Max klimax – Orgasmeoptimalisering med oTouch!

Mannens orgasme er intenst og digg, men mange ønsker å ta følelsen til et nytt nivå! otouch er laget for å optimalisere opplevelsen fra første sekund, og gi han de laaange og altoppslukende orgasmene han fantaserer om.  

oTouch er en serie avanserte sexleketøy for deg med penis. Spennende funksjoner som suging, pulsering og oppvarming kombineres i moderne produkter som gir realistiske opplevelser alene eller med en partner.

Hvem passer oTouch og blowjob stimulator for?

oTouch og deres blowjob stimulator-produkter er designet for alle menn, uansett seksuell erfaring. Enten du er singel eller i et forhold, kan disse produktene legge til en ny dimensjon i ditt seksuelle liv. De er også ideelle for de som ønsker å utforske nye former for intimitet, eller for de som er på utkikk etter en mer realistisk opplevelse enn hva tradisjonelle sexleketøy kan tilby.

Blowjob-stimulatoren Airturn 2!

Airturn 2 er ekstrem-vibratoren for han, som i tillegg til å stimulere med dyp vibrasjonsteknologi, også etterligner følelsen av en saftig blowjob!

Er du på jakt etter en liten sexmaskin, som vil imponere deg langt over forventning? This is it! Airturn 2 er et teknologisk mesterverk for mannen som vil ha en sugejobb med noe ekstra.

Automatisk penispumpe med superkrefter!

Penispumpe er en enkel og svært effektiv måte å få en større og hardere penis. Pumpen vil trekke mer blod til penis, noe som gjør at du vil få en større penis enn normalt, både i lengde og tykkelse. oTouch Macho Work1 Penispumpe er en automatisk pumpe som gjør jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å nyte resultatet.

 

Chiven3 gir deg heftige vibrasjoner med wow-effekt!

Chiven3 fra oTouch kombinerer intense vibrasjoner med realistiske former og en deilig varmefunksjon for å simulere følelsen av en god blowjob! Vibratoren har et unikt design som er enkelt å holde og samtidig er diskré nok til å ta med seg overalt.

 

Chiven1 – en kompakt herrevibrator som presterer langt over forventning!

Gi deg selv fantastiske opplevelser med Chiven1 fra oTouch! Vibratoren har varmefunksjon, et diskré design og den er liten nok til å ta med seg overalt. Den unike formen sitter godt i hånden, velg mellom 6 ulike vibrasjonstyper som alle er tilnærmet lydløse slik at du kan nyte Chiven1 hvor du vil. Chiven 1 er mindre enn 3 og passer for dem ønsker en mindre vibrator med store krefter.

Varmefunksjonen i Chiven 1 varmer opp hylsen til ca. 40 grader og kan slås av og på uavhengig av vibrasjonstypen. De enkle kontrollene på toppen av enheten gjør det enkelt å velge vibrasjoner eller varme, men best blir det når du kombinerer de to! Selve hylsen er laget i myk silikon, med to tykke lepper som omfavner penis og tykke nupper for ekstra stimulering.

Unike fordeler og egenskaper med otouch!

Med en blowjob stimulator fra oTouch, kan du nyte den realistiske følelsen av oralsex når som helst og hvor som helst. Hvert produkt er utformet med tanke på brukerens komfort og tilfredsstillelse. Den innovative teknologien gir en nøyaktig simulering av oralsex, mens det høykvalitets materialet gir en myk og behagelig følelse. I tillegg er oTouch-produktene enkle å bruke og rengjøre.

Hvorfor du bør prøve oTouch

Hvis du er på utkikk etter en ny og spennende opplevelse, bør du absolutt prøve oTouch. Med sin realistiske simulering av oralsex, gir oTouch deg en intens og tilfredsstillende opplevelse som er vanskelig å finne andre steder. Ikke bare vil det gi deg fysisk tilfredsstillelse, men det kan også bidra til å forbedre ditt seksuelle selvbilde og gi deg større selvtillit i intime situasjoner.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og