Den deilige jaktturen – Del 1

Høsten var kommet, og det var tid for jakt igjen. Elgjakta.

Jakten på skogens konge. Årets høydepunkt for meg. Jeg gledet meg ekstra i år, for selv om været var meldt dårlig, hadde jeg ordnet med jakttårn med vegger og tett tak, så det skulle gå bra. Jeg skulle også ha med ei god venninne i år. Karin, hadde snakket lenge om å få være med en gang. I dag passet det bra for oss begge. Jeg hadde også planlagt å sove over på ei hytte jeg har i jaktterrenget til natten. Karin hadde sagt at det kunne hun godt bli med på.

Karin var ei dame midt i trettiåra som jeg hadde blitt kjent med for noen år siden. Vi hadde siden vært venner, og treftes iblant. Men det hadde ikke blitt noe mer enn vennskap. Hun var skilt med to barn fra tidligere. Karin hadde en flott kropp, med noen små faste pupper og en stram og fin rumpe. Jeg var også skilt, med barn fra før. Vi var sånn sett i samme situasjon.

Jeg og Karin hadde pratet lett om det meste fra første gang vi møttes. Nå var vi på plass i jakttårnet. Været var overskyet, regntungt. Vi hadde sittet på vakt siden kl. 7.30, nå var klokken snart 11. Karin var litt kald, og trøtt. Jeg tilbød henne å låne jaktposen min, så fikk hun sove imot skulderen min. Dette gikk dårlig siden jeg var en del lengre enn henne i overkroppen, og hun hadde en litt lavere stol enn meg. Etter litt testing fikk hun langt hodet på fanget mitt. Dette syntes jeg var pirrende. Med hodet hennes så nær pikken min. Karin sovnet etter hvert. Med ansiktet vendt mot skrittet mitt.

 

Jeg satt og fantaserte om hva som kunne skje.

Kjente at pikken reiste seg, og presset mot bukselinningen. Jeg vurderte om jeg skulle åpne buksesmekken, og la den komme ut i friluft, men var redd Karin skulle bli skremt hvis hun våknet. Jeg la armen min på ryggen hennes. Strøk på henne. Da kom godlyder fra henne. Hånda hennes la seg over skrittet mitt, og befølte utenpå buksa. Da ble jeg enda kåtere. Jeg tok sjansen, og åpnet smekken så pikken fikk komme fram. Hånda til Karin dyttet jeg forsiktig bort så den berørte skaftet.

 

 

Pikken sto rett opp. Karin merket at det var noe, og kikket opp på meg. Hun gliste, og lot hånda stryke på penisen min. Jeg stønnet lett. Hun tok ett godt tak rundt pikken min, og runket meg sakte, imens hun lå og kikket på den. Hun sa ikke noe, bare stønnet hun også. Så løftet hun hodet opp, strakk ut tunga og slikket på pikkhodet mitt. Dette var himmelsk. Hun åpnet munnen og gapte over pikken min. Lar den gli inn så langt hun greide. Jeg kjente at det begynte å skje ting i ballene.

 

Hun suger taktfast opp og ned til jeg kjenner at jeg er i ferd med å komme.

Jeg sier det til henne at jeg er nære, men hun bare fortsetter. Så merker jeg det begynner å stramme seg til, og kjenner at satsen er på gang. Det spruter inn i munnen hennes, flere kraftige sprut. Hun svelger unna alt hun greier. Ah, deilig, sier hun. Jeg sitter på stolen min, helt salig. Imens Karin slikker pikken min ren. Jeg sier at dette hadde jeg ikke forventet. Hun svarer at hun ble så kåt da hun kjente pikken min erigere i buksa mi, og at hun måtte gjøre noe med det.

Været har endret seg til å hølje ned imens vi har vært opptatt med andre ting. På jaktradioen begynner misnøyen med været å melde seg. Flere sier at de vil gi seg for dagen. Etter litt fram og tilbake, blir det til at vi pakker sammen sakene, og drar hjem. Karin og jeg har jo tenkt oss på hytta, for natta. Det kan jo bli spennende, tenker jeg etter det som har skjedd på jakt før i dag. Før vi reiser på hytta, må det handles inn mat og drikke. Turen går til nærmeste butikk. Der finner vi forskjellige godsaker; biff, poteter, salat og diverse.

 

Karin putter en kremtopp oppi handlekurven.

Jeg tenker at hun skal sikkert ordne irish coffee eller noe i kveld. Vi betaler, og pakker inn i bilen. Så går ferden videre til hytta. Hytta er egentlig en gammel tømmerkoie som jeg har investert mye penger i de siste åra. Lagt inn vann og strøm, og gjort hytta til et moderne feriested. Jeg har også ordnet med badstue. Den kjenner jeg at kan bli kjekk i dag. Vi kommer fram og jeg fyrer opp badstuen med en gang. Vi får varene på plass, før vi åpner ei flaske med musserende vin. Vi er begge glad i å drikke det som en starter og ender opp med å ta ett par glass imens vi venter på saunaen. Karin drikker opp, og går for å dusje. Hun tar med seg to store badehåndklær. Jeg hopper også i dusjen når hun går inn i saunaen.

Det er deilig å nyte det varme vannet. Jeg vasker meg godt, før jeg tar håndklær rundt meg og går inn. Der sitter Karin. Hun har tatt det ene håndkle rundt seg, og det andre sitter hun på. Jeg ser på henne og tenker, dæven hu er deilig. Vi begynner å snakke om det som skjedde på jakta i dag. Jeg sier jeg vil jo gjerne gi henne noe tilbake. Da sier hun at jeg kan sette meg bak henne og massere skuldrene.

 

 

Jeg klemmer og knar på skuldrene og nakken hennes og blir etter hvert litt mer vågal, og lar hendene mine gli fremover mot brystene hennes. Dette liker hun. Jeg knar brystene hennes, imens jeg kysser henne i nakken, og tar øreflippen hennes i munnen og suger på den. Jeg lar også hånda mi gli nedover magen hennes, og ned til kjønnet. Der kjenner jeg det er fuktig. Lar fingrene gå på oppdagelsesferd rundt klitoris, og hullet hennes.

 

Jeg masserer klitoris forsiktig, og lar to fingre gli inn i henne.

Hun stønner. Jeg bøyer meg frem mot munnen hennes, og kysser henne. Først lett, så stikker jeg tunga mi inn i munnen hennes. Tunga hennes blir ivrig, og vi råkliner. Jeg bytter plass, og setter meg foran henne. Søker munnen hennes igjen mens hendene mine beføler brystene hennes som har to knallharde vorter. Jeg suger på den ene. Den smaker deilig, så jeg må smake på den andre også.

Karin sitter bare og nyter, mens hun lager gode stønne lyder. Det er tydelig at hun liker det. Jeg kysser meg nedover magen hennes, lar tungespissen så vidt berøre området ved navlen, før den søker ned mot klitten hennes. Da tunga treffer klitten, kommer det ett gisp fra Karin. Jeg kysser først, men går over til å slikke hele kjønnet hennes. Lar tunga berøre hele området før jeg stikker tunga inn i hullet hennes.

Jeg tungeknuller henne, og masserer klitoris med fingrene til hun begynner å hive etter pusten. Orgasmen bygger seg opp, i tillegg begynner det å bli varmt i saunaen. Jeg stopper behandlingen, og spør henne om hun vil snu seg rundt og sette seg på knærne. Hun gjør det, og jeg lar igjen tunga mi gå på oppdagelsesferd i hullet hennes. Fingrene masserer klitten, og det går ikke lenge før Karin igjen begynner å hive etter pusten. – Ikke stopp, sier hun. Jeg fortsetter å massere klitten, men lar tunga gli oppover i spalten hennes, opp til rompehullet der jeg slikker rundt hullet. -Åååhhh, sier Karin, det der var nytt for meg. Men hun skriker etter mer. Jeg har nå to fingre som masserer klitoris, to fingre inni fittehullet hennes, og ei tunge som slikker henne i rompa.

 

 

Da kommer orgasmen.

Karin skriker ut et orgasmehyl, og kroppen spenner seg. Jeg kjenner det klemmer godt rundt fingrene i fitta, og rompehullet hennes vibrerer. Jeg nyter følelsen å se at hun har det så deilig. Jeg er sprengkåt. Pikken min er knallhard. Jeg drar noen drag i den imens Karin kommer til seg selv igjen. Vi er slått ut av varmen begge to. Var det deilig? spør jeg. Hun ser dumt på meg uten å si noe. Lener seg mot meg og kysser meg slik ingen har kysset meg før.

Karin reiser seg og går inn i dusjen. Jeg følger etter. Vi skrur ned temperaturen på vannet, vi er jo ganske overopphetet etter seansen i badstuen. Vi såper hverandre inn, beføler hverandres kropper, det kjennes deilig. Pikken min blir hard igjen, hun fører hånden sin nedover magen min og ned til pikken. Hun drar noen forsiktige drag. Mmm … Det var deilig, sier jeg. Hun kysser meg igjen. Vet du hva jeg vil ha nå? Sier hun. Forventningene mine stiger.

Les del 2 her!

Skrevet og innsendt av Jegeren

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du