Min kone ville prøve andre, del 1!

Det var en fredag at min kone foreslo at vi tok oss en tur på byen for å ta oss en øl og litt mat, siden det var lenge siden vi hadde luftet oss og det var deilig og varmt vær. Vi gjorde oss klare til å dra og jeg merket at min kone gjorde seg ekstra flid med utseendet. Hun hadde en lett sommerkjole med vidt skjørt som rakk til midt på lårene, og en litt utfordrende utringning som viste en fin kløft. Selv om hun var en dame i begynnelsen av femtiårene, syntes jeg hun fortsatt var en attraktiv dame med frodige former. Jeg spurte om hvorfor hun hadde pyntet seg så mye, for jeg trodde vi bare skulle ut for å spise og fikk til svar at nå var det på tide å få oppfylt en fantasi hun hadde hatt lenge..

«Hvilken fantasi er det?», spurte jeg. «Du husker vel at jeg fortalte deg en kveld vi elsket, at jeg har lyst til å prøve en ung gutt?» Jeg husket at hun hadde sagt det, men trodde det var noe som ble uttalt siden hun var så opphisset og jeg hadde ikke tenkt noe er på det. Vi hadde hatt noen opplevelser med andre, både par og kvinner, så det kom ikke som noen stor overraskelse at hun hadde bestemt seg for å oppfylle denne fantasien. Jeg satte som en betingelse at jeg ville være med og at hun fikk sjekke opp en type, men at jeg skulle godkjenne valget. Vi reiste ned til byen og fant en uterestaurant og satt oss ved ett bord og bestilte oss en øl og ett glass vin. Min kone begynte å saumfare stedet for å se om det var noen kandidater som kunne være aktuelle, men hun så ingen som falt i smak. Vi satt en stund og nøt det vi hadde fått og etter en stund kom det en gutt som kunne være ca 20 år og satt seg ved det ledige bordet ved siden av vårt.

Jeg så han gløttet bort på min kone, for kløften var nok godt synlig og kjolen skjulte ikke så mye nedentil heller, for han satt slik at han hadde fritt utsyn. Jeg så hvordan min kone vurderte kandidaten og spurte om hva jeg syntes. Jeg syntes dette var en kjekk gutt og visket til min kone at det var bare å sette i gang og se hvordan det gikk. Så fikk gutten en telefon og snakket bare en liten stund. Vi satt litt og jeg så at hun søkte øyekontakt med gutten, men det virket som han var litt beskjeden for han virket mest opptatt av ølen han hadde. Men jeg så han gløttet bort på min kone når han trodde at det ikke var synlig. Så måtte min kone på toalettet, så jeg spurte gutten om han var på byen alene og han svarte at det var meningen at en kamerat skulle vært med og de skulle møtes her, men han var blitt forhindret.

Det var det telefonen hadde dreid seg om. Siden han først var her så kunne han ta seg en øl og se om det dukket opp kjentfolk. Min kone kom tilbake fra toalettet og hilste på gutten som sa han het Roger og jobbet på en bensinstasjon. Jeg så hun slukte ham med øynene og spurte om han ville sette seg ved bordet vårt, så det ble lettere å prate. Han reiste seg opp og satte seg ved siden av min kone, og da han stod oppreist så jeg min kone studerte skrittet hans. Min kone vred stolen sin slik at hun ble sittende med fronten mot Roger. Vi pratet om alt og ingenting, men jeg merket at han ble litt ukonsentrert etter en stund og da så jeg gjennom sprinklene i bordet at min kone hadde skjørtet langt opp på lårene og satt med bena litt fra hverandre.

Plutselig måtte Roger på toalettet og reiste seg på en litt rar måte. Han var borte ti minutter og imens betrodde min kone meg, at hun hadde tatt av seg trusen da hun var på toalettet og hun hadde registrert at Roger hadde fått ståkuk av oppvisningen hennes. Hun trodde at han hadde sett helt opp i den nybarberte fitta hennes. Roger kom tilbake og vi fortsatte å prate, men nå så jeg at øynene til Roger stadig søkte til ett sted under bordkanten hvor min kone satt og vred på seg av og til. Jeg spurte så Roger om han ville være med oss å spise. Det ville han gjerne og vi gikk å fant oss en restaurant hvor det også var dans. Vi bestilte mat og drikke og pratet, og nå var Roger mer konsentrert igjen siden han ikke hadde samme utsikt som på uterestauranten. Han fortalte at han nettopp hadde fylt 21 år og hadde nettopp flyttet til byen.

Så unnskyldte Roger seg og sa han hadde sett ett vennepar inne på restauranten som han ville hilse på. Mens han var borte sa min kone at hun var blitt så kåt og gledet seg til fortsettelsen, for hun følte at kjemien var der og hun ville ikke gi slipp nå. «Kjenn på fitta mi» sa hun og jeg snek hånden min under kjolen hennes i ly av duken. Der kjente jeg at det var bløtt… Jeg pirret klitorisen litt for å erte henne og jeg fikk ett dypt sukk til svar, før jeg trakk hånden til meg igjen. Vi bestilte mer drikke og pratet litt mer og så begynte dansen. Jeg bød opp min kone til dans og jeg merket at hun var varm i kinnene og smøg seg inntil meg og roterte med hoftene og sa at hun gledet seg til unguttpikk. Vi nøyde oss med en dans og gikk tilbake til bordet, hvor jeg sa at nå var det Roger sin tur.

Det kom en sakte dans og min kone og Roger gikk ut på dansegulvet, hvor jeg så at min kone gned seg inntil Roger og det så ut som de hadde ett stående samleie. De kom ut av syne for meg en liten stund før dansen var slutt og de kom tilbake, og da så jeg at Roger hadde en solid ståkuk, som han prøvde å skjule. Jeg tok så min kone ut på dansegulvet igjen, og det var fortsatt en sakte dans og vi danset tett og min kone fortalte meg at da hun og Roger hadde danset og hun hadde styrt han til en litt usjenert plass, så hadde hun tatt hånden hans og ført den oppunder kjolen og latt han kjenne på den bløte fitta. Hun hadde også merket at han hadde ståkuk. Vi satt og pratet og danset etter tur med min kone og jeg merket at Roger ble mer og mer betatt av min kone.

Min kone gikk på toalettet, og da fortalte jeg Roger at vi ville ha ham med hjem, for min kone hadde så lyst på han, og at det var greit for meg, og at jeg skulle være med. Roger sa at han hadde veldig lyst på min kone, for han hadde lenge drømt om å ha sex med en voksen dame og var veldig kåt, men at han aldri hadde vært med på noe slikt før og han trodde ikke hun fikk lov av meg. Men ville gjerne prøve! Jeg sa at det ikke var noe å være redd for, for han skulle få oppleve noe deilig. Min kone kom tilbake og jeg fortalte henne at jeg hadde snakket med Roger og at vi ville ha han med hjem, og at Roger var villig. Vi fikk ett strålende smil tilbake. Vi betalte og gikk for å ta en taxi hjem. Min kone og Roger satte seg i baksetet og vi kjørte hjemover. Denne turen tok ca 20 minutter. Jeg satt og pratet litt med sjåføren, og skulte litt bakover uten å snu for mye på hodet, mot min kone, som satt bak sjåføren. Roger hadde satt seg på det midterste setet og jeg skimtet at han drev på med noe i tussmørket i bilen.

Jeg fikk også ett skimt av at min kone drev å knadde i skrittet hans. Vi låste oss inn og gikk inn i stuen og jeg gikk på kjøkkenet for å hente litt kaldt drikke til Roger og min kone som satt ved siden av hverandre i sofaen og da jeg kom inn så jeg at de satt å kysset. Jeg skjenket litt drikke og sa jeg måtte en tur på toalettet som var i andre etasje. Da jeg var ferdig gikk jeg ut på trappeavsatsen og så ett deilig syn. Min kone hadde frigjort kuken til Roger og sugde for harde livet og Roger lente seg tilbake i sofaen og lot henne forsyne seg. Jeg gikk ned og så at hun slukte hele kuken, selv om den ikke var av de minste. Jeg visste jo at hun var flink til å suge kuk, for det hadde jeg opplevd mange ganger. Jeg også begynte å bli opphisset av synet og merket at kuken stivnet og så gikk jeg bort til sofaen og dro ned glidelåsen i kjolen og brettet den ned og tok også å løsnet BH`en så puppene ble helt fri.

Roger lå og himlet med øynene av behandlingen han fikk, men når han så at puppene var fri var han rask til å forsyne seg. Min kone sto på knærne i sofaen og siden hun var truseløs var det lett for meg å komme til fitta hennes og fingerpule hennes bløte fitte. Det surklet når jeg drev på. Så sa Roger at hun måtte slutte for ellers kom han til å sprute i munnen hennes. Da sa min kone at hun ville ha det i munnen, og det tok ikke lang tid før Roger stønnet og sendte hele ladningen ned i halsen hennes. Jeg så at hun svelget unna og sølte ikke en eneste dråpe. Nå syntes jeg at min kone også skulle få det deilig, så jeg tok av henne kjolen og la henne på rygg på sofaen, med rumpa helt på kanten og dukket mellom lårene hennes og begynte å slikke hennes safter som rant. Hun begynte å kose med sine egne pupper, men fikk snart hjelp av Roger som også nikysset henne.

Så sa hun at han skulle suge på brystvortene som sto stive og klar til å suges. Det kom masse godlyder fra min kone mens vi holdt på og det tok ikke lang tid før hun klemte lårene rundt hodet mitt og kom i en kraftig orgasme. Jeg hadde ennå ikke kledd av meg noe, så nå var det på tide å lette på antrekket, så jeg kledde helt av meg og oppfordret Roger til å gjøre det samme. Da vi var nakne, så jeg at Rogers kuk var begynt å våkne til liv igjen, mens min sto som ett spett, noe min kone observerte og sa at hun ville suge mer kuk. Jeg plasserte meg på rygg i sofaen og min kone stilte seg på kne mellom bena mine og og begynte å suge kuken min og tok den inn helt til roten og brukte tungen samtidig. Roger hadde flyttet seg og hadde fritt utsyn til fitta rett foran seg, og jeg så han begynte å fingerpule henne. Kuken hans hadde nå reist seg helt igjen, og dette hadde min kone merket og sa at nå ville hun ha kuk i fitta.

Roger gikk på kne inntil den struttende baken, og jeg merket på rytmen til min kone at han hadde kjørt kuken inn i henne og jokket i vei. Så sa Roger at han aldri hadde opplevd ei så bløt fitte, for det hadde begynt å sive nedover ballene hans. Så sa jeg til min kone at dersom hun ville ha mer nytte av kuken min i kveld, så måtte hun slutte å suge meg, ellers vill hun få en sprut til, noe hun respekterte. Nå kunne hun konsentrere seg helt om kuken som arbeidet inne fitta og jeg så hun brukte hånda si på klitorisen og kom stønnende i en kraftig orgasme. Roger gjorde noen kraftige støt og stønnet så jeg forstod at han hadde fyrt av en salve til inn i min kones bløte fitte, han dro så den glinsende kuken ut av fitta hennes.

Jeg så det begynte å renne sperm og fittesaft fra min kone, og jeg ba min kone om å legge seg på ryggen, for nå ville jeg knulle henne, for jeg hadde lenge drømt om å kjøre kuken inn i en nypult fitte som var blitt fylt med sperm av en annen mann. Jeg la meg over henne og merket at kuken min bare fløt inn i den gjennomvåte fitta og dette var så opphissende at jeg var helt på kanten til å komme, og spurte min Kone om hun ville ha en sprut til, og hun la bena i kors over korsryggen min og presset meg inn og det tok jeg som ett tegn på at hun ville ha mer, så da fikk jeg en deilig utløsning som kjentes ut som hele ryggmargen fulgte med.

Jeg trakk meg ut og la merke til at det rant i strie strømmer og at det ble en stor flekk av elskovssafter på sofaen. Men dette var noe vi fikk ordne siden. Roger hadde fulgt med på at jeg knullet min kone, og satt og fingret med kuken som fortsatt var halvstiv. Nå ville min kone ta seg en tur på badet for å rense seg litt, og da hun reiste seg opp, så jeg av det dryppet av fitta hennes og det rant nedover innsiden av lårene hennes. Kuken min hadde gått i dvale, så jeg pratet litt med Roger og spurte om han satte pris på opplevelsen han hadde fått og hva han syntes om min kone.

Han svarte att det hadde overgått alle hans forventninger og at jeg hadde en deilig og sexy kone, som han gjerne ville ha sex med flere ganger, og han innrømmet at han hadde tatt seg en kjapp runk, da han var på toalettet på uterestauranten, for han hadde blitt så opphisset av å sitte å se på min kones fitte. Jeg svarte at dette var noe min kone måtte avgjøre. Så hørte vi at hun ropte på oss fra andre etasje, og ba oss om å ta med drikkene og komme opp på soverommet, og vi tuslet opp trappen og inn på soverommet, og der lå det en deilig dame på rygg i sengen og koste seg med fitta si. Hun spurte Roger om han orket mer, for han hadde jo hatt to utløsninger. Da måtte jeg fortelle det han hadde fortalt meg, at han nå hadde hatt tre utløsninger. Han svarte at han gjerne ville prøve mer, for han hadde runket fire ganger på en dag for ikke lenge siden, så hadde det sprutet alle gangene, men ganske lite de to siste gangene.

Så spurte min kone om han likte å slikke fitte, for det hadde han ikke gjort med henne ennå. Han svarte at det likte han godt, men han visste ikke om han var veldig flink for han hadde ikke gjort det så mange ganger. Min kone spredde benene og Roger la seg mellom dem og begynte å slikke henne, og det virket som han gjorde en god jobb, for det kom masse godlåter fra henne. Jeg flyttet meg så jeg satt bak Roger, og så han lå å småjokket med hoften mens han slikket, og jeg så nå at han hadde fått full ståkuk igjen, og jeg tok så å strøk han over ballene og hørte på lydene at det var noe han likte, så jeg strøk en lite stund , før jeg flyttet meg opp til hodet til min kone og begynte å suge på puppene hennes, og kysse henne. Min kone tok tak i kuken min som nå hadde blitt stiv igjen, for det var opphissende å se min kone bli slikket av en unggutt.

Hun runket meg litt før jeg la meg litt over hodet hennes og hun gapte opp og begynte å suge og jeg munnknullet henne en stund, før hun sa at hun ville ha kuk i fitta si. Hun sa Roger skulle legge seg på rygg, så skrevet hun over ham og ba meg hjelpe til å styre kuken hans inn i hennes fitte. Jeg gikk til verket og gikk bak ryggen på min kone og tok rundt kuken til Roger som var beinhart og tok noen drag før jeg plasserte den mellom de bløte fitteleppene og min kone sank helt ned på kuken, så bare ballene syntes. Hun begynte å ri og jeg så at det var veldig bløtt, for når kuken var synlig så glinset den. Jeg satt nå slik til, at jeg hadde tilgang til både rumpa til min kone og ballene til Roger, så jeg stakk en finger inn i rumpa hennes, ved å ha hentet litt fuktighet fra fitta hennes. Dette vet jeg hun liker. Hun red og vrikket på hoften og masserte kuken etter alle kunstens regler og jeg merket at hun brukte fingrene på klitoris og ble mer og mer tungpustet, for Roger drev også å knadde på puppene hennes.

Så stivnet hun og satte seg helt nedpå kukken og kom med ett skikkelig orgasmebrøl. Hun veltet seg så av kuken, som sto glinsende igjen i friluft, for Roger hadde ikke fått utløsning, og jeg regnet med at det var på grunn av de tre han hadde hatt før. Hun lå fornøyd på sengen og pustet ut, og sa at jeg skulle runke Roger litt, for det var så opphissende å se en mann runke en annen mann. Dette var noe jeg hadde gjort ett par ganger før, så det var ikke nytt for meg, så jeg spurte Roger om det var greit, og jeg fikk ett nikk til svar, så jeg tok rundt den glinsende kuken han og runket han en stund, og det virket som Roger likte det for han kom med godlyder og plutselig stivnet han og det begynte å piple ut noen dråper sperm, for det var ikke mye igjen etter tre foregående utløsninger. Min kone hev seg over kuken hans og slikket i seg det som hadde kommet, og slikket kuken helt ren. Jeg satt nå med en skikkelig ståkuk som det måtte gjøres noe med, og jeg spurte Roger om han ville runke meg, og han tok tak og begynte å runke, så jeg som satt på kne i senga, ba min kone om å komme nærmere å gjøre seg klar til en liten dessert.

Hun stilte seg opp klar til å motta det jeg hadde igjen, og det tok ikke lang tid for spruten kom og min kone greide å fange nesten alt med munnen, og det som kom på utsiden, brukte hun fingrene på for å få i seg alt. Jeg spurte Roger om hvordan det var å runke en annen mann, men det var visst ikke helt nytt for ham, for han hadde gjort det med en kamerat for noen år siden. Jeg fortalte min kone at Roger hadde lyst til å møte oss flere ganger, og hun ville gjerne det, for hun var imponert over viriliteten til denne ungutten. Nå var vi vel fornøyd og fant ut at det var på tide å få litt søvn, så vi trakk dynene over oss, med min kone i midten og la oss til å sove, og jeg tror alle sovnet ganske fort. Neste morgen våknet jeg av at det var bevegelser i sengen, og jeg merket at min kone lå på siden mot meg, med en arm over magen min og at det var noe som beveget seg bak henne. Det var tydeligvis Roger som hadde fått morgenbrød og lå å knullet min kone bakfra, så jeg lå bare rolig og nøt stunden min kone hadde. Det tok ikke så lang tid før Roger stønnet og fylte fitta til min kone igjen, og nå hadde han fyllt opp igjen, for min kone ba meg om en av klutene som lå på nattbordet så det ikke ble søl i senga.

Roger veltet seg over på ryggen, og min kone brukte kluten og tørket seg og kuken som var klissete. Hun hadde ikke fått noen orgasme denne gangen, men som hun sa, så var hun fornøyd etter i går kveld. Jeg var også fornøyd og avslappet, så jeg hadde ikke behov for noe mer sex denne morgenen. Jeg sa at jeg går på badet og steller meg litt, og så går jeg ned å lager frokost, så de kunne bare slappe av litt før de går på badet. Jeg laget frokost og sa at frokosten var klar, men jeg fikk ikke noe svar, så jeg gikk opp og hørte at det suste i dusjen, så det var nok derfor jeg ikke fikk noe svar, så jeg gikk inn på badet, der var begge to i dusjen og jeg ble veldig overrasket, for der sto Roger og tok min kone bakfra igjen, så jeg ble stående å nyte synet og ble imponert over Rogers evne til enda ett knull, så kort tid etter.

Jeg så at hun hjalp seg selv med å stimulere klitoris og merket at hun fikk en orgasme, for hun var nok opphisset likevel etter knullet hun fikk i senga. Så tømte han seg igjen og trakk seg ut. De gjorde seg ferdig i dusjen og min kone tok på deg badekåpen og gikk ned, mens Roger gikk naken ned, for han hadde jo klærne sine i stuen, og det var første gangen jeg så kuken hans helt slapp. Vi spiste frokost og pratet og min kone roste Roger for viriliteten hans, og han svarte at han hadde hatt det deilig og at hun var en deilig dame. Jeg fortalte at han hadde lyst til å møte oss igjen og at det var hun som måtte bestemme det. Min kone svarte at hun ville hun gjerne, for hun var så imponert over hans evner, så hun hadde lyst på mer, for det var ikke bestandig hun fikk det hun trengte av meg. Vi spurte om han ville være hos oss i helga, men det kunne han ikke, for han hadde helgevakt på bensinstasjonen, men han hadde fri neste helg, så vi avtalte at han skulle komme til oss neste fredag. Etter en god klem fra meg og ett skikkelig kyss fra min kone, sa vi ha det. Etter Roger hadde reist hjem, sa min kone at hun gledet seg til neste helg og nye opplevelser. Vi opplevde det slik at vi nå hadde fått en husvenn.

 

Skrevet av Noblemann.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.