Norges favoritt-påskeegg er her!

Påsken nærmer seg og det er på tide å gå til innkjøp av årets påskegg, og det er ingen tvil om hvilket påskeegg som er folkets favoritt!

Tidligere har påskeegget til Nytelse.no blitt utsolgt på to timer, så i år har vi gått hardt til verks for å sette sammen våre favoritter til deilige påskeegg både til han og henne. I tillegg selger vi også fjorårets knallskusess av et påskeegg som passer perfekt til par.

 

– Vi ønsket å lage det mest sexy, pirrende og tilfredsstillende påskeegget i Norge. Derfor samlet vi et team bestående av sexolog, produkttestere og produkteksperter for å skape den perfekte sammensetning av sexleketøy for de nysgjerrige som vil oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

 

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER! 

Ekspert-team: Sexolog i Nytelse.no Maria K. Ebbestad sammen med ekspet-teamet som setter sammen påskeeggene. (Bilde: Nytelse.no)

 

Hun mener Nordmenn bør bruke påsken til å bli bedre kjent med sin egen kropp, og en eventuell partner. Nyte fridagene og gjøre ting som senker stressnivået, som for eksempel å få deilige orgasmer.

– I år har vi tatt hensyn til at ikke alle er i et parforhold, og har derfor laget påskeegg som passer perfekt for de som er single i tillegg. Disse påskeeggene kan jeg virkelig anbefale til deg som kjenner deg våryr, deg som er leken, og deg som liker orgasmer, og hvem gjør ikke det, smiler Ebbestad.

 

En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxtocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille.

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER! 

Til henne: Påskeegget til damer er fylt med slikkevibrator, massasjestav, fjernstyrt vibrator, analplugg, orgasmekrem og glidemiddel. (Bilde: Nytelse.no)

TIL HENNE: 

– Jeg er så stolt av hva vi har skapt med dette påskeegget og påsken er en perfekt tid å gjøre noe ekstra for sexlivet, men er nemlig ekstra kåt nå og slikkevibratoen er helt klart en favoritt i egget, forteller Maria.

I tillegg til slikkevibrator er påskeegget fylt med massasjestav, fjernstyrt egg, orgasmekrem, glidemiddel og super søt but-plug med kaninhale.

– Med dette påskeegget har du timesvis med nytelse foran deg. Massasjestav er deilig på stive og støle muskler, men enda deiligere intimt, med det fjernstyrte eggetkan man ta leken til et nytt nivå. Gi fjernkontrollen til en partner og kom dere ut i skisporet eller byens gater, hvis dere er modige nok. Mens orgasmekrem og slikkevibrator vil ta der rett ut av vinterdepresjon med deilige orgasmer, tipser sexologen.

 

KJØP PÅSKEEGG TIL HENNE HER – NÅ 990,- (VERDI: 3200,-)

TIL HAN:

– Dette er det beste påskeegget vi noen gang har laget til menn. Her får du så mye at jeg trodde det var noe feil med prisen, sier sexologen.

I påskeegget til menn får du en penispumpe, runkemaskin, penisvibrator, onanihylse, prostatavibrator,  orgasmekrem og et deilig glidemiddel.

Stay On orgasmegel for menn virker stimulerende på intimsonen for økt nytelse og bedre sex. Endelig kan vi tilby en effektiv orgasmegel for menn! Økt blodtilførsel, stimulering av huden og en varmende følelse kombineres til en utsøkt opplevelse – hvor lenge klarer du å holde ut?

 

KJØP PÅSKEEGG TIL HAN HER – NÅ 990,- (VERDI: 2900,-)

TIL PAR:

Opplev en påske i erotikkens tegn med et påskeegg fullstappet av sexleketøy. Innholdet er nøye valgt ut og har som mål å øke lysten, gi dere nye opplevelser og nyte intense erotiske øyeblikk sammen.

– Gullegget er en flott gave til par og er fullpakket med spennende og sexy leker, og tilbehør til ham, henne og par. I dette egget finner du leketøy som vil vekke kåtheten, bygge forventning og stimulere dere til et herlig klimaks, avslutter Ebbestad.

 

KJØP GULLEGGET TIL PAR HER – NÅ 669,-

Gullegg til par: Inkludert i egget er, vibrator, vibrerende egg, blinfold, vibrerende penisring, massasjelys, sexy kortspill, truse med fransk åpning, bondagetau, analplugg, penishylse, nippelklyper og håndjern. (Bilde: Nytelse.no)

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER!

 

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER!

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,