Min kone ville prøve andre, del 3

Ca tre uker etter vi hadde hatt besøk av Roger og Liv, sa min kone at hun ville ha en frihelg fra meg og at hun hadde bestilt hotellrom på et feriested ett stykke unna oss, og at hun hadde invitert Roger for hun hadde savnet den virile ungutten, og at jeg skulle få full rapport. Jeg sa at det var greit, for jeg hadde langt merke til at hun hadde vært litt muggen den seneste tiden og jeg kunne også tenke meg litt egentid og kanskje finne på noe for meg selv. Hun skulle reise på lørdag formiddag og plukke opp Roger, så det ble bare for en natt.

Lørdagen kom og hun kjørte avgårde og det ble ro i huset. Dette er min kones historie:

«Jeg hadde gledet meg til denne turen og da jeg hadde fått min manns aksept, så begynte det å pirre i kroppen. Lørdagen kom og jeg stelte meg omhyggelig og tok en finpuss på fitta, for både jeg og min mann hadde barbert oss etter erfaringen vi hadde hatt med Liv. Jeg satt meg i bilen etter å ha tatt med meg noen småting jeg kunne få bruk for og reiste for å hente Roger. Da jeg kom fram ringte jeg på og han kom å slapp meg inn og jeg fikk ett deilig kyss, før han sa han hadde fått uventet besøk av en fetter som var ett par år eldre, som bodde langt unna og han syntes ikke at han kunne reise bort nå..

Fetteren hans hadde kommet bare noen minutter før meg, så han hadde ikke fått snakket med ham om at han hadde planlagt å reise bort. Vi gikk inn i stuen og han presenterte meg som en god venninne av sin mor og at han hadde lovet å bli med meg på tur for å holde meg med selskap. Vi satt å pratet litt om hvordan vi skulle løse dette problemet, før jeg foreslo at vi kunne reise alle og at jeg skulle fikse ett rom til og betale for det. Dette syntes Roger var en god ide, og Knut, som fetteren het, sa at han hadde ikke noe annet å gjøre, så han kunne godt bli med. Jeg må innrømme at jeg hadde baktanker med å invitere fetteren også, men visste jo ikke da hvordan det kom til å gå, men hadde visse forhåpninger.

De tok med seg det de trengte og vi gikk ut i bilen og da spurte Knut om han kunne få kjøre, for han hadde nettopp fått førerkort så han trengte kjøretrening, og at jeg og Roger skulle sitte i baksetet så han ikke følte at han hadde noen som overvåket ham når han kjørte. Vi reiste av gårde og Knut fikk vita hvor vi skulle og at det ville ta ca en og en halv time. Etter å ha kjørt en stund med mye småprat kjente jeg at Roger prøvde forsiktig å beføle meg, men han var veldig forsiktig så ikke Knut skulle se noe, men det gikk bra for han var så konsentrert om kjøringen at han merket ikke noe, men jeg merket at det skjedde noe med meg og jeg merket også at Roger begynte å få kul på buksa.

Vi kom frem, og sjekket inn, jeg og Roger sammen, for jeg hadde rom med to soverom, noe jeg hadde bestilt for syn skyld og Knut på ett rom i etasjen over. Vi avtalte at vi skulle møtes om en time i kafeen for å spise litt for det var blitt tidlig ettermiddag. Da jeg og Roger kom inn på rommet vårt gikk vi i klinsj med en gang, etter å ha låst døren. Og klærne forsvant fort, for vi var begge opphisset etter bilturen og at det var lenge siden vi hadde hatt sex og den forventningen vi hadde hatt til hverandre. Denne gangen ble det ikke noe avansert sex, for vi hadde bare lagt oss på sengen og befølt hverandre og Roger hadde bare lagt meg på rygg og kjørt kuken i meg og knullet løs, og siden det var lenge siden han hadde fått seg fitte, så tok det ikke lang tid før han sprutet meg full og det var litt av en dose kjente jeg.

Jeg rakk ikke noen orgasme, men jeg regnet med at det ville ordne seg siden i kveld. Jeg tok meg en tur på badet og fikk skylt av meg saftene som rant og gikk inn til Roger som lå utslått på rygg i senga, med en kuk som ikke hadde slappet helt av ennå. Jeg sendte han på badet for at han også skulle vaske seg litt, for vi kunne jo ikke gå rundt å lukte som ett horehus. Vi lå og slappet av litt før vi kledde på oss igjen og gikk for å møte Knut som allerede var kommet. Vi bestilt oss ett lett måltid og satt og pratet mens vi spiste og Knut fortalt at han reiste mye for han var reparatør av noen spesielle maskiner. Vi gjorde oss ferdige med maten og avtalte at vi skulle gå en tur, for det var så mye fin natur rund Hotellet og vi gikk lenge og kommenterte det vi så rundt oss. Guttene sa de ville gå på kafeen for å ta seg en øl og de skulle vekke meg om to timer dersom jeg ikke hadde kommet før den tid.

Jeg våknet av at Roger kom inn og hadde gått rett bort til sengen og gitt meg ett deilig kyss som gjorde at jeg våknet skikkelig. Jeg hadde bare lagt meg på senga i kjolen jeg gikk i og den hadde krøpet langt oppover lårene mine så trusen var synlig og dette så Roger og han måtte ned for å kjenne litt. Det var ikke tørket opp for jeg gikk forsatt med opphisselsen i meg siden jeg ikke hadde fått orgasme av hurtigknullet vi hadde hatt. Han fikk fingre meg litt, før jeg sa at jeg ville ha meg en dusj å få vasket meg skikkelig for vi skulle jo snart spise middag og jeg hadde funnet ut at det var dans der om kvelden. Jeg fikk merkelig nok dusje alene og da jeg var ferdig var det Roger sin tur. Jeg hadde tatt med meg en sexy kjole med solid utringning som jeg tok på meg, for jeg hadde ikke regnet med mer selskap, men jeg lot det stå til. Roger ringte til Knut og avtalte at vi skulle møtes til middag om en halv time, så vi gjorde oss klar etter litt småklining som førte til at Roger fikk ståkuk igjen og jeg sa at han skulle få så mye fitte han ville siden i kveld og det aksepterte han.

Vi gikk ned og fant oss ett bord og etter en liten stund kom også Knut og vi bestilte mat og tok oss god tid med måltidet med mye prat om alt og ingenting og da vi var ferdig med maten tok vi oss en rusletur. for dansen begynte ikke før om tre kvarter. Det var en deilig og varm sommer kveld så vi trengte ikke noe mer enn det vi hadde på oss. Jeg så at Knut hadde lagt merke til utringningen min, men jeg lot som ingenting, for jeg var vant til at ungutter er interessert i kløft og det hendte at det ikke var plass til alle i bredden så de lot meg gå først og jeg regnet med at de studerte den runde rumpa mi som jeg vrikket litt ekstra på da. Nå var det tid for dansen og vi gikk tilbake og fant ett bord og bestilte øl til gutta og vin til meg.

Vi satt og pratet litt og lesket strupen litt det kom en frisk låt som vekket dansefoten min så jeg spurt gutta om de kunne forbarme seg over en gammel dame og danse litt. Roger meldte seg med en gang og vi satt i gang og Roger var flink til å danse så vi svingte oss i den kjappe dansen, før det kom en rolig og vi kom inn i rytmen og danset noen linde anstendig, selv om jeg klemte meg inn mot ham av og til og med litt vrikking merket jeg at han ble mer interessert i mer kontakt, men vi så noenlunde anstendige ut, men uansett så merket jeg at han hadde stivnet da jeg sneiet borti underlivet hans og jeg la merke til at Knut fulgte med på oss. Så sa jeg at nå måtte jeg få en liten pause for jeg er jo ikke helt ung lenger og måtte få meg litt drikke.

Vi satt oss igjen og tok noen slurker av drikket vårt og pratet litt, og for å høre hverandre måtte vi lene oss mot hverandre for å høre hva den andre sa på grunn av musikken og jeg satt ved siden av Knut og jeg benyttet anledningen til å legge hånda øverst på låret hans da leg lente meg litt mot ham og jeg må innrømme at jeg overdrev litt. Roger satt på andre siden av bordet og benflørtet og jeg merket at han hadde kippet av seg den ene skoen og strøk meg oppover bena så langt han kom. Nå mente jeg at det var Knut sin tur til å danse og han ble med meg ut på gulvet til en sakte dans og han tok godt tak i meg, for han sa at hen var vant til danse tett til slike danser og det var ikke meg i mot og jeg la meg inn til ham. Vi beveget oss fint i takt og jeg gned meg litt inn mot ham og merket at han presse litt i mot og etter en stund merket jeg at det var noe som reagerte i buksene hans og det var ikke noe småtteri jeg kjente og jeg merket på meg selv at dette kunne bli spennende. Vi tok en dans til og nå merket jeg at han gned seg mot meg så jeg fikk kjenne at han hadde skikkelig ståkuk.

Han takket meg for dansen og passe på å holde hendene sine foran skrittet da vi gikk tilbake til bordet hvor vi satte oss igjen og og begynte å prate igjen og jeg flørtet litt med gutten og tenkte med meg selv at denne kvelden kunne bli fin, for jeg regnet med at jeg greide å styre disse unge grabukkene. Knut måtte en tur på toalettet, så jeg tok med meg Roger for å danse mer og nå hadde han som styrte musikken lagt merke til at det stort sett godt voksne folk tilstede, så han spilte nesten bare rolig musikk og det passet meg bra. Roger dro meg inntil seg, for han hadde sett hvordan Knut hadde danset og han ville ikke være noe dårligere og jeg merket at han fortsatt hadde ståkuk som han presset mot meg. Vi danset noen danser før vi satte oss igjen og Knut var på plass og nå var det min tur til å besøke toalettet for jeg måtte tisse og da jeg hadde gjort fra meg, førte jeg en finger ned i fitta mi og kjente at det var skikkelig fuktig der.

Jeg gikk tilbake og vi pratet og danset og gutta hadde stive saker i buksene hele tiden, for jeg byttet ofte så de ikke fikk tid til å bli slappe. Roger hadde betrodd meg at Knut hadde sagt at mora hadde ei veldig sexy venninne, og Roger hadde spurt om han hadde lyst på meg og det bekreftet han. Etterhvert begynte det å tynnes med folk og da foreslo jeg at vi kunne gå opp på rommet jeg og Roger delte, for jeg hadde tatt med meg to flasker vin.  Nå satte jeg inn støtet, så da vi kom opp på rommet bøyde jeg meg ned med strake ben for å sjekke minibaren og den stod jo helt på gulvet, så jeg måtte bøye meg mye. Gutta satt slik til at de hadde ansiktet mot minibaren og da jeg bøyde meg var det rumpa mi de så og ikke bare rumpa, for jeg hadde tatt av meg trusa da jeg var på toalettet, så de så rett opp i fitta mi.

Roger som satt rett bak meg, kunne ikke beherske seg mer og strøk hånda si over fitta mi og stakk så to fingre inn og fingerknullet meg litt før jeg reiste meg opp med de to ølene som var der. Jeg så at Knut var litt sjokkert og jeg sa at dersom han ville være med på moroa så var han velkommen. Vi fortalte han sannheten om at Roger var elskeren min og var villig til å dele meg med ham. Jeg så han satt å befølte kuken sin gjennom buksa og nå ville jeg at gutta skulle kle av seg for jeg ville se kuk og runke dem litt, så gutta adlød ordre uten å mukke og sto snart helt nakne og nå fikk jeg se størrelsen på kuken til Knut og det var ikke noe småtteri han viste fram, for jeg hadde jo hatt mistanke om det da vi danset, men ikke så stort. Den var mye større en Roger sin, som heller ikke var liten, så jeg bare måtte kjenne på den og jeg rakk ikke rundt den med fingrene og det var mye som stakk opp da jeg la begge hendene rundt den.

Jeg tok noen drag på den og så at det hadde begynt å piple kuksaft av den, så jeg måtte smake og det var så vidt jeg greide å gape over kukhodet og fikk bare inn litt i munnen, selv om jeg er en erfaren kuksugerske. Mens jeg stod bøyd og sugde Knut, merket jeg at Roger hadde begynt å fingre med fitta mi og fingerpulte meg, før jeg merket at han reiste seg og gikk bak meg og løftet kjolen helt opp på ryggen min og kjørte kuken inn i den våte fitta mi og tok tak i hoftene og begynte å pumpe ut og inn og jeg jukket i mot så godt jeg kunne mens jeg sugde Knut, så merket jeg at han kjørte kuken helt i bunn og sprute dagens dose nummer to inn i fitta mi. Han trakk seg ut og jeg ba Knut om å legge seg på rygg i senga og jeg skrevet over ham, og merket at jeg måtte heve meg mer enn normalt for å komme over tuppen på kuken hans og så senket jeg meg forsiktig ned på han ,mens jeg holdt rundt kuken hans og styrte den på plass og enda så våt jeg var av mine egne fittesafter og Rogers sperm, så merket jeg at det var vanskelig å få den inn, men jeg prøvde å slappe av, og litt etter litt fikk jeg senket meg og jeg kjente at det sprengte i fitta og den fylte meg totalt.

Så begynte jeg og bevege meg opp og ned men jeg kjente at jeg greide ikke hele lengden, for den støtte mot livmormunnen før hele var inne, og etterhvert kjente jeg at dette var deilig og begynte å nyte hestekuken hans og merket at jeg stønnet mer og mer, og Knut knadde puppene mine og fingret med brystvortene mine som var sprengharde og jeg merket at orgasmen var på veg og presset meg ned på kuken så langt jeg klarte, og kom med ett skikkelig ul som sikkert hørtes på naborommene. Jeg ble sittende noe sekunder for å få igjen pusten, før jeg merket at Knut forsatt brukte hoftene for han hadde ikke fått utløsning ennå, så han jobbet på og, etter ca ett minutt brølte han og jeg kjente spruten han langt inn i fitta mi, og det var ingen liten salve han kjørte i meg, for jeg tror den sto i stil med størrelsen på kuken hans.

Jeg reiste meg opp og det sa svupp da den gled ut av fitta og jeg kjente det strømmet sperm ut i strie strømmer. Nå måtte jeg ha en pust i bakken for dette var noe jeg aldri hadde opplevd før, og jeg har vært med på mye når det gjelder sex. Jeg ba Roger om å finne ett håndkle så jeg fikk tørket med litt, og jeg så da han hentet det, at kuken hans var pinnestiv, for han hadde jo sitti å sett på forestillingen som tydeligvis hadde vært opphissende. Han kom tilbake med håndkleet og tørket meg så godt han kunne og også det han fikk tørket av senga som nok hadde fått noen skikkelige flekker. Det var dobbeltseng på det rommet som jeg skulle ha, så det var plass til alle og vi la oss ned med meg i midten og slappet av litt og pratet litt, og mens vi lå slik så så jeg at begge kukene fortsatt var harde og jeg kunne ikke la være å leke litt med dem noe jeg tror disse unguttene satte pris på for det virket ikke som de var mette ennå.

Mens vi lå slik, jeg med en kuk i hver hånd og de pirret brystvortene mine spurte jeg Knut om hvordan det var å ha en så stor kuk, og han svarte at det var ikke bare fordeler, for de jenten på hans alder han hadde kommet i buksa på ble veldig opphisset når de hadde sett kuken hans, men fikk problemer da de skulle ta i mot den og mange ganger hadde han måttet gi opp, så han foretrakk voksne damer, noe han hadde fått oppleve to ganger før, og det var derfor han hadde syntes at jeg var så sexy. Jeg merket at gutta begynte å bli klare for litt mer, men jeg stagget dem litt og sa at vi måtte ta oss litt drikke, så jeg krabbet over Knut og gikk å hentet ølboksene jeg hadde tatt ut av minibaren og jeg hentet en liten vinflaske som sto i samme skapet, så jeg slapp å åpne en av de jeg hadde med, for jeg regnet med at det ikke ville bli så mye drikking, og igjen bøyde jeg med ned med strake knær og viste frem den våte oppsvulmede fitta mi og fuktigheten mellom lårene.

Da sa Roger at det var en opphisssende forestilling jeg ga og Knut var enig og roste meg for at jeg tok vare på ungutter også. Vi drakk lit av det vi hadde funnet fram og lå og koste med hverandre og jeg kjente lysten på fler orgasmer dukket opp, for jeg hadde jo bare fått en. Så spurte Knut om han kunne får slikke fitta mi og jeg hadde svart at det kunne han gjerne og jeg lurt på om jeg skulle gå på badet og vaske meg først, men det var ikke nødvendig sa han for det var jo hans egen sperm, med litt innblanding av Rogers, og så han la seg mellom benene og begynte å slikke meg og han hadde ei deilig lang tunge som han munnknullet meg med, og gapte over og sugde nesten hele fitta inn i munnen og slikket som en mester og jeg hørt at han svelget stadig vekk.

Roger hadde fortsatt med å kose med puppene og brystvortene og det sammen med slikkingen førte til at jeg fikk en ny orgasme, og det overrasket meg at jeg fikk en til så snart etter den forrige. Nå måtte jeg be om en pause og det fikk jeg innvilget, til tross av at begge gutta hadde stive kuker som trengte behandling. Jeg sa at jeg måtte tisse og gikk på toalettet og utførte mitt ærend og jeg kjente at det fortsatt rant av fitta mi, så jeg tok en rask vask av den, men regnet med at det ikke ville holde lenge før det ble påfyll. Jeg gikk inn igjen og la meg mellom gutta som holdt kukene stive ved å smårunke, og jeg begynte å hjelpe dem og merket at det rant kuksafter av dem begge, så de var klar for mer, og selv om jeg hadde fått to orgasmer, hadde jeg lyst på mer av disse deilige unguttene så jeg la meg halvegs over Roger og begynte å kysse ham lidenskapelig samtidig som jeg runket kuken hans, og merket at Knut lekte med fitta mi som fortsatt var bløt og svulmende.

Jeg kysset meg nedover kroppen til Roger, og begynte å suge han, og dette førte til at jeg stod med rumpa i været og dette var noe som ble for fristende for Knut så han krabbet bak meg og jeg kjente at kuken hans sakte trengte inn i meg, og det gikk litt lettere denne gangen merket jeg. Knut var forsiktig så det ikke skulle gjøre vondt ved å kjøre kuken for langt inn og denne gangen kom nytelsen fort og jeg sugde kuken til Roger så den var ned i halsen på meg og det er noe jeg nyter. Så avbrøt jeg suginga på Roger og spurte han om det var gret at jeg tok en ridetur til på Knut for det er ikke sikkert at jeg får oppleve noe slikt igjen, og han forstod det, for jeg var jo tilgjengelig for han dersom han ønsket det. Knut trakk kuken ut av den småsprengte fitta mi og la seg på ryggen og jeg skrevet over ham og sank ned på ham så lett som ingen ting denne gangen, og la meg ned oppå ham og kysset ham for første gang. Roger lå ved siden av og så på og jeg begynte synes synd på ham og sa at han skulle knulle meg i rumpa samtidig som jeg red Knut. Han gikk bak meg og jeg løftet meg av kuken til Knut, og ba Roger om å stikke kuken inn i fitta mi litt så han fikk smurning, og det var fort gjort, så jeg senket meg ned på Knut igjen og og lå rolig til jeg kjente at Roger var på plass, og så prøvde vi å komme inn i en rytme som gjorde at begge kukene var der de skulle.

Jeg merket at det sprengte men at det var nydelig og opphissende å ha to ungkuker i meg samtidig. Egentlig hadde jeg ønsket meg to kuker i fitta samtidig,for det hadde jeg prøvd før, men dette var ikke mulig nå,med den størrelsen Knut hadde, Det begynte å bli veldig hett og jeg merket på gutta at de ikke var langt unna utløsning,så jeg fikk sneket en hånd ned til klitten og hjalp til for jeg ville ha orgasme sammen med dem, og plutselig hørte jeg Knut brøle og sprutet løs, og rett etter kjente jeg spruten til Roger i rumpa og dette førte til at jeg også fikk en deilig orgasme. De trakk seg ut, og det flommet ut av begge hullene mine, så håndkleet vi hadde brukt før på kvelden kom til nytte igjen. Nå måtte jeg gå på badet for å rense meg, for det rant over alt hadde jeg følelsen av, og da jeg kom inn igjen, sendte jeg gutta på badet for å gjøre det samme. Vi ble så enige om at det var blitt sent og på tide å få oss litt søvn, så vi la oss tett sammen og dro dynene over oss og og sovnet ganske raskt.

Da morgenen kom våknet jeg av at Knut som lå bak meg lå å småjukket mot rumpa mi, så det var tydelig at han hadde lyst på mer fitte. Men jeg bare snudde meg og jeg trodde aldri jeg skulle oppleve at jeg ikke orket mer kuk, men kuken hans hadde nesten tatt knekken på meg, så jeg tok bare tak i kuken hans og begynte å runke ham mens jeg kysset ham. Og mens jeg drev på med det, kjente jeg en annen kuk som begynte å småjukke bak meg. Vi lå en stund og koste oss og opphisselsen vokste og så tenkte jeg at Roger måtte få seg litt mer fitte, for han hadde bare hatt en utløsning i fitta mi og til tross for at jeg var fornøyd, snudde jeg meg og dytta han på rygg og satt meg på kuken hans og begynte å ri, før jeg sa til Knut at jeg ville suge kuken hans, og han var ikke vanskelig å be så han reiste seg opp i senga så kuken kom i riktig høyde, og jeg gapte og sugde inn så mye jeg klarte av kuken hans i munnen og Knut tok tak i hodet mitt og begynte å knulle meg i munnen, men noen ganger ble han litt for voldsom og kjørte den litt for langt inn, så jeg måtte brekke meg og da roet han seg litt.

Roger lå under meg og jobbet sammen med meg og koste med puppene mine, og jeg fant klitten og begynte å bearbeide den etter beste evne, og disse bevegelsene hadde også innvirkning på kuken som gikk ut og inn av fitta mi, og så merket jeg at Roger spente seg og sprutet alt han hadde langt inn i fitta mi, men jeg fortsatte ufordrødent videre, for jeg visste at kuken hans ikke slappet av med en gang og greide å drive meg selv til en deilig orgasme og mens orgasmen raste gjennom kroppen min måtte jeg ta munnen av kuken til Knut så jeg ikke kom til å skade den,så etter å ha fått igjen pusten fortsatte jeg å suge Knut og lekte med ballene hans og jeg merket at han begynte å puste tungt og han spurte om han skulle sprute på puppene mine, men jeg sa at jeg ville ha det i munnen, for jeg hadde ikke fått smake sperm denne helga, så han slapp løs ladningen og jeg tok i mot og svelget det jeg kunne,men det rant også noe nedover haken min og dryppet videre nedover på puppene mine, dette skjedde mens jeg fortsatt satt på kuken til Roger og jeg kjente at det lekket mye der nede også.

Jeg lot gutta ligge å slappe av, og jeg gikk i dusjen, for nå trengte jeg en skikkelig renselse, og da jeg var ferdig, var det guttas tur. Vi kledde på oss og gikk ned på kafeen for å få oss litt frokost for nå var det blitt langt ut på formiddagen og vi måtte også tenke på hjemturen. I bilen på tur hjem snakket vi om det vi hadde opplevd, og Knut var veldig takknemlig for det han hadde fått være med på, for det var ikke ofte han fikk knullet en dame/jente på den måten jeg gjorde. Roger var også vel fornøyd, for som han sa, så hadde han fått tømt seg for en stund».

Dette fortalte min kone meg da hun kom hjem og hun var i strålende humør igjen og det samme var jeg, for jeg hadde også hatt en fin lørdagskveld, noe jeg ville fortelle henne om..

Skrevet av Nobleman!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og