Hun har rett til å komme!

Visste du at det fortsatt er mange kvinner som sjelden eller aldri opplever orgasme under sex? Faktisk er det bare 44% som sier de får orgasme under samleie. Vel, det vil vi gjøre noe med!

 

En undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no viser at 6 av 10 nordmenn sier de alltid/nesten alltid får orgasme når de har sex.

– Vi ser at de eldre aldersgruppene har noe høyere prosentandrel, noe som ikke er så overraskene da de har blitt mer trygg på, og kjent med egen kropp, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

I en annen undersøkelse utført av University of Kansas viser nemlig at nesten 8 av 10 jenter har faket orgasme. Begrunnelsen for mange av kvinnene er at de ikke ønsker å såre partneren ved å ikke komme, derfor later de som de oppnår klimaks.

– Dette er trist. Vi kvinner må bli flinkere til å bruke stemmen vår, ha selvtillit til å si ifra, og være åpen om hva som skal til for at vi skal oppnå orgasme, sier sexologen.

Om du sjelden eller aldri oppnår orgasme anbefaler sexologen Womanizer som hun mener er det absolutt beste produktet du kan invistere i. Undersøkelser viser at hele 98 % av kvinner oppnår orgasme med denne. Womanizer stilmulerer alle 10 000 nerveendene i klitoris samtidig, og du vil raskere og lettere oppnå orgasme. Den er også enkel å bruke under samleie.

– Det er veldig mange kvinner som aldri har opplevd orgasme. Det vil vi i Nytelse.no gjøre noe med. Vi syns derfor kvinnedagen en fin mulighet til å sette fokus på viktigheten av å spre kunnskap om kvinneligorgasme, kvinnehelse og samtykke, sier Sexologen.

KJØP WOMANIZER – NÅ -20% OG PENGENE-TILBAKE-GARANTI

Fokus på kvinnehelse

I podcasten Klimaks har Nytelse.no en rekke episoder om nettopp dette og sexologen mener at åpenhet rundt disse temaene er svært viktig, spesielt for kvinner.

 

KJØP WOMANIZER – NÅ -20% OG PENGENE-TILBAKE-GARANTI

Onaner mer

– For å oppnå orgasme er det viktig at kvinnen selv blir godt kjent med egen kropp, slik at hun kan forklare hva som må til for å oppnå klimaks. Onani er derfor svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme, forklarer Ebbestad

Det er også viktig å fortelle partner at det oftest må mer til enn penetrering, og at klitoris ikke bare er en knapp man trykker på, men at den faktisk er stor, (opp langs hele skjeden) og at den er veldig følsom.

Ti ting som er viktig om du skal oppnå orgasme:

1. Hodet må med

Hjernen er en veldig viktig del av det å kunne oppnå orgasme. Kvinner tenker ofte på alt for mye annet som skulle vært gjort, kroppen sin, usikkerheter eller rett og slett stresser med å tenke på selve orgasmen, og at den ikke skal komme.

2. Ha god tid

Sørg for at døren er lukket eller låst om det trengs, slik at du kan ha fullt fokus på egen kropp, enten du ligger i badekaret, i sengen, på sofaen eller står i dusjen. Sørg for å være i en komfortabel stilling som får deg til å slappe godt av.

3. Ikke gå rett på sak

Man kan ikke få sagt det mange nok ganger, kroppen trenger forspill. Selv om man er alene, er det viktig å komme i stemning. Bruk dusjhodet, fingre eller kilefjær til å berøre de erogene sonene og for før deg selv og din egen kropp. Om du har et stort speil kan det faktisk være ganske pirrende å se seg selv i sexy undertøy, hofteholder eller rett og slett naken.

4. Bruk pusten

Økt blodgjennomstrømning er viktig for å oppnå orgasme. Bruk derfor pusten aktivt. Trekk dypt inn gjennom nesen og ut gjennom åpen munn gjentatte ganger. Ikke vær redd for å lage lyd, det kan være ekstra sensuelt.

5. La fingrene gli

Selv om mange blir naturlig våte når de blir kåte er det alltid ekstra deilig med glidemiddel slik at underlivet blir glatt og deilig, og stimuleringen blir friksjonsfri. Orgasmekrem på klitoris vil også være med på å øke blodtilførselen og øke sjansen for å oppnå orgasme. Om dere er to kan en sensuell massasje være en deilig start.

KJØP WOMANIZER – NÅ -20% OG PENGENE-TILBAKE-GARANTI

6. La deg inspirere

Noen lukker øyne og fantaserer i eget hode, andre ser på bilder og film, mens noen leser erotiske noveller. Prøv deg frem og gjør det som passer for deg. Kanskje blir du tent nok bare av å se deg selv kåt eller den du har sex med.

7. Hold tempoet og trykket

Kjenn etter hva som føles deilig, og når du har funnet det, holder du jevnt trykk og tempo. Mange tenker at man skal variere mye, og ofte går man kanskje ut litt for hardt og med for høyt tempo. Husk at forsiktig berøring ofte er enda mer pirrende da klitoris er fylt med 8000 nervetråder.

8. Fingring

Prøv å la en eller to fingre gli inn i skjeden mens du masserer klitoris. Trykk mot g-punktet og masser frem og tilbake, eller bruk to fingre til å lage «svømmebevekelser» i skjedeåpningen.

9. Slikking

Når kvinnen slapper godt av er oralsex noe av de tingene som lettest gir henne orgasme. Husk myk flat tunge og samme regler for tempo, trykk og takt for stimulering av klitoris.

10. Beføl de erogene sonene

Prøv også å stryke, kile eller klype i niplene, mens du stimulerer klitoris. Om dere er to kan den andre parten slikke, suge og småbite i tillegg.

KJØP WOMANIZER – NÅ -20% OG PENGENE-TILBAKE-GARANTI

KJØP WOMANIZER – NÅ -20% OG PENGENE-TILBAKE-GARANTI

Har du gått glipp av denne?

Womanizer har blitt såpass populær, da den rett og slett lever opp til forventningene. Det er umulig å oppnå et rykte som den har uten at den virker. Har du ikke prøvd denne, har du gått glipp av noe, mener Ebbestad.

Nytelse.no har latt tre kvinner teste Womanizer for så å gi sin ærlige mening om den, og det er ingen tvil om at damene er fornøyd.

Linn – Fikk sprutorgame:

Jeg opplevde min første sprutorgasme med Womanizer! Formen på den gjør den behagelig å holde og enkel når man vil skifte nivåer, mens materialet føles mykt og behagelig mot huden. Sugeeffekten som den er så kjent for er lette men gjør at orgasmen kjennes dypere og mer intens, samtidig mer behagelig enn bare vibrasjoner. Å bruke denne sammen med en dildo eller en partner gjør orgasmen om mulig enda bedre. Husk glidemiddel eller prøv sammen med en orgasmekrem for en enda mer intens opplevelse. Dette er et av de beste leketøyene jeg har prøvd og er den jeg strekker meg etter når det skal sprutes.

 

 

 

 

KJØP WOMANIZER – NÅ -20% OG PENGENE-TILBAKE-GARANTI

Stine – Ternikast sex!


Womanizer er perfekt å bruke alene, men også sammen som par for å kunne spice opp sexen.
Leketøyet er bra for de som er sensitiv, og de som ønsker en kjapp og kraftig orgasme.
Jeg mener aboslutt at alle burde ha denne i sin «must have» når det kommer til leketøy.
Akuratt som Nytelse.no skriver «Luksus ligger i et øyeblikk, en følelse, en opplevelse» og dette er noe jeg kan signere på at denne Womanizeren står for.

Jeg vet at Womanizer kommer til å gi meg mange deilige og sensuele morgener, dager og kvelder i lang tid fremover, både alene og med partner.
Hver eneste dame fortjener en orgasme, og det gir Womanizer. Terningkast sex fra meg.

 

Tonje – Mest intense jeg har opplevd!

Fra 0-100 på 20 sekunder. Noe av det mest intense leketøyet jeg noen gang har prøvd. Jeg er ufattelig imponert over hvor lydløs og kraftig den er og den gir deg fullstendig glede på minimal tid og støy.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du