Vinn billetter til Nytfestivalen!

Nytelse.no er stolt sponsor av Nytfestivalen og nå trekker vi ut 1 vinner som får 2 billetter til Nytfestivalen.

Dette er Nytfestivalen:

Nytfestivalen arrangeres 6-8 november på Litteraturhuset i Oslo. Formålet er å bidra til bedre seksuell helse og dermed økt livskvalitet. Dette gjøres gjennom å sette positiv seksualitet på den offentlige dagsorden og skape oppmerksomhet og åpenhet omkring temaet. Dette vil bidra til å redusere fordommer og tabuer rundt å snakke om seksualitet og spre kunnskap om seksualitet og nytelse i hele sin bredde. Det blir tilrettelagt for dialog og debatt om positiv seksualitet på tvers av kjønn, legning, kultur og religion.

Kjersti Helgeland, Sustainable Passions, tok initiativ til festivalen i 2018 og kontaktet en rekke aktører som jobbet med positiv seksualitet. Responsen var utelukkende positiv, og mange ville bidra både i planlegging og gjennomføring. Den entusiastiske og varme mottakelsen både fra publikum og bidragsytere har gjort Nytfestivalen til et årlig arrangement, og nye tiltak som Nytcafé og -workshops har kommet til.

Se hele programmet for Nytfestivalen her!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å følgende:

  1. Følg @nytelse.no og @nytfestivalen på Instagram.
  2. Tag venner i innlegget. Hver tag er ett lodd.

Vinneren trekkes 21. september.

I denne uksens episode av Klimaks har Maria besøk av Kjersti som forteller historien bak den snakkende f***a som ble til da penisen kom for fort. Dette er en episode om viktigheten av å si ifra når kroppen ikke er fornøyd.

Hør episoden her, eller der du hører podcast:

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.