Den nysgjerrige svigerdatteren

Trine var en helt vanlig kvinne, men noe av det hun likte best med seg selv var smilet og det gode, smittende humøret. Hun merket stadig at andre ga henne komplimenter for dette, og dette ga henne mye selvtillit. Hun var dessuten veldig flink til å stille spørsmål til andre og få dem til å åpne opp. Gode kvaliteter, tenkte hun tilfreds.

Trine hadde vært gift med mannen sin i snart to år nå, og de hadde nylig startet en tradisjon om å invitere storfamilien på middag, og servere godt med drinker for å sette stemningen. Både sønnen til Henning, Martin, og kjæresten hans, Elise, var heldigvis nylig fylt 20, så alkohol var vel unt dem alle sammen.

Trine elsket å være vertinne, hun ble alltid i ekstra godt humør når hun så alle sitte rundt bordet og le og prate og kose seg. I det siste hadde hennes svigerdatter begynt å betro seg ekstra til henne. Trine likte å være et godt forbilde for Elise, så dette var alltid en glede. Elise minnet litt om henne selv, bare 20 år yngre og langt mer nysgjerrig. Det lange lyset håret hennes bølget ned langs ryggen i den fine kjolen hennes. Gud, om jeg bare kunne hatt de formene der, tenkte Trine.

Utover kvelden samlet mannen og resten av storfamilien seg ved peisen, mens Trine og Elise ryddet av middagen. Hun hørte latter fra stuen, og smilte for seg selv – jeg har klart det i år også, tenkte hun. Trine kunne se Elise betrakte henne fra oppvasken, hun hadde skum langt oppover de bare, solkyssede armene sine.

«Hva tenker du på?» spurte Trine varmt. Elise virket å tenke seg grundig om. «Jeg bare lurte på … Hvordan kan jeg bli like selvsikker som deg? Du er alltid så glad og du virker så sterk!»

Trine kjente hun ble varm inni seg og rødmet litt. Det var sjelden hun fikk slike gode komplimenter. «Det, jenta mi, tar noen år! Men for ei jente som er så vakker som du, burde ikke det være noe problem?» sa hun lattermildt. Nå var det Elises tur til å rødme. «Ingen har noen gang sagt det om meg,» sa hun beskjedent, nærmest til seg selv.

De gjorde ferdig oppvasken, men Trine merket en ny, nesten elektrisk stemning mellom dem. «Unnskyld meg, jeg skal bare opp på badet en tur,» sa Trine. Hun var forvirret av den plutselig oppståtte kjemien mellom de to. Hun prøvde så godt hun kunne å unnskylde det. Selvsagt brydde hun seg om Elise, på samme måte som hun brydde seg om mannen.  «Der var det,» tenkte Trine – det var kanskje ikke helt rett at hun skulle se Elise i samme lys som hun gjorde med mannen, men hun kunne ikke styre det. Hun ristet på hodet og støttet seg til gelenderet nederst i trappen.

Trine får øye på Elise i døråpningen. Brystene hennes er virkelig store, tenkte Trine.

Elise så betenkt, men selvsikker ut. «Kan jeg spørre om noe?» ba hun. De store blå øynene hennes lyste nesten av en småfrekk nysgjerrighet. Trine fikk orden på seg selv. «Selvsagt,» smilte hun varmt. «Jeg bare lurte på en ting til,» sa Elise mens hun fiklet med kjolestoffet. Trine betraktet hvordan den nydelige mørkerøde silken omfavnet lårene til Elise, og glemte helt at hun ble snakket til. «Hva sa du?» spurte Trine, tankene et helt annet sted. Elise kom nærmere og nesten hvisket ordene som listet seg ut av munnen hennes. «Har du vært med en annen jente før?»

Trine kjente et velkjent sug mellom bena. Hun måtte tenke seg om – hun befant seg på tynn is nå.

«Det er klart jeg har utforsket litt da jeg var yngre, men det er en stund siden,» sa hun ettertenksomt. Før Trine visste ordet av det, kjente hun de varme og fyldige leppene til Elise på sine. Dette er feil, tenkte hun, men det føltes så altfor godt.

Hun bestemte seg for å adlyde den yngre, vakre jenta foran seg, og grep håret hennes mens hun gjengjeldte kysset. Dypere nå, med mer tunge. Det var virkelig noe helt annet å kysse jenter. Trine var vant til den ru skjeggstubbete haken til mannen, men huden til Elise var silkemyk og duftet av kokos og vanilje. Det varme og våte tungekysset ble dypere og dypere. Både Trine og Elise pustet tungt nå, og Trine kjente hendene til Elise ta et godt, men sensuelt grep om brystene hennes. Hun måtte kvele et stønn.

Elise førte hendene sine nedover magen til Trine oppå det myke, trange fløyelsstoffet på kjolen hennes og klemte til når hun nådde skrittet hennes.

Hun fant klitten så raskt, og det kjentes nesten som hun berørte den direkte, så tynt var stoffet på kjolen hennes. Blikket til Elise var lekent og intenst nå, hun så på Trine som for å spørre om tillatelse. Trine adlød den kåte kvinnen foran seg, og spredde bena ørlite grann. Elise slikket på fingrene sine og førte først en finger inn. Begge kjente hvor våt Trine var, og Elise førte enda en finger inn. Hun begynte straks å massere g-punktet og bet Trine lekent i puppen. «Legg deg ned i trappen», kommanderte hun i øret hennes. Trine ga seg ende over, denne kåtheten var noe helt annet enn hun hadde kjent på i det siste.

Trine satte seg ned og lente seg bakover i trappen. Elise rullet kjolen hennes oppover og dro ned nylonstrømpebuksen hennes sakte. «Jeg har alltid drømt om å prøve dette,» hvisket hun opphisset. Trine var fra seg av kåtskap, ute av stand til å tenke klart og lot Elise gjøre hva hun ville. Elise trakk de hvite trusene til side og prøvde seg med tungen. «Fy søren, fitta di er så jævlig fin,» sa hun. «Smaker godt gjør du også.»

Elise teaset virkelig Trine nå. Hun satte i gang med å slikke igjen, sånn som hun visste hun selv likte.

«Jeg har lyst til å gjøre deg våtere enn du noen gang har vært,» pustet hun. Trine måtte ta seg sammen for å ikke stønne høyt av lyst der og da. Elise fingret klitten hennes litt og lekte med saftene hennes før hun igjen førte to fingre inn i den søkkvåte fitta. Hun sleiket Trine sakte og intenst mens hun lot to fingre gli ut og inn, for så å stimulere g-punktet igjen. Hun sleiket fortere nå, med deilig press på den oppsvulmede klitten til Trine.

Elise var ikke ferdig ennå. Hun tok et bestemt tak rundt de fyldige lårene til Trine og dyttet dem oppover sånn at hun hadde full tilgang til det aller helligste. Hun gikk tilbake til å tease Trine mens hun så henne dypt inn i øynene. De kunne begge høre latter og samtale fra stuen – de var fornøyde, i hvert fall en stund til. Elise slikket Trine, spredte underlivet hennes og tok seg til å rimme henne. Igjen måtte Trine kvele et stønn. Dette var helt fantastisk behandling – helt ulikt det hun og mannen vanligvis gjorde på soverommet.

Elise masserte rumpehullet til Trine  med tungen og slikket seg på fingrene igjen, før hun flyttet munnen tilbake til klitten. Underlivet glinset av lyst, og Elise førte en finger inn i rumpa til Trine. Hun tok til å slikke henne igjen, og brukte den andre hånden til å fingre g-punktet hennes. Tonje begynte å skjelve av den deilige behandlingen, og pustet tyngre enn aldri før.

Elise krummet fingrene oppover i fitta til Trine og trykket hardere og hardere. Trine kunne kjenne orgasmen nærme seg. Elise merket dette og jobbet enda fortere. Hun la den ene hånden nederst på magen til Trine og trykket lett, mens hun fortsatte å massere g-punktet. Hun slafset i seg klitten som om hun aldri hadde gjort noe annet.

Trine ga seg hen til orgasmebølgene som skylte over henne, og Elise merket at det begynte å sildre rundt fingrene hennes.

Hun grep tak i det ene brystet til Trine med den ledige hånden og kjente at Trine ristet under henne. Hun kjente fitta hennes knipe seg sammen rundt fingrene hennes, og hun bestemte seg for å tease klitten til Trine md tuppen av tungen. Elise rørte så vidt klitten til Trine, men Trine fikk ilinger gjennom hele kroppen. Hun var ekstremt følsom etter orgasmen. Trine forsøkte å sette seg opp, men Elise kommanderte henne til å bli liggende.

Elise slikket den følsomme klitten til Trine sakte og forsiktig, og det sendte intense gledestøt gjennom kroppen til Trine. De hørte brått fra stuen at gjestene hadde begynt å lure på hvor det var blitt av damene, så Elise og Trine innså at det ikke var tid til noe mer. Elise tørket seg rundt munnen med håndbaken og så lurt på Trine. «Neste gang er det du som skal vise meg hvordan det skal gjøres,» smilte hun, stolt over å ha gitt en voksen kvinne orgasme ved første forsøk.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og