Jentefest med sexmaskinen Louisiana Lounger

Dildoen dunket inn i meg og for alt jeg forsøkte maktet jeg ikke være stille! Alle øynene i rommet var festet på meg, mens jeg lå stroppet fast i en sexmaskin som virkelig herjet med meg på alle mulige positive måter. Den søte lukten av fitte lå tungt i rommet og de fire kvinnene rundt meg satt alle med spredte ben og lekte med seg selv. 

Vi er en litt annerledes gjeng, for å si det mildt. Av og til møtes vi på hemmelige adresser for å teste leketøy sammen, ha sex med hverandre og generelt bare nyte livet. Denne gangen hadde vi fått tak i en oppblåsbar sexmaskin som vi har siklet på i lang tid. Når jeg ankom stedet, sto maskinen allerede ferdig blåst opp midt i stuen. De levende lysene rundt i rommet speilet seg i det blanke materialet og jeg kjente at jeg ble våt allerede der og da.

Jeg virkelig elsker følelsen av spennende materialer mot huden, og denne madrassen føltes omtrent ut som latex. Min favoritt! Madrassen hadde remmer i siden, for å stroppe fast de som måtte ønske. Jeg kunne ikke dy meg, jeg var alene i rommet og måtte prøve. Jeg la meg på madrassen og brettet opp kjolen. Sakte akte jeg med nedover slik at dildoen presset seg inn i det trange hullet mitt. «Ahh..» Dette var så ekstremt spennende! Jeg gledet meg til å se hva denne kunne gjøre med meg, men jeg ville vente og dele øyeblikket med de andre jentene.

En times tid satt vi samlet i stuen alle sammen. Regelen var enkel, i dette rommet skulle nytelse stå i fokus! Alle var kledd i sexy kostymer av alle slag, og så nydelige ut. Sammen testet vi et og et leketøy. Denne kvelden var litt mer vågal enn vanlig og vi slikket hverandres fitter mens vi brukte klitorisvibratorer på hverandre, bare for å få mest mulig ut av øyeblikket.

Vi møttes for et par år siden via et forum, og fra første møte har vi vært en enormt spennende gjeng. Alle er det man kan kalle pene og suksessfulle kvinner fra 30 til 35 år, og alle er vi ekstremt opptatt av og glad i sex. Vi har også alle menn på hjemmebane, men liker å dele denne opplevelsen med andre kvinner. Det er virkelig en glede å dele disse øyeblikkene med disse. Alle er så sultne på sex, på nye opplevelser og på hverandre. Fra døren lukkes bak siste gjest er det sexy kropper, klining og testing av grenser. Og denne gangen, testing av sexmaskin!

Jeg hadde allerede fått en smakebit av denne godbiten, så jeg var nok også mest ivrig etter å begynne. Jeg steg naken opp på madrassen og la meg bakover. Den var myk, men stødig. Ganske tydelig at den er laget for å tåle en støyt. Det var helt fantastisk kjenne det glatte materialet mot hele den nakne kroppen min. Nok en gang presset den deilige dildoen inn i meg og en av de andre jentene stroppet meg fast til madrassen. Jeg var i ferd med å sprekke av kåthet, så når hun dro en finger over klitten min var det like før jeg kom!
Så trykket hun på knappen som startet dette vidunderet..

Dildoen begynte å pumpe inn i meg, og jeg ble helt i ekstase, fordi den vibrerte også! Jeg ble knulla av en maskin og elsket hvert eneste sekund. Jentene rundt meg lente seg tilbake med spredte ben og kjørte vibratorer inn i sine egne fitter. Det var en magisk stemning i rommet, alle bare koste seg og all sjenanse var lagt til side. En av de andre jentene lot seg tydeligvis friste av meg, så hun satt seg over meg og lente seg ned og slikket klitten min hardt og fort, akkurat sånn hun vet at jeg liker det. Den deilige rumpa hennes var vendt mot ansiktet mitt, så jeg begravet ansiktet mitt mellom lårene hennes og slikket i meg saftene. Det tok ikke lang tid før orgasmen strålte ut i meg og jeg lot stønnene mine fylle rommet, jeg kjente også et voldsomt trykk i fitta og jeg valgte å bare hengi meg til trykket. Jeg sprutet fittesaft i store mengder utover madrassen, dildoen og føttene til noen av de andre jentene. En av de fikk orgasme nesten samtidig som meg, og vi hylte i kor.

Når jeg steg av madrassen var ikke de andre jentene sene med å kaste seg over. Den villeste av oss la seg på magen og lot dildoen trenge inn i det lille rumpehullet hennes. Jeg fikk trykke på knappen denne gangen og sakte begynte dildoen og jobbe inn og ut av henne. Ansiktet hennes vrengte seg nesten og man kunne se hvor mye hun elsket behandlingen. Vi andre vet hvor mye hun elsker analsex, så vi koste oss ekstra mye når vi så på henne. Jeg satt utmattet i en stol for å hente meg inn, men plutselig fikk jeg en deilig idé. Jeg hentet en stor massasjestav, den kraftigste vibratoren du kan få tak i. Kvinnen på madrassen ble vill i blikket når hun så hva jeg kom med, og hun gjorde seg klar for meg. Jeg snek massasjestaven inn under kroppen hennes og lot de kraftige vibrasjonene leke med klitten hennes. «mmmm, jaah, jaah»! Hun var helt vill, akkurat som om hun var besatt. Det ender med at hun snur seg og lar maskinen knulle henne i rumpa, mens en venninne tar henne i fitta med en annen, og litt større, dildo. Det er virkelig et syn for guder og jeg priser meg lykkelig for å få lov å være med på noe slikt.

Vi koser oss med maskinen i mange timer, og alle jentene opplever deilige orgasmer. Kvelden ender med en felles dusj og alle jentene kysser, vasker hverandre og får enda flere orgasmer. Vedder på at du ville vært flue på veggen denne kvelden?

Vi takker Nytelse.no for at vi fikk lov å teste Louisiana Lounger!

Novellen er sendt inn av «Annie».

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du