan kjenne bølgene av en orgasme som bygger seg opp og jeg ser ned på henne. Hun har øynene fredelig lukket og ser ut som om hun koser seg skikkelig. Fy faen så vakker tenker jeg. Plutselig åpner hun øynene og møter blikket mitt akkurat i det tungen danser over strengen. Da kjenner jeg er helt sjanseløs på å holde igjen og jeg stønner et kraftig stønn for å varsle henne om hva som er ferd med å skje. I stedet for å gi seg tar hun meg enda dypere inn og klemmer mer bestemt med hånden rundt staken på veien. Hun presser med den ene fingeren rett bak pungen min mens hun kopper den i hånden. En ny følelse som er helt sinnsykt deilig.

Jeg spruter så mye som jeg aldri har gjort før. Det bølger ut av meg og jeg kjenner jeg nesten blir svimmel av rusen som følger. Hun holdt meg dypt inni seg til jeg var ferdig å sprute. Deretter lot hun meg gli sakte ut og inn et par ganger til jeg måtte trekke meg ut. Jeg klarte ikke mer. Vi humrer litt i kor over at dette er de beste orgasmene noen av oss har hatt på lenge. Så smiler hun, strekker tungen sin ut, lener haken opp og viser meg svelget. «Ferdig». «Flink pike.»

Novellen er skrevet av «Flink pike».

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du