Dildo til analsex

Analsex er spennende, opphissende og hvis det gjøres riktig, ekstremt deilig! Flere og flere får øynene opp for leketøy designet for analsex og ikke minst Pegging, dvs bytting av roller under analsex!

Skal man finne et godt leketøy til å bruke analt så må man først og fremst se etter en bred base. Dette er viktig for å hindre at leketøyet forsvinner opp i endetarmen. Det er også lurt å se etter et trygt materiale for dildo til analsex. Det må være lett å rengjøre, som f.eks silikon, glass eller metall.

 

Dildo til analsex. Produktbilde av ulike typer dildo.

 

Analplugger og analkuler er kjente leketøy og ofte det man velger hvis man ønsker å utforske analsex. Men når man har gjort seg kjent med følelsen og sin egen kropp, så vil mange gå over til en dildo. De mest populære dildoene til analsex har et enkelt design, har en stor base, en god sugekopp og kan ofte festes i strap-on belter.

Anbefalt dildo til analsex

Temptasia Twist har en unik form som er perfekt til G-punkt stimulering og analsex. Uansett om du koser deg på egen hånd eller med en partner vil Temptasia Twist gi deg ekstra spennende opplevelser.

Temptasia Twist er perfekt for deg som vil ha en klassisk dildo med mange bruksmåter. Dildoen har en solid hjerteformet base med en kraftig sugekopp. Basen kan også brukes med alle standard strap-on belter og lignende. Temptasia Twist er laget i 100% ren silikon for en ekstra trygg og hygienisk opplevelse.

Dildo til analsex. Produktbilde av ulike typer dildo.

 

Dette må du vite om Pegging:

Dildo til analsex. Portrett av Marita Ebbestad.Sexolog og pressetalskvinne i Nytelse.no, Maria Ebbestad, forteller at Peggig er den nye trenden for par som ønsker å utforske andre måter å nyte på:

Bakfra med strap-on

«Pegging er når kvinnen tar mannen bakfra med en strap-on. Dette er en voksende trend blant det norske folk som har blitt mer lekne med årene. Pegging stimulerer p-punktet som ligger i endetarmen hos menn, på fremsiden mot penis. Det kan føre til prostataorgasmer, som for mange er både sterkere og varer lenger. Hva slags type stimulering som foretrekkes varierer fra mann til mann. Noen liker følelsen av en finger eller dildo ut og inn. Andre liker press, trykk eller sirkelbevegelser direkte mot prostata».

Snakk sammen

Den største utfordringen med Pegging er ofte å fortelle partneren at det er noe man ønsker å utforske. Generelt er folk usikre i forhold til å snakke med partner om sex, men Ebbestad følger opp med gode kommunikasjonstips du kan ta med deg på veien for å presentere ønsket ditt for partneren:

«Mange er nysgjerrig og ønsker å prøve noe nytt i parforholdet. Har du lyst til å prøve pegging, men usikker på hvordan du skal gå frem mot din partner? Sett av litt tid når dere begge er uthvilt og i godt humør. Vær åpen om at du har lyst til å prøve noe nytt, fortell om fordelene, foreslå å starte med en finger eller en liten analplugg hvis du møter skepsis, godta om partneren trenger litt tid. Det viktigste er at dere har god kommunikasjon, og hvem vet, kanskje dette er noe din partner også har hatt lyst til, da er det jo bare slå seg løs og utforske nye sider av deres nytelse».

Husk riktig utstyr

Når man har blitt enige om å utforske pegging, så gjelder det å ha utstyret på plass! Et godt strap-on belte som gjør seansen ukomplisert og behagelig, en dildo i passe størrelse og et godt glidemiddel til analsex!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du