Er vaginaen min for kort?

På samme måte som at menn bekymrer seg for størrelsen på penis, lurer mange kvinner på om vaginaen er for kort eller at den er for vid.

Skjeden er et smal muskelrør på 7 til 10 cm, som går fra vulva og opp til livmoren. Når en kvinne ikke er tent ligger røret sammenklemt, men når hun blir kåt utvides den både i lengden og bredden. Musklene rundt skjeden er sterke og kan trenes som andre muskler på kroppen. Vaginaen er også veldig tilpassningsdyktig, så den passer til en penis. Det kan være lurt å tenke på hvilke sexstillinger man bruker etter hvor stor penis er. De stillingene har kommer lengst inn i er bakfra, og om hun ligger på ryggen med bena over hode. Misjonær er fin om han har stor penis slik at det er litt lenger vei inn. Om kvinnen sitter på toppen kan hun selv styre hvor langt inn hun vil ha ham, og det kan være fint å starte med denne om man er usikker.

For dypere penetrering
For dypere penetrering kan hun spre bena og trekke opp knærne så han lettere kommer til. På den måten kommer han enda lengre inn og kan stimulere flere punkter. Et annet tips er å legge en pute under rumpa, slik at han kommer bedre til!

Tips:

Hekt et kne over skuldrene til partneren og la det andre benet hvile mellom hans ben: Dette er en spennende variant med en vinkel som øker sjansene for at hun får en orgasme. På den måten er det enkelt å stimulere klitoris, både fordi man ser bedre og fordi det er lettere å komme til! I denne stillingen er det supert hvis hun stimulerer klitoris selv, slik at han ser nøyaktig hvordan hun vil at det skal gjøres. Hun kan også legge sin hånd over hans og veilede han, slik at han lærer hvordan hun vil ha det.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du