Rimmet på treningssenteret

Det var sent søndag kveld på treningssenteret og jeg var helt alene i det store lokalet, da jeg så han i speilet. Det hamret i brystet og banket nedentil, for hjelp så deilig han er. Spenningen mellom oss hadde vært der over tid. Jeg hadde lenge studert kroppens hans. Svetteperlene som danset på de stramme muskuløse armene og glinset i lyset fra spottene. Nå var tiden inne, og vi visste det begge to. Ikke hva som skulle skje, men at det skulle skje noe.

Jeg la meg bakover på benken foran speilet for å fortsette å trene bryst. Bena var plassert godt fra hverandre får å få støtte og plutselig kjenner jeg den varme pusten hans mot skrittet mitt. Han blåser varm luft gjennom treningstigthsen og jeg blir varm og våt av begeistring. Jeg løfter hodet og ser ned på han. Så reiser han seg, og sier, møt meg i dusjen nå, med bestemt stemme.

Vannet sildrer nedover den deilige kroppen hans ide jeg går inn i dusjen i herregarderoben.  De nakne kroppene våre er som magneter som har lengtet etter hverandre, og han kysser meg med myke lepper. Overleppen hans er lett salt etter treningen og tungen finner lekent veien til min, før han kysser meg nedover halsen. Jeg får stive nipler og kjenner han er hard mot magen min.

Plutselig snur han meg fort rundt, presser meg inn til veggen og trekker rumpen min mot seg. Drar en finger nedover ryggraden min og ned i rumpesprekken. Deretter drar han rumpeballene fra hverandre og slikker meg mykt over rumpehullet. Det er lenge siden noen har rimmet meg, og jeg hadde helt glemt hver deilig jeg syns det er. Tærne mine krøller seg samtidig som kjenner meg selv presse meg mot han slik at hodet blir godt plassert mellom rumpeballene mine. Jeg står med god avstand mellom bena og kjenner fingrene hans gli oppover innsiden av låret mitt til han er rører leppene mine. Tommelen presser seg inn i meg, mens to fingre finner veien til klitoris og masserer lett.

Det bygger seg opp inni meg og jeg kjenner jeg er sulten på pikken hans. Vil kjenne den inni meg, så jeg snur meg rundt, og han fortsetter å slikke meg, men nå er det foran, før han reiser seg opp og presser seg inn i meg. Pikken hans er stor, større enn jeg hadde forventet og jeg stønner høyt i det han bunner meg. Så løfter meg opp, jeg slår bena rundt livet hans, mens han knuller meg hardt mot veggen. Jeg stønner høyt hver gang han støter inn i meg blir sprengkåt av å kjenne styrken hans som holder meg oppe samtidig som han fyller meg fullstendig. Intensiteten øker, og jeg kjenner orgasmebølgene så gjennom kroppen og stamme seg rundt pikken hans. Herregud, så deilig han er. Han kysser meg som bare han kan, først på munn, så nakken og nedover kroppen mens han setter meg ned igjen.

Nå sitter han på huk foran meg for nok en gang å smake på meg. Jeg står med bena fra hverandre og legger hodet bakover og hengir meg helt til han som ikke får nok av meg. Jeg legger et ben over skuldrene hans så han skal få bedre tilgang og innsyn. Han smaker på hele meg mens to fingre presser mot g-punktet og fingrer meg. Selv om den første orgasmen så vidt har lagt seg kjenner jeg det nok en gang bygger seg kraftig opp inni meg.  Orgasmen nærmer seg, og jeg kjenner at jeg kommer til å squirte. Jeg ser ned på han og sier at jeg kommer til å sprute. Øynene hans lyser opp, «Gjør det på meg», sier han. Det at han sier det, tenner meg så vilt. Bena mine begynner å skjelve og jeg synker sammen i det jeg spruter utover ansiktet hans mens han fortsetter å slikke meg.

Nå stiller han seg over meg og pikken er hardere enn noen gang. Jeg vil ha han i munnen, og slikker i meg dråpen som er på vei ut av penishodet hans før jeg gaper over den store pikken. Han vokser og tar tak i hodet mitt. Jeg blir tent av at han presser meg på pikken hans og gir han fullstendig kontroll over hastigheten. Jeg ser opp på han og merker at det er like før han kommer. Han holder hardt i hestehalen min og fyller munnen min og spruter meg utover ansiktet. Herregud, så deilig å kjenne smaken av han mens det ranner nedover brystene mine. Jeg smører de inn, og ser opp på han mens jeg tar imot det siste av han.

 

Herregud for en deilig treningøkt…

 

 

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.