Bundet til blowjob!

Sakte åpner du knappene i kjolen min, hele veien ned, og åpner den, skyver den over skuldrene mine og lar den falle på gulvet. Jeg strekker ut hånda og stryker over brystet ditt, vil hjelpe med å kle av deg. Du rister på hodet: «hold hendene for deg selv. Sett deg ned.. Ikke rør deg!» kommanderer du strengt. Jeg puster tungt men adlyder. Setter meg på sengekanten. Jeg har på meg sort BH med matchende truse, sorte stay-ups og høye boots med stilletthæler.

Du lar fingrene gli gjennom håret mitt, nedover nakken og ned mot hektene på BHen, legger en finger på innsiden av blondene og stryker meg over ryggen mens jeg puster tyngre. Sakte åpner du hektene og trekker av meg det tynne plagget. Brystvortene knopper seg stive og harde mot deg. De verker etter å bli befølt, sugd, kløpet og knadd. Jeg åpner munnen men før jeg rekker å si noe hysjer du på meg, «ssshh, stille!» Jeg adlyder igjen, slår blikket ned og bøyer hodet. Du kler av deg, slipper plagg etter plagg på gulvet mens jeg forventningsfull titter opp gjennom øyevippene. Jeg lengter etter å se deg, kjenne huden din mot fingertuppene mine, men jeg venter på signal. Endelig står du naken foran meg. «Se på meg!» sier du, og jeg løfter hodet. Lar blikket gli oppover beina dine, suger hastig inn luft mens jeg lar blikket hvile på kuken din og ser den hardner og reiser seg mot meg. Automatisk løfter jeg hånda for å ta tak men du stanser meg.

Stolt går du rundt i rommet, kuken vipper og strutter for hvert steg og jeg følger deg med øynene. Du finner fram satengbåndet og knyter sammen hendene mine foran meg og trekker meg opp, knuger meg inntil deg og puster tungt i håret mitt før du leier meg ett skritt frem og skyver meg ned på gulvet. Sitter på knærne med hendene i fanget og venter. Ser på mens du tar kuken i hånda. Du sier jeg må holde hendene rolig, selv om jeg brenner etter å strekke meg mot deg og ta tak i deg. Jeg venter fremdeles, men puster raskere og har låst blikket på favoritten. Du kommer helt bort til meg, tar tak i håret og bøyer hodet mitt bakover. Jeg ser opp på deg; frustrert, sulten og kåt. Du holder kuken foran munnen min, men akkurat langt nok unna til at jeg ikke når deg. Jeg åpner munnen og rekker å slikke deg raskt på kukhodet før du trekker deg unna igjen.

Jeg får beskjed om å gape opp. Du legger kuken mot tunga mi, du er nå blitt knallhard. «Sug meg!» Jeg lukker leppene rundt hodet og du begynner å knulle munnen min, sakte og rolig. Jeg stønner dypt og nyter å kjenne deg i munnen. Forsiktig lar jeg tunga slikke deg, suger forsiktig på kukhodet og nyter smaken av deg. Du holder fremdeles i håret mitt og begynner å støte dypere og raskere. Jeg holder følge, tar deg dypt i halsen og du stønner høyt. Du ser hvordan kuken glir inn og ut av munnen min, hard og våt. Du ser hvordan jeg konsentrerer meg om å gi deg nytelse, fokuserer fullt og helt på å ta i mot, slikke og suge grådig, hardt og intenst mens du kjenner hvordan orgasmen bygger seg opp i deg. «Ååååhhhhhh» stønner du og jeg ser du kjemper for å holde igjen.

Du trekker deg ut og kommanderer meg opp i senga. Jeg legger meg på ryggen og sprer beina. Du fører hendene oppover beina mine, stryker over bootsene før du lar fingrene kna huden min over strømpekanten. Lar en finger gli på innsiden av trusa og fører den sakte inn i fitta mi mens du ser at jeg blir slørete i blikket og biter meg i leppa for å ikke skrike ut høyt. Jeg legger hodet bakover og stønner. Du trekker trusa sakte ned og slenger den fra deg mens jeg bøyer beina godt tilbake. Lar deg se hvor våt jeg er, hoven og så klar for deg! Du fører hendene over lårene mine og bøyer beina enda mer tilbake. Du glemmer helt å kommandere, du er for fokusert på å gi og få nytelse.

Fitta mi glinser våt mot deg. Forsiktig lar jeg fingrene finne veien til tappen min. Den banker og verker mens jeg lar to fingre rotere sakte. Hendene mine er fremdeles bundet og bevegelsene blir litt klønete. Selv om du liker å se på at jeg onanerer, beordrer du meg til å stoppe. Du tar hendene mine over hodet og bøyer bena mine tilbake. Fitta mi ligger vidåpen for deg og jeg venter. Venter på å kjenne kuken din trenge inn i min trange varme. Venter på at du skal knulle meg hardt. Du legger en hånd på fitta mi, lar en finger gli opp og ned og smører fittesaft langs fitteleppene. Raskt fører du en finger inn, så to før du fingerpuler meg, krummer fingrene mot meg og knuller meg hardt og raskt til jeg kommer med et overrasket gisp og du kjenner at fitta trekker seg sammen rundt fingrene dine. Du fortsetter å fingre meg hardt og voldsomt til jeg kommer igjen og spruter utover hånda di mens jeg hulker høyt av nytelse.

Du flirer fornøyd før du snur meg rundt på alle fire. Jeg er dryppende våt og strutter med rumpa mot deg, tigger om å bli tatt hardt og knulla nådeløst. Jeg er klissvåt og det renner nedover lårene, strømpene og bootsene mine mens du løsner båndet rundt hendene mine. Du samler håret i en hånd og presser ryggen ned i en dyp svai med den andre før du tar tak i hofta mi og støter dypt i meg. Jeg gisper av glede og nytelse, jeg er så kåt at jeg nesten kommer igjen. Du holder meg rolig, trekker deg litt ut og erteknuller meg i åpningen til jeg igjen tigger om å få kuken dypt i meg. Du tar tak i hoftene med begge hender og kjører kuken i meg, dypt, hardt, vilt, nådeløst. Jager inn og ut av meg mens kuken blir våtere og jeg kommer på nytt med et skrik og skjelver under deg. Du er på nippet til å komme selv, men trekker deg ut, heller olje over rumpa mi og smører inn kuken, trær deg forsiktig inn og når jeg slapper av igjen, tar du meg i lange dype tak.

Du lar kuken forsvinne lenger og lenger inn for hver gang. Orgasmen bygger seg opp i deg igjen, mer intens enn noensinne. Jeg hveser og puster tyngre og fortere mens jeg nyter følelsen av at du vider meg ut, presser kuken dypt i meg og knuller rumpa mi. Jeg faller inn i tempoet ditt og møter hvert støt med hoftene, klamrer meg fast til madrassen og biter meg hardt i leppa mens jeg stønner dypere, skriker igjen av nytelse, svaier i ryggen og du tar tak i hoftene mine. Fingrene graver seg dypt inn mens du hamrer kuken i meg, dypere og fortere til du endelig lar orgasmen slippe til og du spruter den varme sæden din dypt i rumpa mi.

Du brøler høyt, klamrer deg til meg, støter inn i meg igjen og igjen mens kaskader av sæd spruter ut i tykke stråler. Du skjelver i beina og rister i hele kroppen mens du presser de siste dråpene inn i rumpa mi før du holder meg tett inntil deg og du får igjen pusten. Du slipper taket i meg og legger deg på ryggen ved siden av meg og jeg slipper meg ned på magen. Kroppen verker av anstrengelsen, sæden din renner ut av rumpa mi og blander seg meg saftene fra fitta mi nedover lårene. Vi puster tungt og skjelver av etterdønningene etter tidenes orgasmer.

Skrevet av «snupperella».

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,