Test av Womanizer

Lise ville ta en test av Womanizer. I utgangspunktet var ikke planen min å kjøre en test av Womanizer! Kundekommentarene har haglet inn, så det var egentlig ikke nødvendig med en evaluering fra min side. Men dette produktet har fått så enormt bra tilbakemeldinger fra kundene til Nytelse.no, at selv jeg ble nysgjerrig. Det er få kvinner i dette landet som har testet så mye sexleketøy som meg, så det skal litt til å vekke nysgjerrigheten. Men etter å ha lest om kvinner som fikk orgasme for første gang, serie-orgasmer og seksuelle opplevelser som har reddet ekteskap måtte jeg også bestille en Womanizer.

Den ser ut som en feminin alko-test, så jeg måtte smile for meg selv når jeg åpnet den. Men erfaringene tilsier at de leketøyene som ikke ser ut som sexleketøy, ofte er de som overrasker. Og at denne overrasket er det ikke noe tvil om. Jeg har skrevet noen tester av dette slaget i løpet av min karriere, men denne gangen sliter jeg. Jeg finner ikke ordene. Jeg har rett og slett ikke ordene i min mentale ordbok som kan forklare den vanvittige opplevelsen Womanizer ga meg.

Bilder av Womanizer. Les hele test av Womanizer

Kjæresten fikk kontrollen

Det var kjæresten min som fikk lov å ha kontrollen under denne testen. Jeg fikk bind for øynene og lå blottet og klar på silkelakenet. Den varme kroppen hans omsluttet min, og jeg hadde enormt lyst på han. Han kysset meg, og jeg kjente at han strakk seg etter det lille etuiet til Womanizer’n. Når kjæresten min så leketøyet kjente jeg på hele han at han ble spent. Han kysset niplene mine lett, og så videre nedover magen.

Han trykket på den lille «start-knappen» på det nye sexleketøyet, og jeg hørte at det startet. Til og med lyden fikk det til å knyte seg i magen min. Lyden var ganske høy, men dyp. Vanligvis vil jeg at sexleketøy skal være stillegående, men med kraften som Womanizer har så setter man bare pris på litt lyd. Det hadde ikke vært noe kult med en helt lydløs Porsche, hvis du skjønner hva jeg mener!

Han kysset meg lett rundt hele underlivet. Lyden av Womanizer fikk meg til å lengte etter mer intens behandling. Han kysset og slikket, og jeg var nær bristepunktet. Han la Womanizer rundt den ene nippelen min, og jeg kjente hvor kraftig den var. Hele kroppen min gledet seg til å teste hvordan den fungerte. Ryktene om at denne er det beste sexleketøyet for kvinner, noensinne, har også nådd meg og jeg kunne ikke vente med å finne ut om det stemte.

Herregud, hva skjedde nå?

Han la Womanizer mot klitten min, og reaksjonen kom nesten før jeg skjønte det selv. Det var som om all den seksuelle energien i hele kroppen min ble sugd ut gjennom klitoris i en voldsom fart, og jeg fikk en så intens og altoppslukende orgasme at jeg mistet fullstendig kontroll over kroppen min. Ut av munnen min kom en lyd så høy, at jeg skjems enda! Hehe.. En blanding av stønn og brøl! Kjempesexy sikkert… kjæresten min tittet på meg mens jeg lå og flirte.

«Herregud, hva skjedde nå?! Hva er det der for noe?!» Jeg klarte ikke slutte å le, av min egen reaksjon. Womanizer hadde helt klart gitt meg en ny seksuell opplevelse. Jeg kom i løpet av 20 sekunder! Jeg tok tak i det lille leketøyet for å studere hva i all verden det var for slags teknologi.
Formen på endestykket er laget i et mykt materiale, som gjør at det blir en vakumeffekt når man presser den mot klitoris. Man putter liksom klitoris inn i et bittelite rør, og fra andre enden på dette røret kommer vibrasjonene. Det er helt sykt, helt fantastisk.

Les hele test av Womanizer. Bilde av par som har sex.

Begynn forsiktig

Neste gang jeg testet den gikk det bedre. Vi begynte veldig, veldig forsiktig. Og på veldig, veldig lavt nivå! Det er sjelden jeg tvinger noen til å kjøpe et leketøy, men denne gangen må jeg nesten insistere på at du skaffer deg en Womanizer. Den passer til lek både alene eller med en partner. Den bråker litt, men det er nesten bare et pluss i denne sammenhengen. De sier at kvinner som aldri har opplevd orgasme, får kjenne hvordan det er med Womanizer. Og jeg tviler ikke et sekund! Jeg klarer ikke forklare akkurat hva som skjer når man bruker dette leketøyet, men kombinasjonen av vakum og vibrasjoner er helt vill! Jeg er i ekstase, dere. Og det kan dere bli også. Denne passer til alle kvinner, enten du er veldig følsom, eller om du trenger veldig hard stimulering.

Det er sjelden jeg gir terningkast til et leketøy, men denne gangen kaster jeg en 6’er midt i fjeset på deg, bare for at du skal forstå hvor fantastisk Womanizer er!

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette