En bedre frokost

Jeg kommer ut fra badet. På kjøkkenet lukter det av deilig nytraktet kaffe. Jeg setter meg  – bare iført den flortynne silkemorgenkåpen min  – ved det allerede dekkede bordet. Mannen min, Petter, kikker opp fra avisen et øyeblikk før han bretter den pent sammen og smiler til meg.

«Hei kjære, deilig med en dusj?» spør han.

Jeg nikker stumt og forsyner meg med en brødskive. Vel vitende om blikket hans som borer seg fast ved synet av meg. Det våte, lange håret mitt henger løst nedover ryggen. Bevisst har jeg latt morgenkåpen min skli litt fra hverandre slik at jeg blotter kurvene på brystene mine. Petter bøyer seg frem og skjenker i kaffe og et glass melk til meg. En gentleman til fingerspissene, det skal han ha. Jeg må innrømme jeg tenner på den flotte mannen min som sitter foran meg iført skjorte og dressbukse.

De muskuløse armene hans som kommer til syne når han har brettet opp skjorta slik som nå… det flotte smilet hans gjør meg kåt og varm… «Må snart gå,» skyter Petter inn, «det blir en lang dag på kontoret i dag.» «Synd da.» mumler jeg. Samtidig kjenner jeg på følelsen over å miste kontrollen over planen min. Han skulle da ikke gå ennå, jeg ville ha ham først! Tankene mine går tilbake til en film jeg så forleden kveld. Skulle jeg våge å gjøre det samme som i filmen? Ja!

Jeg må gripe sjansen før den går fra meg her. Blikket hans møter mitt. Jeg løfter melkeglasset mitt opp til munnen mens jeg holder blikket hans. Deretter lar jeg melken sile ut fra munnen min, jeg kjenner den hvite væsken som renner nedover halsen min og ut over brystene… Melken renner helt ned til magen før den skiller seg som to stier og følger innsiden av lårene ned mot gulvet. Petter ser forbauset på meg over bordet.

Jeg kjenner brystvortene mine knotter seg under den kjølige væsken. Forsiktig løfter jeg den ene hånden og beføler meg langsomt nedover halsen. Jeg lar en finger gå ned til det ene brystet og lukker øynene idet jeg varsomt stryker melken utover mitt eget bryst. Petter sier ikke et ord. Jeg forstår at jeg må ta regien her.

Jeg reiser meg opp fra stolen og går bort til Petter. Kjenner jeg skjelver litt i beina når jeg står foran han. Jeg blir usikker et øyeblikk, men heldigvis tar kåtskapen min overhånd. Jeg bøyer meg ned og møter ham i et kyss før jeg setter meg overskrevs på fanget hans. Petter legger hendene sine på hofta mi og trykker meg nærmere. «Vil du slikke meg ren?» hvisker jeg i øret hans. Jeg behøver ikke vente på svaret. Jeg kan kjenne hans store stolthet presse lett mot underlivet mitt nå, så han er tent ihvertfall.

«Herregud jente, du er utrolig!» sier Petter med latter i stemmen. Jeg kjenner jeg blir en smule forlegen over mitt nye stunt…

Det har uansett gjort nytten sin, for Petter er tent nå. Det var jo hensikten min også. Han viser seg nå som den mannen jeg kjenner best. Myndig tar han kontrollen og jeg fryder meg over å bli begjært. Jeg kjenner tungen hans som slikker meg på halsen, og han småbiter og kysser meg samtidig… Hendene hans sklir under morgenkåpen min og knar meg lett på den nakne rompa mi. Deilig! Jeg løfter fjeset hans opp mot meg og møter han i et ømt og langt tungekyss.

«Jeg vil se på deg!»

Plutselig reiser Petter seg og løfter meg opp på bordkanten. Han skyver beina mine litt fra hverandre, som et trofé blir jeg sittende foran han, helt blottlagt. «Nybarbert som alltid ja,» smiler Petter. Jeg er tydelig klar over det frekke innsynet han har til mitt aller helligste der han står på kne foran meg. «Få se på deg!» kommanderer han og skiller lårene mine enda litt til. Han lar en hånd stryke over lårene mine mens han legger den andre hånda over klitten min. Reaksjonen min kommer overaskende fort.

Jeg kjenner selv at jeg blir våt mellom beina nå. «Åh,» med et stønn lener jeg hodet bakover og lukker øynene av nytelsen han gir meg. «Nei, la meg få se deg,» sier Petter. «Liker å se blikket ditt når du er kåt min kjære.» Han fortsetter å rulle med to fingre over klitten min. Jeg ser inn i min manns blågrønne øyne som stolt møter blikket mitt. Jeg biter meg lett i leppa nå. Litt for å dempe de stadige stønnene jeg kommer med. «Mer,» hvisker jeg…

Han lar to fingre finne veien til grotta mi. Åpner meg opp. Med langsomme og dype tak får han kjenne varmen den gir fra seg. Jeg stønner høyere. Saftene mine renner nedover lårene. Petter drar fingrene ut – og lar tunga si få boltre seg samme veien! Han slikker først den hovne klitten min, så får den våte musa mi kjenne tungens kunster. SOM den mannen kan slikke! Jeg er kjempekåt!

«Ta meg Petter,» sier jeg, «Ta meg nå!» Petter knepper opp buksa si som fremdeles er spent igjen med et pent belte. Med raske tak får han smekken opp. Han drar buksa ned og den store pikken hans spretter ut. Flott og høyreist. Jeg hopper ned fra bordet og bøyer meg frem, så slikker jeg ømt over hodet på hans stolte «Stradivarius». Jeg kjenner den salte, gode smaken av mann og sukker fornøyd i det jeg kjenner dråpene som lokkes frem.

«Du er så ufattelig god!» stønner Petter. «Elsker deg også!» smiler jeg mens jeg retter meg opp, snur meg, og setter stumpen min mot han. Med vante bevegelser setter han kukkhodet mot sprekken min. Jeg kjenner de faste hendene hans på hofta mi før han støter inn i meg. Kukken hans går helt til bunns i meg ved første støt og jeg skriker ut av vellyst. Det er så deilig å kjenne at Petter er like kåt som meg!

Jeg holder hendene mot bordkanten og støter imot med baken min det jeg kan. Det er så utrolig deilig, jeg lar alle hemninger fare og skriker ut ved hvert støt. Deilige støt – dype støt. Jeg kjenner kukken hans fyller meg, pirrer meg… den gir meg en nytelse jeg knapt klarer beskrive. «Kan jeg få ta deg bak?» Spørsmålet fra Petter bare topper kåtheten min nå. Der og da trenger jeg ikke lange tiden på å bestemme meg. Sakte lar han pikken gli ut av meg før han smører meg med mine egne safter over hullet der bak…

Jeg sukker tungt idet jeg kjenner den store kukken hans presse seg inn i meg. «Herregud, så deilig!» Jeg kjenner på spenningen, kåtheten og dirrer litt i beina over behandlingen Petter gir meg. Forsiktig lar han kukken støte inn før han trekker seg litt ut, gradvis kommer han lengre inn for hvert støt. Jeg kjenner det er trangt, men utrolig deilig. Da pikken hans finner hele veien inn, kjenner jeg hånden hans begynne å gni meg over klitten. Det føles som jeg skal eksplodere. I heftige støt følger jeg Petter og kjenner den raske oppbyggingen av orgasmen som nærmer seg.

Heldigvis har jeg fått et godt tak i bordkanten med hendene. Jeg rister og skjelver i kroppen nå. Nytelsen er overveldende. Jeg tror vi komer på likt. Jeg hører brølet fra Jens, men dyrket i øyeblikket min egen kåtskap. Jeg kom… orgasmen veltet innover meg som en stor bølge. Utmattet synker vi sammen på gulvet, Petter og meg. Andpustne og mektig tilfredse. Petter kysser meg i nakken, jeg kniser fornøyd og barnslig.

Mobilen til Petter ringer. Forskrekket kaster han et blikk på vegguret vi har på kjøkkenet før han løper for å ta telefonen. Jeg sitter musestille og nærmest tyvlytter da jeg hører mannen min svare telefonen: «Ja, jeg blir litt forsinket. Beklager. Glemte tiden mens jeg nøt en bedre frokost med min kone.»

Jeg smiler for meg selv mens jeg går for å ta meg nok en dusj…

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du