Den deilige jaktturen – Del 2

Nei, sier jeg forsiktig.

–Mat, sier hun, jeg er skikkelig sulten. Hun smiler lurt. Jeg er enig, det begynner å bli mange timer siden vi spiste så det er absolutt på tide med litt mat. Vi dusjer ferdig og kler oss. Jeg legger merke til at Karin ikke tar på undertøy, men jeg sier ikke noe. Hun tar på seg en tettsittende genser og kosebukse. Jeg kan se formene hennes og brystvortene som strutter. De deilige puppene, som var så deilige å smake på. Jeg kjenner at det kribler i hele kroppen bare ved tanken. Men nå er det tid for middag.

På kjøkkenet finner vi fram alle råvarene vi trenger, det er biff som står på menyen i kveld. Min spesialitet. Jeg ordner med kjøttet mens Karin ordner poteter og salaten. Vi tar oss noe godt i glasset mens vi står der og lager mat. Det er ikke mye alkohol som skal til i dag kjenner jeg. Mens jeg står og steiker biffen, tenker jeg på det som har skjedd tidligere i dag, både ute på jakt og i badstuen. Igjen kjenner jeg at det vokser i buksa. Jeg står der i egne tanker, da kjenner jeg plutselig noen som blåser meg forsiktig i nakken, kysser meg og biter meg lett i øreflippen.

 

 

To armer kommer smygende rundt meg og holder meg godt fast.

Jeg lukker øynene, det er deilig å kjenne på denne nærheten. Så tar hun tak i meg og snur meg rundt. Der står Karin naken!! Hun tar armene rundt nakken min og trekker meg mot seg og kysser meg intenst! Hun er bestemt og vet hva hun vil. Dette er noe jeg liker, det er pirrende når hun viser selvsikkerhet. –Skru ned temperaturen på maten, sier hun. Jeg vil ha deg som forrett.

Jeg følger ordre og skrur ovnen ned på minimum, denne kvinnen slutter aldri å overraske og jeg liker det! Hun tar tak i t-skjorta mi og drar den av meg, deretter tar hun tak i buksa og smyger den av. Så står vi der nakne begge to, midt på kjøkkenet, oppi matlagingen. Jeg er knallhard! -Dette hadde du ikke forventet, sier hun. –Nei, sier jeg. -Dette kom som en positiv overraskelse. – Var ikke du sulten da? – Jo, sier hun, jeg er det, men det var noe annet som fristet mer, deg!

Hun smiler og kysser meg igjen! Så tar hun tak i pikken min. Ahhh … Det er så deilig! Hun kysser meg nedover halsen, biter meg lett i øreflippen, før hun beveger seg nedover magen mot skaftet mitt. Den er så hard nå. Hun blåser lett. Jeg blir om mulig enda mer opphisset! Hun erter meg litt, så kysser hun meg oppover skaftet og slikker lett med tungen på penishodet. Hun putter penishodet i munnen og suger bestemt, men ikke for hardt. Ahh, jeg stønner høyt. Hun tar tak rundt skaftet samtidig som hun tar hele penisen i munnen og suger meg.

 

Deilig hardt.

Jeg kjenner jeg sliter med å holde tilbake og det er ikke langt unna at jeg kommer. Så stopper hun, kysser meg oppover magen, halsen og til slutt leppene. Jeg vil ikke at du kommer enda, sier hun. Hun tar den ene hånda mi og fører den ned mellom beina sine. Hun er våt. Skikkelig våt. Jeg sirkulerer fingrene rundt klitoris først. Karin stønner! Så putter jeg fingrene inn i hullet hennes, først rolig tempo så litt hardere.

Det er deilig, sier hun! Ikke stopp! Jeg fortsetter litt til før jeg igjen stimulerer klitorisen. Karin stønner høyt!! Så stopper jeg opp. Nå er det min tur til å ta føringen litt. Jeg tar tak under rumpa hennes og løfter henne opp. Jeg merker hun spenner seg litt. Jeg kysser henne og bærer henne inn på soverommet. Jeg legger henne ned i senga, legger meg oppå, kysser henne. Først på munnen, nedover halsen og brystene. Jeg suger hardt på brystvortene, og blåser på dem. De blir knallharde. Karin lager godlyder, og hånda mi glir ned til kjønnet hennes. Hun er fortsatt skikkelig våt. Deilig våt og glatt.

Jeg er knallhard og har lyst til å kjøre pikken inn i henne, kjenne den våte hula hennes klemme rundt pikken. Men jeg venter litt. Jeg vil se henne nyte mens jeg berører kroppen hennes. Jeg kysser meg videre nedover mage, og nærmer meg fitta hennes. – Vent litt, sier hun! Jeg blir overrasket igjen. – Jeg må bare ordne noe, sier hun. Hun går med raske skritt ut soveroms døra. Hun er kjapt tilbake. Der står hun i døra med det lure smilet. Den ene hånda holder hun bak ryggen. –Hva er det du måtte ordne så plutselig? spør jeg. Hun går mot meg der jeg ligger klar i senga.

 

 

Denne!

sier hun og holder fram kremtoppen vi hadde kjøpt tidligere på dagen. Jeg vil at du bruker denne på meg, slikker meg ren. Du kan bruke den hvor du vil! Dette er noe nytt for meg, men utrolig pirrende. Hun legger seg ned på senga og jeg gjør klar kremtoppen. Jeg sprayer kremtopp først på leppene hennes, så en topp på hver av brystene. Jeg begynner med leppene, kysser henne, og kysser meg ned til brystene.

Sleiker i meg kremen og suger litt ekstra på brystvortene. Karin stønner høyt, og det er ikke vanskelig å høre at hun liker det. Pikken min står rett opp og det er lenge siden jeg har vært så kåt. Jeg har lyst til å kjøre den stive pikken min inn i henne. Jeg tar fram kremtoppen igjen, sprayer en stripe nedover magen og mot fitta hennes. Hun sprer beina slik at jeg kan komme lettere til med kremen. Sprayer krem på klitorisen og skamleppene hennes, før jeg putter tuppen på kremtoppen inn i fittehullet, og spruter krem inn i henne. Så kysser og sleiker jeg meg nedover mot kjønnet, slikker i meg kremen, og stikker tunga så langt inn i hullet hennes jeg klarer.

Det renner krem og fittesaft ut av hullet hennes. Hun løfter hoftene i bru. – Åhhhh, jeg kommer snart, hikster hun. Kroppen rister, og hun klemmer lårene rundt hodet mitt. – Jeg vil at du knuller meg, hardt, men først skal jeg smake på kremen. Hun tar flaska, sprayer inn ballene og den knallharde pikken min. Så slikker hun ballene rene. Slurper i seg kremen. Jeg kjenner det skjer noe i underlivet mitt. Så er det pikken sin tur.

 

Hun sluker hele skaftet, helt inn til roten.

Slikker og suger av alt av rester av kremen. Suger meg hardt. Jeg stønner høyt og kjenner orgasmen er på gang. Hun stopper opp. Setter seg på huk over meg, trer seg ned på pikken. Den glir helt til bunns i henne. Hun er plaskvåt. Vi stønner høyt begge to når den glir inn. Fy faen så deilig det er! Hun rir meg med deilige bevegelser, mens jeg stimulerer klitorisen. Så øker hun farten og rir meg hardere og med raskere bevegelser og vi stønner høyt om hverandre.

Orgasmen bygger seg kraftig opp, og jeg kan ikke huske at jeg har kjent det sånn før. Jeg tar tak i henne og snur henne over på ryggen. –Ta meg hardt, sier hun, det er like før jeg kommer! Jeg kjører på med bestemte harde støt så dypt jeg kommer. Nå klarer ingen av oss å holde tilbake mer. Vi kommer samtidig med høylytte skrik begge to! Orgasmen er så kraftig for begge, og tar tak i hver minste del av kroppen.

 

 

Jeg kjenner hvordan fitta hennes klemmer så deilig rundt pikken min når hun kommer, mens jeg spruter sæden min dypt inni henne. Vi skriker ut begge to. Vi faller sammen, helt utslåtte. Pikken min pulserer fortsatt inni henne og jeg kan kjenne hennes dunking. Vi ser på hverandre og smiler. Så løfter hun hodet litt opp og holder godt rundt meg og kysser meg. – Var det deilig? Spør hun, og igjen kommer det lure smilet.

Skrevet og innsendt av Jegeren

Tilbake til del 1

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og