Knulla av svogeren

Det er nesten livsnødvendig å finne på noe for å holde varmen denne sommeren, men at det skulle bli med broren til kjæresten min var ikke forventet…

St.hansaften skulle feires og hele familien var samlet på familiehytta til kjæresten min. Jeg hadde hatt et godt øye til broren hans en stund, men ikke SÅ godt øye at det var ødeleggende for forholdet mitt. Broren, Mats, var 9 år eldre enn oss. En mann med erfaring, tenkte jeg. Det begynte helt uskyldig! Jeg og Mats skulle samle brennbare ting til st.hansbålet mens kjæresten min, som er kokk, skulle lage mat. Ganske tidlig på turen ble det en flørtete tone, litt mer enn ellers. Vi snakket om hvorfor han var singel og han sa at det var fordi da kunne han gjøre hva han ville, når han ville, med hvem han ville. «Ikke akkurat hvem du vil, kanskje?» svarte jeg og blunket. Han stoppet, ble alvorlig i ansiktet og hvisket «Jo, hvem jeg vil». Han bet tennene sammen og jeg skjønte hva han mente. Han kunne nok fått meg på kroken også, om han hadde gjort et forsøk.

Mats er en type som kan få hvem han vil. Han er kjekk, solbrun og har nydelige øyne som sender sexy blikk gjennom en tung lugg som av og til faller ned over pannen hans. Han er ikke sjenert, morsom og flørter hemningsløst helt uten skam!

«You wish», hvisket jeg tilbake, påtatt kul og hard to get.

Vi samlet sammen en del ved og la det på stranden, før vi satt oss ned helt utslitte. Mats vrengte av seg den svette t-skjorten og la seg bakover på fjellet. «Nå har vi bare…» Jeg begynte, men Mats avbrøt meg. «Hysj, ikke ødelegg idyllen nå..». Og han hadde rett, det var idyllisk. Sola skinte, vannet var helt stille og det var varmt, helt ulikt resten av denne sommeren! «Neivel, da bader jeg!» sa jeg, før jeg vrengte av meg shortsen og trippet ut i vannet. «Er du gæren?! Det er iskaldt!» ropte Mats etter meg. «Pyse!» Slang jeg over skulderen før jeg dukket under.

Det var iskaldt og jeg kjente brystknoppene mine bli harde. Jeg snur meg og ser Mats komme løpende ut etter meg, han kastet seg over meg og presset meg ned under vann en gang til, før han løfter meg opp på strake armer og kaster meg bortover. Han er så vanvittig sterk og de store varme hendene hans føles fantastiske mot min iskalde hud. Jeg bruker et par sekunder på å hente meg inn før jeg klatrer opp på ryggen hans. Jeg har aldri tenkt på hvor pirrende det kan være å lekesloss i vann før. Jeg holder armene rundt halsen hans og «tilfeldigvis» gjemmer jeg ansiktet mitt i nakkegropen hans for å unngå sprut. Han lukter så vannvittig godt og nærheten av dette beistet av en mann gjør at jeg nesten smelter i armene hans.

Selv om det så langt bare har vært lek, så stopper jeg å kjempe. Jeg drar fingrene gjennom håret i nakken hans og kjenner at han også stopper leken og bare holder meg inntil seg. Han puster tyngre og setter meg forsiktig ned på bakken, helt inntil seg. Så skjer det mest pirrende jeg har opplevd noen gang. Mens denne fantastisk kjekke mannen ser meg inn i øynene, så kjenner jeg at penisen hans vokser og blir hardere mot låret mitt.

Jeg presser meg mot han for å signalisere at jeg nyter øyeblikket, og så langt gjør vi ikke noe ulovlig, eller? Jeg ofrer kjæresten min en liten tanke, men han vil jo aldri finne ut av dette? Jeg stryker hånden tilfeldigvis over pikken til Mats i frykt for at han skal dytte meg unna og lage en scene. Han griper tak i hånden min, men istedet for å dytte den vekk drar han meg mot land. Bak en stor busk blir vi stående, dryppende våte og bare se på hverandre. Han holder meg fremdeles i hånden og når jeg ser ned på hånden er det umulig å ikke se på den enorme kulen i badeshortsen hans.

Vi står nær hverandre. Jeg kjenner pusten hans og varmen fra kroppen hans. Plutselig møter leppene hans kinnet mitt og i refleks legger jeg hånden mot brystkassa hans. En del av meg har nok tenkt til å skyve han unna, men jeg gjør ikke det. Isteden vrir jeg hodet sakte, slik at leppene mine treffer hans. I samme sekund som leppene våre møtes eksploderer det inni meg. Fitta mi blir våt, pulsen raser og jeg MÅ ha han før jeg rekker å angre. Jeg river av meg den våte toppen min og blir stående i en liten g-streng. Brystene mine presses mot han og jeg ber til høyere makter om at han ikke skal avslutte dette. Jeg trenger å kjenne denne mannen trenge inn i meg og knulle meg. Jeg MÅ ha han!

Han legger meg mykt ned på gresset mens vi kysser intenst. Jeg kan ikke få nok av denne mannen og for hvert sekund som går blir jeg mer og mer desperat. Plutselig reiser han seg halvveis opp. «Vi burde ikke…» sier han og lukker øynene. «Hold kjeft», sier jeg strengt. Heldigvis klarer ikke han å holde lysten tilbake og han legger seg ned ved siden av meg, bøyd over kroppen min. Han stryker hånden over trusestoffet mitt og kysser meg igjen. Jeg tar tak i hånden hans og presser den mot fitta mi, han tar heldigvis hintet og bretter undertøyet mitt til side så den glattbarberte fitta mi endelig slipper fri. Jeg kjenner solstrålene varme på huden og det gjør meg bare enda mer tent. Mats lar to fingre trenge inn i meg og jeg stønner lavt. Han er en erfaren man, så fingrene presser rett opp mot g-punktet og jeg tror jeg skal eksplodere. Igjen og igjen støter han inn i meg og jeg må bite sammen tennene for å holde lydene mine for meg selv.

Han river av meg undertøyet for å få bedre tilgang, så begraver han hodet mellom lårene mine. Tungen hans møter klitten min og jeg har mest lyst til å skrike av nytelse. Den myke og varme tungen dras opp og ned over sprekken min og det er virkelig himmelsk. Den ene hånden min holder et godt tak rundt mitt eget bryst og to av fingrene mine klyper rundt brystvorten. Jeg elsker litt røff behandling av brystene. Den andre hånden begraver jeg i håret til Mats og presser han ned mot skrittet mitt. Han lar tungen leke rundt klitoris og jeg kjenner at det ikke skal mye til før jeg når klimaks. Men jeg vil ikke det, ikke enda.

Jeg drar han opp etter håret og dytter han over på siden, før jeg setter meg over han. Han tar tak i brystene mine og knuger de i hendene, mens jeg febrilsk jobber med å åpne shortsen. Når jeg endelig slipper manndommen hans fri ser jeg hvor stor den virkelig er. Den er så deilig og så fristende at jeg bøyer meg ned for å smake. Jeg lar tunga leke rundt penishodet før jeg tar så mye av staken jeg klarer i munnen. Mats biter tennene sammen og ser på meg mens jeg suger den store kukken hans. Jeg har alltid vært en egoist så når lidenskapen i meg tar overhånd krabber jeg over han og legger fitta mi over kuken hans. Penishodet hans ligger mot klitten min, så jeg gnir meg mot den og jeg ser at Mats elsker det. Jeg er er så vanvittig våt og kåt at pikken sklir inn mellom leppene mine og trenger inn i det trange hullet mitt. Han fyller meg virkelig opp og jeg stopper at halvt sekund bare for å forsikre meg om at jeg faktisk klarer dette, at han ikke er for stor.

Men jeg driter i om det sprenger litt. Det gjør vondt på en ekstremt god måte. Jeg rir Mats og pikken hans banker inn i meg. Jeg føler at tiden vår er i ferd med å renne ut, og jeg er redd noen snart oppdager oss. Denne redselen er ekstremt pirrende! Mats strammer alle musklene i kroppen og løfter underdelen av kroppen litt opp fra bakken, slik at han han støte enda hardere inn i meg. Behandlingen er helt fantastisk og uten forvarsel velter orgasmen opp i meg. Det er som en varm elv som renner gjennom hele kroppen min og det kiler så ekstremt i fitta. Musklene mine klemmer seg sammen rundt den harde pikken til Mats og jeg klarer ikke la være å stønne.
«aaaaah, aaaah, jeg kommer!»

Mats støter inn i meg til den største bølgen har gitt seg, så setter hans seg opp og lar meg nyte etterdønningene. Når min orgasme har roet seg, er det hans tur. Nok en gang tar jeg pikken hans i munnen og slikker han ren for mine safter. Han smaker saltvann, solkrem og meg. Det skal ikke mye til før han griper tak i håret mitt og den varme sæden flommer inn i munnen min. Store mengder fyller munnen min støtvis og jeg må svelge unna. Jeg elsker hvert eneste sekund og slikker i meg hver eneste dråpe. Når Mats omsider slipper håret mitt og legger seg bakover i gresset, sørger jeg for at jeg har slikket han ren før jeg reiser meg. «Man blir ganske heit av sånn st.hansbål», sier jeg tørt før jeg tusler ut i vannet igjen.

Historien er fortalt av «Jente30» og skrevet av oss!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og