Min kone ville prøve andre, del 2!

Den påfølgende uken etter Roger hadde besøkt oss, var min kone uvanlig kjælen. Hun betrodde meg at hun gledet seg til helgen Roger skulle komme. Fredagen nærmet seg og vi var begge spent på hva som kom til å hende. Da fredag kom, ringte Roger og spurte om vi kunne hente han. Foten var vrikket og det var vondt å gå til bussen. Min kone meldte seg med en gang, og avtalte ett tidspunkt. Jeg drev på med mitt, men merket at min kone hadde brukt litt tid på badet før hun skulle hente Roger. Hun forklarte at hun måtte stelle seg litt. Det var ikke så godt å vite hva som kunne hende da hun skulle hente ham, sa hun med ett glimt i øyet.

Roger bodde ca en halv time fra oss, og hun reiste i god tid. Senere skulle hun innrømme at hun hadde hatt en baktanke med å hente ham. Da hun kom fram, hadde hun god tid og gikk for å ringe på. Roger var ikke helt klar og ba henne inn da han åpnet døren. Så snart hun hadde kommet innenfor døren ble det het omfavnelse, kyssing og beføling. Roger hadde virket opphisset og befølte henne på pupper og rumpe og han hadde merket at han kunne ikke kjenne noen trusestrikk. Han hadde da løftet opp kjolen som min kone hadde på seg, og så at hun var truseløs. Han hadde begynt å stryke på den nakne rumpa og så videre fremover og begynt å fingre med fitta som var blitt bløt allerede. Kona sa det kom av at hun var blitt opphisset mens hun kjørte, siden hun var spent på å møte ham igjen.

Han ba min kone gå inn i stua og fulgte etter, uten å vise tegn til vrikket fot. Hun kommenterte det, og Roger innrømmet han at det var en bløff. Han ville gjerne møte henne alene og regnet med at det var hun som kom, siden jeg hadde sagt at jeg hadde begynt på en øl. Min kone registrerte at det var en solid kul på shortsen han hadde på seg, og begynte å beføle ham utenpå shortsen før hun trakk den ned, gikk ned på kne, tok ham i munnen og begynte å suge.

Roger hadde tatt rundt hodet hennes og styrte sugetakten. Kuken var nesten ned i halsen hennes. Så hadde min kone reist seg opp igjen, snudd seg rundt og løftet opp kjolen. Hun satte frem rumpa, mens hun støttet seg på en stol og ba Roger ta henne bakfra. Han hadde ikke vært vanskelig å be, og kuken hans sank lett inn i den bløte fitta hennes. Med et godt tak rund hoften hennes, kjørte han kuken ut og inn. Utløsningen kom ganske fort, han hadde spart seg en hel uke. Da skulle det ikke så mye til.

Han trakk seg ut og det begynte å renne av fitta han nettopp hadde sprutet full. Han hadde spurt henne om hun ville ha noe å tørke seg med, men nei. Hun ville komme hjem til meg med fitta tilsølt av sperm. Min kone hadde ikke fått orgasme, men hadde sagt at hun regnet med å få rikelig denne helgen. Roger trengte jo en utblåsning. På turen tilbake hadde de pratet, og hun hadde spurt om hva Roger likte og hva han fantaserte om. Han hadde svart at han likte vanlig sex og spesielt å slikke fitte, men han innrømmet at han lurte på hvordan det var å suge kuk, noe min kone sa at det kunne han nok finne ut i løpet av helgen, for jeg var ganske fleksibel når det gjaldt å eksperimentere når det kom til sex.

Var det problemer med trafikken? spurte jeg da de kom hjem. Det hadde tatt så lang tid. Da kom min kone bort, løftet opp kjolen og viste meg den truseløse fitta. Det overrasket meg ikke at hun ba meg om å kjenne. Den var plaskvåt og det rant av henne. Da forstod jeg hvorfor det hadde tatt så lang tid. Jeg snudde henne rundt. Bak på kjolen var det en stor flekk ved rumpa hennes. Jeg sa det var godt det er skinnseter i bile, og viste Roger til rommet han skulle bo på denne helgen. Men jeg visste at det ikke kom ikke til å bli mye brukt. Han satte fra seg den lille bagen sin. Vi gikk til kjøkkenet der jeg hadde gjort ferdig middagen.

Imens hadde min kone vært en tur på badet og stelt seg litt. Hun kunne ikke gå rundt å lukte som ett horehus, som hun sa med et smil. Hun regnet med at hun ikke kom til å være luktfri så lenge. Vi spiste middag og pratet om løst og fast mens vi spiste. Kona fortalte litt om det de hadde snakket om i bilen, og gjenfortalte hva Roger likte av sex og hva han var nysgjerrig på. Jeg svarte at denne helgen hadde vi god tid, og kunne finne ut litt av hvert, for vi hadde nok litt å lære bort til en unggutt. Jeg sa at jeg skulle rydde bort etter middagen og lage kaffe, så de andre kunne gå inn i stua, så skulle jeg komme når kaffen var ferdig Jeg gløttet inn i stua etter en liten stund og da så jeg at min kone hadde gått til angrep og satt seg på fanget til Roger, overskrevs med fronten mot ham.

Hun nikysset og vred seg på fanget hans. Han knadde puppen hennes, for de var lett tilgjengelige for jeg hadde lagt merke til at hun hadde tatt av seg BH`en da hun hadde vært på badet. Jeg gjorde meg ferdig og tok med meg kaffen inn til dem, og spurte hvordan de hadde det. De avbrøt og satte seg for å drikke kaffe, og da så jeg at det var en solid bul i shortsen til Roger. Min kone sa at hun hadde det godt og var veldig glad for at jeg hadde fått hjelp til å tilfredstille henne. Roger hadde gått hele uken og gledet seg til denne helgen, for han hadde aldri opplevd en dame som var så glad i sex. Mens vi satt og pratet så satt de og strøk hverandre på lårene, og siden min kone hadde en vid kjole på seg, så hadde kjolekanten krøpet langt oppover lårene hennes, det var nesten så jeg kunne se fitta hennes fra der jeg satt rett overfor dem.

Roger hadde på seg en shorts som var ganske vid i benene, og jeg så at kuken lå nedover det ene låret hans. Etterhvert så jeg at min kone til stadighet førte fingrene opp til munnen og slikket på dem og jeg oppdaget at hun hadde greid å stikke hånden opp i det ene shortsbenet og tatt med seg kuksaften som lekket. Det var dette hun smakte på. Jeg gikk inn på kjøkkenet for å hente mer kaffe. Da jeg kom tilbake, sto hun på kne i sofaen og sugde den beinharde kuken som var blitt frigjort fra shortsen.  Den hadde i stedet havnet rundt Rogers ankler. Det jeg hadde fått følge med på, hadde innvirkning på meg. Det fikk meg til å tenke på det som hadde foregått før på dagen.

Kuken hadde stivnet, så jeg åpnet buksesmekken og lot den få komme ut. Jeg gikk bak henne i sofaen og stakk den inn i den fuktige fitta hennes, knullet henne hardt mens hun fortsatte å suge kuk. Roger hadde greid å frigjøre puppene og bearbeidet dem etter all kunstens regler. Min kone jukket mot meg og brukte fittemusklene. Det førte til at jeg fikk en herlig orgasme, sprutet alt jeg hadde spart på denne uken langt inn i fitta hennes. Det rant i strie strømmer da jeg dro meg ut. Hun fortsatte å suge litt til, før hun veltet seg over på ryggen og forlangte at Roger skulle slikke henne til orgasme. Roger lystret, og så ikke til å bry seg om at det rant blandede safter ut av fitta hennes. Han var så opphisset.

Han stupte inn mellom lårene, og begynte å slikke og suge på den plaskvåte fitta. Imens lente jeg meg over min kone munn å ba henne gjøre ren kuken min som som nå var blitt halvslapp. Hun sugde den inn og renset den for saftene. Jeg puttet den inn i buksa igjen, og satte meg i stolen, nøt synet av ungutten som som jobbet iherdig med fitta slik han hadde fått beskjed om. Min kone lå og tok i mot og kom med vellystlyder, trakk benene så langt opp hun kunne og pirret brystvortene sine samtidig. Etter en liten stund så jeg de karakteristiske skjelvingene hennes, og hun stønnet og klemte lårene sammen rundt Rogers hode mens hun kom i en voldsom orgasme. Det var hennes første den dagen, etter å ha gått opphisset så lenge.

Da skjelvingen hadde gitt seg, trakk hun unggutten over seg og sa hun ville ha en sprut til. Roger la seg over henne og lot kuken synke inn i den plaskvåte fitta og begynte å jobbe samtidig som han kysset henne, og hun slikket ham rundt munnen for å gjøre han ren for sperm og fittesafter. Jeg så og hørte at han ble tungpustet og så spente han seg og lot henne få spruten hun hadde bedt om.

Han lå rolig på henne en liten stund, og jeg sa til ham at jeg ville se fitta hennes når han trakk seg ut. Jeg flyttet meg bort på sofaen så jeg fikk fritt utsyn. Han trakk den fortsatt stive kuken ut av fitta, og det begynte å renne sperm og fittesaft i strie strømmer. Det var et deilig syn. Jeg ba dem ligge rolig, så skulle jeg gå å finne en vaskeklut så de kunne tørke seg. Jeg var raskt til bake med kluten og tørket først av unguttkuken som fortsatt var pinnestiv, så tørket jeg fitta til min kone som var skikkelig sausa. Sofaen var heldigvis av skinn så den fikk vi rense siden. Min kone ville ta seg en tur på badet for å vaske seg skikkelig. Mens hun var borte, spurte jeg Roger om det var noe han ønsket å gjøre, som han var nysgjerrig på.

Han svarte at han ønsket å ta min kone i rumpa. Det hadde han aldri gjort og hadde hørt at det var mange jenter som likte det, men det hadde han ikke turt å si til min kone i bilen. For han visste ikke hvordan hun ville reagere. Jeg svarte at det burde ikke være noe problem, for hun likte å bli pult i anus, som jeg sa. Min kone kom tilbake helt naken, og kom bort til meg og ga meg ett deilig kyss. Hun sa at jeg var den beste ektemannen hun kunne ønske seg og som ville dele henne med en ung hingst. Jeg svarte henne at jeg var glad for å få litt hjelp, for jeg var jo ingen ungfole lenger. Hun spurte om vi ikke skulle ha oss ett glass vin, og det takket jeg ja til mens Roger ville ha en øl. Hun svinset naken rundt og gikk på kjøkkenet for å hente øl og vin, før hun gikk bort til skapet i stuen hvor vi hadde glassene. Disse stod i ett lavt skap, og da hun bøyde seg ned, sto hun med strake ben så vi hadde fritt utsyn til den deilige rumpa hennes og fitta som forsatt glippet litt.

Jeg la merke til at Roger stirret lystent på henne og jeg syntes også det var ett deilig syn. Hun kom med glassene og skjenket opp vin til meg, før hun gikk rundt bordet og stilte seg rett foran Roger og bøyde seg ned litt med rumpa rett foran ham, og sjenket øl. Jeg merket at hun rykket litt til og regnet med at det var han som befølte fitta hennes, for hun ble stående lenge etter glasset var fullt. Hun rev seg løs og satte seg ved siden av han igjen og vi skålte for en vellykket helg. Vi satt og pratet litt og hun greide ikke å holde hendene unna kuken til ungutten som forsatt var stiv, og hun drev å smårunket ham hele tiden og jeg så det rant kåtsafter av kuken, og av og til slikket hun av fingrene sine.

Hun lente seg inntil ham og begynte å slikke brystvortene hans. Roger sa at dette hadde han ikke opplevd før, men at det var deilig. Så reiste hun seg opp i sofaen og lente seg over munnen hans med puppene og holdt dem fram, så han kunne suge på brystvortene, som jeg visste var veldig følsomme. Jeg så at hånda hans begynte å bearbeide fitta hennes samtidig som han smårunket sin egen kuk. Etter en stund med litt godlåter satt hun seg på kuken hans og sank ned og begynte å bevege seg, og jeg satt fortsatt fullt påkledd og nøt synet av kuken som gikk ut og inn og som ble glinsende våt.

Hun red ham og gned seg så langt ned hun kunne. Dersom det hadde vært mulig så ville hun nok hatt ballen inn også, men de ble utenfor og de var begynt å bli bløte av saftene de produserte. Jeg gikk bort til dem og begynte å beføle min kone i anus før jeg stakk inn en finger. Først hadde jeg hentet litt smurning fra fitta hennes, samtidig som jeg befølte ballene til Roger. De var nå blitt skikkelig klissete. Unggutten koste seg med puppene han hadde rett foran ansiktet og de begynte å vise tegn på at noe var på gang.

Det var Roger som kom først og sendte en sprut inn i fitta som hadde skrudd seg helt ned på kuken. Kona hadde ikke fått orgasmen sin ennå, så hun red på, selv om Roger var litt utslått noen sekunder. Hun stakk den ene hånda ned, og hjalp til ved å stimulere klitoris. Jeg så og kjente at det rant ut av henne, nedover kuken og ballene, før hun stivnet til og kom med noen heftige stønn.

Hun steg av kuken og det fosset ut av henne. Hun fikk kluten som fortsatt var tilgjengelig og tørket av seg det verste, men ikke ungpikken. Den gjorde hun ren med munnen. De virket som de var fornøyd, og min kone spurte meg om hvorfor jeg ikke ville delta mer. Jeg svarte at jeg nøt å se att hun hadde det deilig og fikk oppfylt fantasien sin og at min tid ville nok komme. Kuken til Roger hadde begynt å slappe av. Det skulle bare mangle, for han hadde jo hatt tre utløsninger denne ettermiddagen og kvelden. Vi drakk opp vinen og ølet fant ut at det var sengetid. Vi gikk i dusjen alle sammen og hjalp til med å vaske hverandre, kanskje litt for grundig, for jeg fikk ståkuk og det samme gjorde Roger, utrolig nok.

Min kone tok så tak i begge kukene og runket oss så deilig at hun fikk oss til å sprute begge to. Vi spurte Roger om han ville dele seng med oss, men han ville helst sove på rommet han hadde fått. Han trengte å hvile seg litt, og det var ikke sikkert han fikk hvilt seg med ei så kåt dame i samme seng. Han hadde hatt fire utløsninger. Dersom han hadde fått en til, hadde det sikkert kommet bare støv. Vi sa god natt. Kona og jeg la oss og hun krøp inn på armen min, takket meg for min generøsitet, og for at hun fikk oppleve slik nytelse på sine gamle dager. Jeg kommenterte at hun ikke var gammel, men i sin beste alder, som fortsatt hadde evnen til å hisse opp en mann.

Neste morgen våknet jeg av at solen skinte inn av vinduet. Kona hadde stått opp, for i helgene hadde vi en avtale om at hun skulle stå opp og lage kaffe. Jeg likte og ligge å dra meg litt i helgene. Jeg tok på meg badekåpen og gikk ned på kjøkkenet og oppdaget at kaffen var ferdig, men ingen kone. Jeg tenkte at hun kanskje var på badet, så jeg tok meg en kopp kaffe og satt meg ved kjøkkenbordet for å våkne.

Etter noen minutter kom hun ruslende i badekåpen. Håret hennes var tørt, så hun hadde i hvertfall ikke vært i dusjen. Jeg spurte hvordan hun hadde det etter i går kveld. Hun var strålende fornøy, kom bort til meg og brettet til siden badekåpen. Hun var fuktig mellom lårene, så jeg spurte hva hun hadde drevet med. Hun fortalte at hun hadde tatt med seg en kopp kaffe og gått for å vekke Roger. Døra hans stod på klem og hun hadde dyttet den forsiktig opp. Da så hun ham ligge på siden mot døren. Dyna hadde glidd av. Han hadde ligget med ett solid morrabrød, så hun hadde gått rolig bort til senga og begynt å stryke kuken hans. Han våknet, og hadde ingenting i mot å bli vekket slik. Hun hadde runket ham en stund, før hun satte seg på den fristende kuken og begynt å ri, samtidig som hun brukte fingrene på klitoris. En kjapp morgenorgasme var det hun var ute etter. Det hadde ikke tatt så lang tid før hun kjente at det knøt seg i underlivet og hun kom i en deilig orgasme.

Roger hadde ikke fått noen orgasme, så han hadde jukket videre men hun bare satt og presset seg ned på kuken. Før hun kjente spruten, hadde han stønnet at dette var en fin måte å begynne dagen på. Jeg måtte kjenne på henne og jeg forstod at hun fortalte sannheten, for det rant av henne ennå. Hun gikk på badet for å stelle seg litt, og etter en liten stund kom også Roger iført kun en tynn badeshorts. Vi hadde avtalt at vi skulle kose oss ved bassenget, dersom været tillot det. Jeg fant fram litt frokost og min kone kom også. Nå hadde hun skiftet til en liten bikini som fremhevet de frodige formene hennes. Jeg la merke til at Roger likte det han så. Det gjorde jeg også.

Under frokosten spurte jeg Roger om han kunne hjelpe oss litt i hagen med luking for å slå ihjel litt tidd og få litt sol på kroppen. Jeg gikk og skiftet til en liten badeshorts. Det ville sikkert bli litt avkjøling i bassenget i løpet av dagen. Vi tok med oss telefonene og la dem på ett bord ved bassenget, og begynte å luke i blomsterbedene. Når min kone luker, så står hun med strake ben og dette så jeg Roger hadde lagt merke til. Det påvirket ham, for han hadde fått en solid bul i shortsen. Vi drev på slik en stund. Kona stod bøyd rett foran meg og jeg så at det var en våt flekk i bikinitrusen hennes. Hun hadde tydeligvis ikke fått renset seg skikkelig, for det rant fortsatt av henne. Nå var det blitt for varmt å jobbe, så jeg gikk inn og fant litt kald drikke til oss. Gjennom vinduet så jeg at de stod tett omslynget og kysset og strøk på hverandre.

Jeg gikk ut med drikke og de avbrøt det de holdt på med. Roger hadde igjen en solid kul i shortsen sin. Vi la oss på solsengene, slappet av og pratet om løst og fast. Rogers telefon ringte. Han gikk litt unna oss og pratet en stund. Da han kom tilbake sa han at det var en god venninne som hadde ringt. Hun ville ha ham med på stranda for å bade. De pleide å dra en plass som var litt usjenert, for hun likte ikke så godt å vise seg frem i badedrakt. Hun var ikke så fornøyd med kroppen sin, noe mange unge jenter ikke er. Han innrømmet at de hadde hatt vennesex noen ganger, og at hun var en litt frodig og deilig jente, like gammel som han.

Hadde hadde sagt at han var hos ett vennepar, som var gode venner med hans foreldre. Siden avtalen var at han skulle være her denne helgen, hadde han sagt at han skulle prate med oss og ringe tilbake om noen minutter. Da foreslo jeg at Roger kunne invitere henne til oss, for her var det helt usjenert, bare han og ett voksent ektepar. Jeg ville nemlig ikke at han skulle dra ennå. Dette syntes Roger var en god ide. Hun ville gjerne komme allerede om en time. Roger gikk på toalettet og jeg spurte min kone hva hun syntes om ideen min. Hun syntes dette kunne bli spennende.

Roger kom tilbake og hoppet ut i bassenget for å avkjøle seg litt. Jeg og kona lå bare og lot oss steke av solen. Nå er jeg kokt sa min kone, og hoppet ut i bassenget. Hun svømte noen lengder før hun gikk opp igjen rett foran Roger. Hun ble møtt av en hånd som strøk henne over rumpa og klapset henne litt.

Vi flyttet parasollen litt for å få skygge. Etter en stund ringte dørklokken vi hadde på terrassen ved bassenget. Vi regnet med at det var venninnen til Roger som kom, så han gikk for å åpne. Han kom tilbake med ei søt lubben jente med lyst kort hår, pen sommerkjole på seg. Han presenterte henne som Liv og vi presenterte oss som Knut og Lise. Vi ba henne finne seg en solstol å slenge seg nedpå, og bød henne på kald drikke. Min kone hentet drikke og gikk vrikkende inn. Jeg la merke til at Liv fulgte den fyldige rumpa hennes med øynene. Tilbake igjen, spurte kona Liv om hun ville ha på seg badetøy. Hun viste henne hvor hun kunne skifte. De gikk inn, og kona kom ut igjen med en gang.

Liv kom så etter en liten stund, iført en hel badedrakt. Kona spurte om hun ikke hadde bikini, men Liv syntes hun var litt for rund for bikini. Kona understreket at det ikke var noe vi brydde oss om. Hun var heller ikke noen sylfide, men trivdes med den kroppen hun hadde. Liv ble tilbudt å låne en bikini av henne, så hun fikk solt seg skikkelig. Etter å ha tenkt seg om litt, godtok Liv å låne. Hun så ikke verst ut i mine øyne. Liv og Roger hoppet i bassenget og koste seg. Imens benyttet kona anledningen til å fortelle meg at hun hadde hjulpet Liv med påkledningen og fikk sett henne helt naken. Hun fikk tatt litt på henne da hun hjalp til, og sa videre til meg at hun hadde lyst på henne, noe jeg også innrømmet å ha. Jeg hadde ikke knullet en så ung jente siden jeg var på samme alder selv.

Jeg ville ikke bli oppfattet som en gammel gris, og ville at kona tok initiativet. Vi fant ut at vi måtte ha oss litt mat, men orket ikke å lage mat selv denne dagen. Kinamat ble bestilt og levert etter tre kvarter. Roger ville som vanlig ha øl, mens Liv, jeg og min kone tok rødvin. Vi satt og spiste og pratet under parasollene. Liv fortalte at hun studerte sosiologi og hadde en deltidsjobb på en kafé noen kvelder. Vi spiste og koste oss og det ble stadig påfyll i glassene. Latteren satt stadig løsere og det ble servert noen vitser både på kanten og over kanten. Det virket som om Liv ikke var særlig snerpete. Nå begynte det å bli skygge og kjøligere,  så vi trakk inn i stuen.

Også i stuen måtte jeg stadig fylle i glassene. Hemningene forsvant mer og mer. Spesielt Liv tødde opp. Det virket ikke som hun var mer sjenert over kroppen sin enn at jeg fikk noen glimt mellom lårene hennes. Jeg mistenkte at hun var barbert nedentil. Hun hadde noen deilige fyldige pupper og jeg kunne se en anelse av brystvortene gjennom bikinien. Liv satt mellom Roger og min kone i sofaen, som vi hadde rengjort på formiddagen. Kona strøk stadig på Liv for liksom å understreke ett poeng, og etterhvert synes jeg at brystvortene til Liv ble mer synlige. Roger virket også litt kåt, for jeg så at han strøk henne på låret av og til. Kona var i dansehumør, satte på musikk, og dro med seg Roger ut på gulvet til en tett, men noenlunde anstendig, sakte dans.

Jeg spurte Liv om jeg kunne få en dans med henne. Hun nølte og sa at hun ikke var noe flink, men sa jeg at ikke var noe problem – dette var ingen dansekonkurranse. Hun ble med meg ut på gulvet. Hun var deilig myk å holde rundt. Mens vi danset, spurte jeg om det ikke var rart og være sammen med så gamle som oss, men hun brydde seg ikke om alder på den måten. Jeg så at Liv la merke til at Roger og min kone nå hadde blitt litt tettere i dansestilen og hun lente seg litt mer mot meg. Jeg kjente kroppen hennes mot min. Så var dansen slutt og jeg takket, mens Roger og min kone fortsatte med en til i samme stil. Liv fulgte godt med på det som foregikk på gulvet og nippet stadig til vinen sin.

Roger og kona ga seg for å leske strupen litt. Roger hadde en solid kul i shortsen da han satte seg. Liv registrerte det samme som meg. Hun lot som ingenting. Vi satt og pratet og koste oss litt før min kone ville danse mer og dro meg ut på gulvet og begynte en oppvisning i stående samleie. Kuken min stivnet enda mer enn den hadde vært da jeg danset med Liv. Jeg vet ikke om liv hadde kjent den, selv om vi hadde minimalt med klær på oss.

Jeg og kona danset ferdig og jeg gikk tilbake til stolen med en solid ståkuk. Alle som var der kunne ikke unngå og se hvordan det sto til med meg. Liv studerte shortsen nøye. Kona påpekte at hun hadde danset med alle unntatt Liv – nå var det hennes tur. Liv protesterte litt før hun lot seg overtale og fulgte min kone ut på gulvet. Det var ikke et normalt dansegrep min kone tok, for hun la armene godt rundt Liv, klemte henne inntil seg og begynte å bevege seg seg til den rolige musikken. Roger og jeg så interessert på det som skjedde. Kona begynte å bli ganske nærgående ved å stryke hendene nedover ryggen til Liv, la dem på rumpa hennes og presset henne inntil seg, samtidig som hun la hodet sitt inn mot hodet til Liv og kysset henne på kinnet.

Jeg lente meg mot Roger og spurte om hva han syntes om det ha så. Han syntes det var veldig opphissende, noe som ble bekreftet av bulen han hadde i shortsen. Bulen i min egen shorts var ikke noe mindre. Jeg nøt synet av to frodige damer som danset tett. Kona kysset Liv forsiktig på munnen og fikk den responsen hun håpet på. Liv besvarte kysset og klemte seg enda tettere inntil. De hadde lårene mellom hverandres lår og gned seg mot hverandre. Jeg satte meg i sofaen ved siden av Roger, tok fram kuken min og ba Roger gjøre det samme. Jeg tok tak i kuken hans og begynte å runke ham. Det tok ikke mange sekundene før han tok tak i kuken min og gjorde det samme med meg.

Damene på gulvet hadde glemt musikken og sto bare å råklinte og befølte hverandre. Jeg så de hadde hendene mellom hverandres lår og gned hverandre kraftig. Etterhvert snek fingrene seg under bikinitrusa og de begynte å fingerpule hverandre. Så fikk de øye på oss som satt i sofaen og runket hverandre. Kona hvisket noe i øret til Liv. De løsnet grepet om hverandre, kom bort til oss og lyttet sofabordet litt. På kne foran oss begynte de å suge kukene. Min kone hadde gått løs på Roger og jeg var så heldig å få en 19 år gammel munn rundt pikken min. Liv ikke var så flink som min kone til å suge kuk, men det var utrolig deilig likevel.

Jeg så de kikket på hverandre mens de bearbeidet kukene våre. Etter en stund byttet de, og jeg merket forskjellen med en gang. Damene hadde hendene nedi trusene og koste med fittene. Jeg sa til kona at jeg ville smake fittesaft. Hun lot meg suge på fingrene, det smakte deilig. Liv hadde sett hva hun gjorde og lot Roger få smake hennes fittesaft. Som på ett signal reiste de seg opp, tok av seg bikiniene og krøp opp på fangene våre før de senket seg ned på kukene. De begynte å ri oss og og husket opp og ned omtrent synkront. Vi gutta tok for oss av de deilige puppene vi hadde rett foran ansiktet. Liv ville snart bytte plass, hun sa hun ville ha gammelpikk.

De byttet plass, men før de tredde seg ned på kukene våre igjen ville kona smake fittesaft. Hun tok kuken til Roger og slikket den helt ren for Livs fittesaft. Liv lærte stadig noe nytt og gjorde det samme med min pikk. Nå skulle jeg få ungjentefitte og var veldig spent på hvordan det ville føles, da hun senket seg nedover kuken min. Hun var trangere enn min kone, så jeg begynte å lure på hvor lenge jeg kom til å holde. Liv var veldig flink til å bruke fitta si og melket kuken min mens hun beveget seg opp og ned mens jeg sugde på de kjempestore brystvortene hennes. De var mye større enn min kones. Jeg spurte henne om jeg kunne sprute i henne. Hun svarte at hun brukte p-piller og elsket å få spruten i fitta. Da tok det ikke så lang tid før det svartnet for meg. Jeg pumpet alt jeg hadde, langt inn i fitta hennes. Roger fyrte også løs i min kones fitte, og stønnet og himlet med øynene.

Damene hadde dessverre ikke fått orgasme, men det hadde min kone en løsning på. Hun ba oss gutta om å flytte oss og la seg på rygg på sofaen. Hadde Liv slikket fitte før? Liv svarte at hun hadde gjort det en gang før, men ikke ei som var full av sperm. Det ville hun prøve, så hun la seg over min min kone i 69 stilling og begynte å slikke. Det så ut som hun likte det for hun slurpet i seg det som rant, og i den andre enden var det også ei som koste seg fælt og slikket i seg alt som rant av fitta til Liv. Hun sa til Liv at hun ville ha en finger i rumpa og det var ikke noe problem for Liv å la henne få det, for det var vått nok til at den gled lett inn.

De fortsatte å slikke og slurpe. Plutselig begynte de å skjelve samtidig og fikk en kraftig orgasme. Jeg så at det kom en liten foss ut av fitta til Liv. Kona slikket i seg og svelget. Vi gutta hadde sittet og fulgt med på det damene gjorde. Det er ikke ofte jeg får ståkuk så fort etter en utløsning, men nå satt jeg med en beinhard kuk som ønsket mer. Damene satte seg opp i sofaen og tok seg litt drikke. Kona minnet Roger på det de hadde snakket om i bilen. Nå kunne han finne ut av nysgjerrigheten sin og prøve å suge kuk. Jeg reiste meg opp, stilte meg foran ham og bød ham den beinharde kuken min. Han tok tak i den og smakte forsiktig, før han begynte og suge meg, fortsatt litt forsiktig. Så tok han den langt inn i munnen og sugde meg slik han sannsynligvis ville ha det selv.

Damene fulgte godt med, og det virket som de likte synet. Ganske snart begynte de å kose med sin egen fitte mens de så på. Jeg lot ham suge litt, før jeg trakk meg vekk og spurte hvordan det var å suge kuken til en annen mann. Roger svarta at det var uvant, men ikke skremmende. Han lurte på om jeg kunne gjøre gjengjeld, så han hadde fått oppleve det også. Det var ikke nytt for meg. Vi byttet plass og jeg gapte over kuken hans og begynte å suge. Jeg merket at han likte at jeg tok den langt inn i munnen og brukte tunga aktivt. Det begynte å lekke fra kuken hans så jeg avsluttet, og sa at spermen var reservert for damene. Jeg satte meg i stolen min igjen, tok litt drikke og spurte Liv hvordan hun hadde opplevd kvelden. Dette hadde vært en ny opplevelse for henne, som ga mersmak. Min kone fortalte Liv sannheten om hvorfor Roger var her, om den fredagen vi hadde tatt ham med hjem, og at han hadde fyllt henne tre ganger mens jeg hadde runket ham til en utløsning.

Liv hørte interessert på hva min kone fortalte, og sa at hun ikke hadde sex så ofte, bare litt vennesex med Roger av og til. Dette var mer enn hun var vant til, og at hun hadde lært mye. Tidlig hadde hun merket på stemningen at det var erotikk i luften, særlig da min kone hadde vært veldig behjelpelig med å kle på henne bikinien. Kona måtte innrømme at hun hadde fått lyst på henne, og at hun hadde fortalt det til meg. Roger og jeg satt fortsatt med ståkuk mens damene satt og småkoste med hverandre. Så tok min kone initiativet igjen og begynte å runke Roger. Hun sa hun ville ha mere kuk for det var flere spruter igjen, men denne gangen i dobbelsengen. Hun tok tak i kuken til Roger og dro han med opp trappen til soverommet.

Jeg lot Liv gå foran meg opp trappen og så på den deilige runde rumpa foran meg. Det glinset mellom lårene hennes. Jeg stakk hånda opp mellom dem, og puttet to fingre inn i den bløte fitta mens jeg hjalp henne opp trappen. På toppen dro jeg fingrene ut og slikket av dem, fittesaft er godt. Vel oppe på soverommet stilte min kone seg på kne i senga og kommanderte Roger til å ta henne bakfra. Han var ikke vanskelig å be. Kuken sank igjen inn i det våte fitta hennes. Han kjørte den ut og inn i raskt tempo, til min kone stoppet ham og sa at hun ville bli knullet i rumpa, for det hadde jeg betrodd henne at Roger ville prøve. Han dro seg ut av fitta og satte kukhodet mot rosetten. Kuken presset forsiktig på og gled sakte inn, for han hadde hatt med seg masse smøring fra fitta hennes. Da han hadde fått den helt inn begynt han å bevege seg og utbrøt at det var skikkelig trangt, så han kom sannsynligvis ikke til å holde lenge.

Liv og jeg hadde sitti å sett på dem ett par minutter og  fingret. Jeg med min egen kuk og hun i fitta si. Kona ba Liv legge seg foran henne, så hun kunne få slikke henne mens hun ble pult i rumpa. Jeg stilte meg ved hodet til Liv så hun kunne suge kuken min samtidig og hun var blitt mye flinkere å suge i løpet av kvelden. Hun drev ivrig på mens hun ble slikket og var skikkelig opphisset. Jeg merket at min andre sprut for kvelden ikke var langt unna og sa fra til Liv. Responsen var -kom! Jeg slapp løs det jeg hadde i munnen hennes og hun svelget unna alt. Deretter trakk jeg meg litt unna så hun kunne konsentrere seg om å bli slikket. Like etter spruten min, som tydeligvis hadde utløst noe i henne, kom hun i en voldsom orgasme og klemte lårene rundt min kones hode og jamret seg fælt.

Imens hadde Roger greid å holde ut. Han hadde spurt min kone om hun ville ha spruten i rumpa eller på ryggen. Hun foretrakk ryggen, så han tok noen kraftige støt før han trakk seg ut, tok noen få runketak og sendte hele spruten oppover ryggen hennes. Jeg ble forbauset over mengden han fortsatt hadde, for han sprutet så det kom litt helt opp i håret hennes. Da så jeg Liv reagerte og begynte å slikke spermen av ryggen. Denne kvelden hadde gitt henne smaken på sperm, hun hadde til og med hørt at det var sunt.

Min kone var nå den eneste som ikke hadde fått orgasme ennå, så Liv meldte seg til tjeneste. Hun la seg mellom lårene hennes og begynte å slikke. Hun hadde nok fått draget på å slikke fitte også, for min kone lå å vred og buktet seg, spredde benene så mye hun klarte og hadde føttene nesten opp til ørene. Hun forlangte tre fingre i fitta mens hun ble sugd på klitten. Disse fingrene hadde en voldsom effekt på henne, for jeg hadde aldri hørt slike lyder fra henne som da orgasmen kom. For første gang fikk hun en sprutorgasme og stakkars Liv ble dusjet skikkelig. Hun spurte etterpå hva som hadde skjedd, og jeg forklarte henne at det ikke var tiss som hadde kommet, men en veske som kommer fra noen kjertler rundt urinrøret.

Kona lå helt utslått etter dem kraftige orgasmen, så jeg gikk og fant ett håndkle så de fikk tørket seg. Sengeskift fikk vi ta i morgen, for det var noe tørre områder vi kunne ligge på og der det var vått kunne vi legge badehåndklær. Vi bestemte oss for å legge oss til å sove, for det var plass til alle i king size sengen vår. Alle var vel fornøyd med kvelden. Vi gutta lot damene ligge i midten. Kona ville ligge med Roger, og da ble det slik. Jeg var vel fornøyd med sengepartneren min, som krøp opp på armen min nesten malende som en katt.

Neste morgen våknet jeg av noen forsiktige lyder, det var damene som lå og koste seg med hverandre. De kysset og lekte med hverandres fitter og lå og vred seg i opphisselse. Jeg snudde meg og la en arm over Liv for å prøve å finne en pupp. De lå så tett mot hverandre så det var ikke lett, men de trakk seg litt vekk så jeg fikk plass. Jeg fant stive brystvorter, både min kones og Livs. Det kom en hånd til fra den andre siden, på jakt etter det samme som meg.

Vi delte broderlig, det var tydelig at Roger også hadde våknet av det samme som meg. Nå hadde kuken min begynt å reagere så jeg småjukket mot rumpa til Liv. Jeg måtte kjenne på fitta hennes, og min kones hånd fikk selskap. Jeg stakk to fingre inn i Liv og fingerpulte henne litt samtidig som min kone lekte med klitten hennes. Jeg greide å få lagt kuken min mellom rumpeballene hennes. Hun løftet det ene benet litt og jeg kjente noe vått mot kukhodet, lot det gli mellom fitteleppene hennes litt, kjente konas fingre hjelpe til, så jeg sank inn i henne bakfra. Min kone fortsatte å stimulere klitten hennes mens jeg lot kuken gli ut og inn.

Jeg merket på bevegelsene at det samme hadde skjedd på den andre siden av sengen. Det var nå mye samstemt stønning, og Roger og jeg drev på så godt vi kunne og merket at det nærmet seg utløsning. Jeg fyrte av først og Roger kom rett etter meg. Begge damene fikk orgasme nesten samtidig. Nå var det ikke så farlig med søl i senga, for vi hadde håndklær lett tilgjengelig. Jeg og Roger bare veltet oss over på ryggen og overlot til damene å tørke av spermfylte fitter. Det er ikke så ofte jeg har lyst på fitte om morgenen, men i dag var det nok ungjenta som gjorde utslaget, samt hele atmosfæren. Etter å ha slappet av en stund, gikk vi på badet for vi trengte litt rengjøring på her og der. Damene fikk gå først.

Roger og jeg gikk nakne ned på kjøkkenet og lagde kaffe og forberedte litt frokost. Etter en stund kom damene i samme antrekk som oss og vi overtok badet. Roger foreslo at vi kunne gå nakne, for det var jo ingen som kunne se oss. Hele hagen var avskjermet, så vi gjorde oss ferdig på badet og gikk ned til damene som hadde gjort ferdig frokosten. De var med på ideen, for da fikk de sol på hele kroppen og ingen skiller. Vi spiste, tok med oss kaffekoppene ut, slanget oss i solstolene, småpratet og koste oss. Det virket som om Liv ikke var så usikker på kroppen sin lenger, i hvertfall ikke sammen med oss. Hun lå avslappet og viste fram alt på den frodige kroppen sin.

Kona måtte avkjøle seg litt og hoppet i bassenget. Vi andre fulgte etter, lekte oss litt i vannet med litt beføling av nakne kropper, før min kone satt seg på bassengkanten med litt adskilte lår. Jeg svømte bort til henne, stakk hodet mitt mellom lårene og kysset fitta. Hun skrevet enda mer og akte seg litt mer fram på kanten. så jeg kunne komme til for å slikke henne skikkelig. Hun lente seg bakover med albuene i bakken og la bena på skuldrene mine. Nøt tungen som slikket klitoris, sugde fitteleppene og tungeknullet. Jeg så ikke så mye, men gløttet til siden og oppdaget at Roger hadde satt seg på kanten ved siden av min kone. Liv sto i vannet og sugde opp en kuk, som snart hadde fått full størrelse. Hun runket og sugde den knallharde kuken. Det tok ikke så lang tid før jeg hørte at Roger advarte om at en sprut var på vei, men hun trakk seg ikke unna. Akkurat dette ville jeg se. Da jeg hørte at han fikk orgasme, hevet jeg hodet og så spruten komme langt inni Livs munn. Bevegelsene på halsen hennes avslørte at hun svelget unna.

Jeg fortsatte å slikke min kone, og etterhvert kom Liv og begynte å kose med puppene hennes. Dette satte fart i henne. Hun begynte å skjelve og fikk en deilig orgasme, etter lydene å dømme. Nå var det Liv og meg som hadde orgasmer tilgode. Vi gikk opp av vannet og Liv la seg på en solseng og ville bli slikket. Jeg var ikke vanskelig å be, så jeg satte i gang med å bearbeide fitta hennes etter alle kunstens regler. Etter en stund ville hun ha kuk for å få en sprut nede også. Jeg reiste henne opp og fikk henne til å bøye seg med støtte på solsenga så jeg kunne ta henne bakfra. Jeg gikk bak henne og så den deilige opphovnede og våte fitta hennes. Kuken ble ført inn helt til roten med et godt tak i hoftene. Jeg pumpet på, hun støtte mot. Snart begynte det å flimre for øynene mine. Jeg sprutet det jeg hadde inn i den deilige ungjentefitta. Jeg trakk meg ut, til tross for at hun ikke hadde fått orgasme. Hun reiste seg opp jeg så det dryppet av henne før det rant videre nedover lårene.

Liv erklærte, litt furten, at hun var den eneste som ikke hadde fått orgasme. Kona sa at nå var det vår plikt å sørge for at Liv fikk den savnede orgasmen. Hun ba henne legge seg på solstolen så vi kunne fikse det. Da hun hadde lagt seg ned, krøp min kone inn mellom lårene hennes, begynte å slikke henne og drakk kjente safter. Kommanderte oss gutta til å hjelpe til ved å suge pupper og kysse. Jeg la merke til at min kone også hadde tredd en finger inn i fitta hun slikket, hørte at Liv sa at hun ville ha tre fingre. Liv begynte å vri seg og stønne og jukket mot fingrene. Så kom hun i en voldsom orgasme og jeg så at det kom en liten sprut. Det var tydelig at min kone hadde brukt fingrene på riktig måte.

Min kone hevet det våte ansiktet, krøp opp til Liv, kysset henne og takket for spruten. Liv spurte om hun også hadde fått sprutorgasme. Kona forklarte at hun hadde brukt fingrene på det spesielle G-punktet, og det var det som hadde gjort at hun sprutet. Nå hoppet vi i bassenget for å få skylt av oss det meste av safter, og la oss på siden på solsengene etterpå. Jeg var god vert og gikk inn og hentet litt kaldt drikke til oss. Vi lå og slappet av og pratet om helgen vi hadde vært igjennom. Ungdommene var takknemlige for det de hadde fått oppleve og lære. De ville gjerne holde kontakten, og det ville vi også. Etter en stund fant ungdommene ut at de ville reise hjem, for Roger skulle på tidligvakt og Liv skulle på skolen. Min kone sa til Liv at hun kunne beholde bikinien hun hadde lånt.

Vi tok farvel og lovet at det skulle ikke bli lenge til vi skulle møtes igjen. Etter at de hadde reist, snakket vi litt om hva vi hadde opplevd. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få meg tenåringsfitte og det hadde heller ikke min kone trodd. Hun sa at når hun og Liv var på badet om morgenen, så hadde Liv spurt om hun kunne få møte henne alene, noe min kone hadde lovet. Jeg svarte at hun bare måtte forsyne seg av ungjenta. Liv hadde spurt meg om akkurat det samme, men hun visste ikke at vi fortalte hverandre om alt vi opplever på sexområdet, og jeg fortalte det heller ikke til henne. Det kom til å bli spennende tider.

 

Skrevet av Nobleman.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette