Hvordan blir en vagina våt?

Skjeden har naturlig fuktighet som hovedsakelig kommer fra skjedeveggen. I tillegg til at skjeden utvider seg når du blir kåt, gjør også den økte blodgjennomstrømningen at det kommer mer fuktighet i skjeden. I tillegg kommer det en glatt slimaktig veske fra to kjertler på bakere skjedevegg (bartholiske kjertler). Disse er med å smøre skjeden når du onanerer eller har samleie, og er med på å forhindre rifter. Det er viktig å huske at det at man er våt, betyr ikke at man er kåt, og man kan også være kåt uten å være våt. Hvor fuktig man er varier fra person til person, dagsform og syklus. Det er derfor alltid lurt å bruke et godt glidemiddel slik at man forhindrer rifter. For glidemiddel er til for å gjøre det som er godt, enda bedre.

Å bruke god tid på forspill er viktig for å få forberede kroppen før sex. Kvinner bruker ofte lenger tid enn menn til å bli klare og at hele kroppen er helt med. Sett derfor av god tid til å tenne henne.

Tips til forspill:

  • Massasje: La henne ligge på magens mens du masserer korsryggen, rumpa og innsiden av lårene. Bruk god tid på områdene rundt kjønnsorganet ute å gå dit. Lek, pirr og ert.
  • Oralsex: Oralsex er en utmerket start for deilig sex. Sørg for at hun slapper godt av og kan nyte, mens du koser deg.
  • Kyss: Å kline er undervurdert. Visste du at Endorfinene som dukker opp i kroppen din mens du kysser er 200 ganger sterkere enn effekten av morfin. Det er grunnen til at du blir svimmel i topplokket etter et skikkelig vellykket kyss.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.