Jeg opplevde det alle drømmer om!

Hun hadde alltid elsket å utforske. Hele tiden var det et spennende jag etter mer nytelse, både for meg og henne. Men den natten hun ville utforske min absolutte nytelse, ble jeg mer enn skeptisk. Hjertet hamret og jeg kjente at kroppen strittet imot. Men det var noe som ledet meg, en lyst som brant som ild og som var sterkere enn skepsisen min. Dessuten var det en glød i øynene hennes. Glød og trygghet. Hun visste hva hun gjorde og jeg måtte til slutt hengi meg til min deilige elskerinne, hennes fantasier og en lyst jeg ikke ante at jeg hadde. 

Jeg holdt henne lett nede og kjente den varme huden hennes mot leppene mine. Jeg lå på magen og hun lå på rygg foran meg. Naken. Blottet. Jeg hadde fri tilgang og lot tungen gli gjennom den våte sprekken hennes. Huden hennes var silkemyk mot tungen min, i motsetning til de skarpe neglene som boret seg inn i hodebunnen min. Jeg kunne så vidt skimte at hun bet seg i leppen, men lydene hennes kunne jeg ikke ta feil av.

Hun stønnet høyt og sultent, mens jeg ble mer grådig og slukte fitta hennes rått. Jeg slikket i meg hver eneste cm og jeg kunne allerede ane at musklene hennes jobbet godt her nede. De solbrune lårene hennes luktet svakt av vanilje og hun strevde med å holde dem i ro. Jeg dro en tommel gjennom saftene hennes og masserte forsiktig rumpehullet hennes, samtidig som jeg presset to fingre inn i den trange musa hennes. Hun var uskyldig, nesten urørt, og trangere enn noen jeg hadde vært med tidligere.

Jeg gledet meg over kroppen hennes. De frodige formene, den perfekte huden og den deilige fitta som klemte rundt fingrene mine. Jeg leter rundt med to fingre et par sekunder, men plutselig treffer jeg riktig punkt og hun hyler ut i glede. Jeg masserer bestemt, mens jeg ser henne rett inn i øynene. Hun svetter litt, biter seg i leppen og stønner høyt. «Jah, jaaah»… Jeg ville gi henne mer og presset tommelen min inn i rumpa hennes. Hun smiler litt og presser seg ned på fingrene mine.

Plutselig slår hun armene bakover og holder seg fast i lakenet. Saftene hennes spruter ut av åpningen hennes og jeg masserer g-punktet hennes hardt og fort gjennom orgasmen. Hun griper tak bak nakken min og trekker meg mot henne. Grådige kyss, som takk for innsatsen. Hun veksler mellom å smile og puste tungt, før hun ser på meg med det smilet sitt: «Nå er det din tur».

Hun skyver meg over på rygg i sengen og kryper over med med myke bevegelser, som en katt. Pikken min er steinhard mellom de enorme brystene hennes og hun spytter og slikker på den mens hun forfører meg med blikket. Kroppen hennes er fuktig, av hennes egne safter og bare synet av henne får meg til å bli gal! Hun lener seg over og tar pikken min i munnen. Varmt, vått. Jeg lukker øynene og nyter. Hun slikker, suger og koser seg med pikken min. Hendene hennes roterer rundt staken min og hun veksler mellom myk og deilig berøring, og hardere og mer intenst. Hver gang jeg nærmer meg klimaks, overøser hun meg med lette, kjærlige berøringer og slikker penishodet mitt mens hun ser på meg og smiler lurt. Hun vet at hun erter meg, hvor nært jeg er bristepunktet og hvor inderlig jeg ønsker å være inni henne.

Orgasmen min trekker seg litt tilbake, men jeg er kåt som et uvær og vil bare ha mer. Av alt. Men hun har en plan. Jeg merker det. Hun henter en god dose glidemiddel og smører inn hele pikken, pungen og rumpesprekken min i den geleaktige massen. Jeg skvetter hver gang hun drar en finger over rumpehullet mitt og jeg blir skremt av hvor mye det tenner meg. Jeg er redd for smerten, men tanken gjør meg vill. Hun masserer pikken og pungen min med store bevegelser, mens pekefingeren hennes leker i rumpesprekken min. Jeg ser på henne, åpenbart med tvil i øynene. «Slapp av», sier hun. «Du vil takke meg senere».

Jeg puster ut, lukker øynene og nyter all behandlingen jeg får. Når hun både lar hendene gli opp og ned staken min, mens tungen og munnen leker på tuppen, er det et vell av deilige følelser. Jeg kjenner at hun er nærere og nærere rumpehullet mitt, men det er ikke skummelt lenger. Jeg bestemmer meg for å være med på leken. Det virker som om hun merker at jeg slapper mer av, for hun prøver seg. Dytter pekefingeren inn i åpningen min. Bare noen små millimeter, det er nesten søtt hvordan hun prøver seg, så forsiktig. Jeg føler meg trygg, og sulten på mer. Hun holder fingeren rolig, lar meg vende meg til tanken, mens hun runker meg mykt og suger forsiktig på ballene mine.

Jeg kjenner hvordan kroppen slapper mer av, og det kjenner tydeligvis hun også. Hun blir mer modig og presser fingeren lengre inn. Den sklir rett inn, og smertene jeg fryktet er fullstendig fraværende. Følelsen er annerledes, men spennende. Jeg får gåsehud og alle sansene mine jobber på høygir. Jeg er mer våken enn noen gang og tar inn hver eneste følelse.

Igjen stopper hun og lar meg puste ut, mens jeg på nytt finner roen. Hun lener seg forsiktig frem. «Går det bra?» Jeg kan ikke annet enn å smile til svar. Hun kysser meg i nakken, biter meg i øreflippen og drar den våte musa si mot låret mitt. Jeg kjenner at saftene hennes blir igjen og jeg elsker at dette tenner henne like mye som meg.

Plutselig kjenner jeg at hun treffer punktet mitt. Jeg gisper etter luft og sperrer opp øynene. Svetten begynner å piple ut fra pannen min og jeg må bruke alle mulige krefter på å samle meg. Det er som om hun får kontakt med alle nervene i kroppen min og det kiler helt ut i fingerspissene. Nytelsen jeg bare har kjent i området rundt pikken før, går nå dypere. Det kjennes ut som om hun henter noe magisk fra langt inne i kroppen. Hun masserer forsiktig, men bestemt. Hver eneste bevegelse er som en storm av nytelse jeg faen ikke har kjent maken til. Hun gjør bittesmå bevegelser og uten at jeg helt forstår hvorfor spruter jeg plutselig ut i en helt sinnsyk orgasme.

Jeg er vanligvis ganske lavmælt, men nå klarer fader ikke styre meg. Jeg kjenner det helt ned i føttene og jeg må holde meg fast i sengen i frykt for å lette. Pikken min er beinhard og sæden spruter ut med uvanlig kraft. Siste dråpene forlater hodet, men orgasmen herjer fortsatt rundt i kroppen min. Hun stirrer på meg og elsker tydeligvis det hun ser. Hun smiler, mens hun biter seg i leppen og presser lett mot prostata med fingeren. Hun lener seg over meg og slikker grådig i seg sæden fra magen min. Hun er så deilig! Øynene mine fyller seg med tårer og jeg kjenner at suget i magen ikke roer seg, tvert imot! Det er som om følelsen eskalerer og nok en gang må jeg brøle ut av glede. Jeg skjønner ikke hvor kroppen henter det fra, det er en helt annerledes følelse. Jeg er solgt.

Når orgasmen omsider slipper tak er jeg utmattet. Og ikke minst svært overrasket. Hun begynner å le og legger seg opp i armkroken min. «Det var vel ikke så ille?» Latteren triller ut av henne, og hun folder hendene mens hun ser på meg med kåthet og entusiasme i blikket. Fy faen, for en opplevelse!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.