– Ingen gave er bedre enn en orgasme

Enten du er singel eller i forhold er orgasme er den beste gaven du kan gi både til deg selv og andre, så feir Valentine’s med mål om å nå nye høyder.

Mange har et elsk-hat-forhold til Valentine’s. Kanskje blir man minnet på at man ikke har kjæreste, man syns det er tull eller man stresser med å kjøpe noe.

– Det er viktig å fortelle de rundt seg at man er glad i dem. Så bruk denne dagen som en påminnelse til å fortelle at du bryr deg. Og har man ikke kjæreste så si det til deg selv i speilet, sier Maria K. Ebbestad, pressetalskvinne for Nytelse.no, som mener den beste gaven man kan gi til seg selv og andre er en orgasme.

Se gave til Valentine’s her

– Alle bør eie et sexleketøy, mener Ebbestad.

Elsk hver dag:  Enten du er singel eller i forhold bør dagen feires med nytelse. (Bilde: shutterstock)

Sendt til himmels med orgasmegaranti

Om du skal eie ett sexleketøy er det ingen tvil om hva du skal velge, sier eksperten. Womanizer stimillerer alle de 8000 nervetrådene i klitoris og vil sende deg til himmels.

– Så godt som alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme. Womanizer stimulerer 8000 nervetråder i klitoris samtidig. Det finnes ingen person i verden som kan gjøre det for deg.

I en undersøkelse der 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, fikk hele 98%(!) orgasme, og for 80% av kvinnene kom den etter mindre enn 6 minutter.

Velg din Womanizer her

Passer til alt: Womanizer passer utmerket både alene og under samleie. (Bilde: Produsenten)

– Den var jo revolusjon for kvinners sexliv da den kom og utviklingen har ikke gjort den mindre populær. Det er med god grunn, og en glede å fortelle at Womanizer Premium også har orgasmegaranti, sier Ebbestad.

Womanizer kommer i mange varianter og prisklasser. Felles for de alle er at de gir deilige orgasmer. De nyeste modellene, Womanizer Premium og Duo er svært stillegående takket være Smart Silence-teknologi som slår av motoren når den ikke er i kontakt med huden.

  • Så om du er redd for at noen skal ta deg på fersken er denne et bra valg. Så fort du hører eller ser noen kan du bare lette litt på leketøyet så stopper den, sier Ebbestad.

Bestill Womanizer til deg selv eller som gave her

Womanizer til menn: – Alle menn bør eie denne. Arcwave er utviklet at samme produsent som Womanizer og bruker samme teknologi til å stimulere strengen, sier Ebbestad. (Bilde: Produsenten)

En ny verden av orgasme for han

Nå er det ikke bare damene som får nyte den deilige teknologien til Womanizer. Produsentene har nemlig utviklet et revolusjonerende leketøy for menn med trykkbølger som vil sende han til himmels og gi sterkere og mer intense orgasmer.

– Dette er på en måte Womanizer for menn. Trykkbølgene stimulerer strengen, eller frenulum, på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan, forklarer Ebbestad.

Dette stedet stimuleres ikke like lett under samleie, onani eller med andre leketøy for menn, og derfor er denne nyheten noe helt eget. Penis legges inn i den fleksible silikonhylsen hvor strengen treffer punktet der trykkbølgene sendes ut.

– Siden stimuleringen er såpass konsentrert, trenger man ikke å gjøre en eneste bevegelse. Silikonhylsen er myk og deilig, og om ønskelig kan man variere grepet for økt intensitet, tipser Ebbestad, og forteller at dette er produktet også passer utmerket for de som sliter med å oppnå ereksjon da trykkbølgene vil stimulere det følsomme området for de også.

Kjøp leketøyet alle menn bør eie her!

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)

Elsk hver dag

Tiden vi er inne i nå er stressende for de fleste. Det er derfor svært viktig å finne tid til seg selv både når man er singel, og å pleie parforholdet med egentid, om man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv i hverdagen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Gi deg selv en pause i hverdagen med onani. En orgasme vil gi ro i koppen og senke stressnivået betraktelig.

Kjøp årets Valentine’s gave her

 

– For å oppnå orgasme, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

Det er viktig å huske at hjernen er det største seksuelle organet vårt, så det må med om man skal oppnå orgasme.

–             Tøm derfor hodet for tanker om hva som gjenstår på gjøremålslisten, og bruk det heller til erotiske fantasier. Drøm deg bort og la fingre eller leketøy sende deg til himmels i en bekymringsfri orgasme, råder Ebbestad.

Disse leketøyene vil sende deg til himmels

Vær leken: Par som er gode på å komunisere har et bedre sex- og samliv. Lek og utforsk hverandre. (Bilde: Shutterstock)

Disse parene har best sexliv

Undersøkelser viser at par som bruker sexleketøy ofte har et bedre og mer aktivt sexliv enn par som ikke bruker leketøy.

– Et leketøy i seg selv holder ikke rundt deg og gir nærhet, men det kan absolutt bidra til at man kan gi hverandre nærhet og trygghet, som på mange måter er et lim i forholdet, sier hun.

For dersom man har mistet gnisten i forholdet og rett og slett ikke har sex så ofte som før, kan det å introdusere et sexleketøy være en god vei for å finne tilbake til forelskelsen og spenningen i hverdagen.

– Det er mange ting som gjør at sexlysten dør ut. Kroppen endrer seg over tid, og for noen kan det skape en usikkerhet overfor partneren. I tillegg kan en travel timeplan, stress, sykdommer og andre plager også spille inn på tenningsmønsteret, og i verste fall føre til at sex blir et ikke-tema i et forhold, sier Ebbestad.

Disse sexleketøyene bør du eie

Ta kontroll: Sett stemningen, gi hverandre massasje og ta kontroll over sexlivet. (Bilde: Shutterstock)

Gjør det som er godt, enda bedre

Glidemiddel gir bedre sex og bør være i alle nattbordskuffer. Det reduserer friksjonen, noe som igjen reduserer muligheten for såre slimhinner, kondomsprekk og gi økt nytelse til begge.

– Glidemiddel er alfa omega for å gjøre sex enda bedre enn det allerede er. Både med og uten leketøy vil opplevelsen tas til nye høyder. Om du i tillegg går til innkjøp av en orgasmekrem har du alt du trenger for en helaften, forteller Ebbestad.

Hun legger også til at det er svært viktig med god hygiene, og å rense produktene sine etter hver gang man har brukt de.

– Er det noe vi har lært det siste året så er det å være nøye med hygiene, og flittig bruk av antibac. Så om du behandler leketøyene dine på samme måte holder de lenger og du holder deg frisk, avslutter Ebbestad.

Se alt du trenger til en heftig helaften

Sendt til himmels: Alle kvinner bør eie en Womanizer. (Bilde: Produsenten)

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du