Kan alle jenter squirte?

Mytene rundt squirting er mange, og en av de store spørsmålene er kan alle jenter squirte?

I utgangspunktet kan de fleste jenter squirte, men det forutsetter at man slapper godt av, og hvor kraftig selve orgasmen er. Squirt er en blanding av urin og væske som kommer fra skeneskjertlene som sitter på oversiden av g-pinktet. Størrelsen på disse kjertlene varierer fra kvinne til kvinne.

Det sies at ikke alle kvinner har skenes kjertlene, og at det derfor kan ha en sammenheng med at ikke alle kvinner squirter. Men i utgangspunktet kan alle klare å squirte, men det er en teknikk som i likhet med orgasme, trenger litt øvelse og evne til å slappe helt av. Klitoris er et stort organ som hovedsakelig ligger innvendig og ligger tett på urinrøret, skjedeveggen og analnervene og kan beveges via hverandre. De fleste orgasmer er derfor klitorisorgasmer, men har likevel forskjellige navn. Noen squirter i forbindelse med g-punktsstimulering, mens andre spruter ved utvendig klitorisstimulering, og noen vad begge.

For de fleste er det ikke slik at det spruter ut, men heller sildrer eller at orgasmen kjennes våtere enn vanlig.

Lurer du på hvordan man får til å squirte, så kan du lese mer om det her.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du