Herskerinnen brukte meg om natten..

Det hadde gått fire måneder siden vi hadde sex sist, jeg merket at kåtheten min begynte å forsvinne også. Jeg hadde lite tid for meg selv slik at jeg kunne onanere og når jeg endelig hadde tid, så var jeg så sliten etter jobb og husarbeid, at onani ikke var det første jeg tenkte på.

Jeg hadde flere ganger spurt henne rett ut hva jeg kunne gjøre for å tenne henne, men aldri fikk jeg noen svar. Jeg var ganske klar på at jeg var med på det meste, så lenge det involverte bare oss to, men det ble med det.

De siste ukene har jeg følt en slik lykkefølelse i hele kroppen og jeg ble kåtere og kåtere for hver dag som gikk, uten at jeg helt viste hvorfor. Jeg tenkte vel ikke så mye over det, slo meg til ro med at det var tanken på våren som fikk det til å bruse i meg. Selv om det bare var februar.

Klokka var 07 på morgenen, vekkerklokka ringte som vanlig for 10 gangen. Jeg våknet med den stiveste pikken du kan tenke deg, jeg hadde så lyst på sex. Jeg kjente meg også så øm i baken, uten at jeg helt kunne forklare det. Jeg tittet bort på min elskede, hun sov fortsatt søtt, jeg tok diskret av meg bokseren. Jeg tittet bort på henne og onanerte, mens jeg la meg tettere og tettere inntil henne.

Jeg elsket å kjenne varmen fra den deilige kroppen hennes mens jeg lekte med den stive pikken min. Forsiktig lirket jeg den under trusa hennes og gnidde pikken mot den våte fitta hennes, lot hånda mi gli forsiktig under nattkjolen hennes mens jeg befølte brystene hennes. Jeg hadde så lyst til og bare knulle henne, hun var så vakker der hun lå. Jeg lot det være, tok pikken forsiktig vekk fra trusa hennes og gikk i dusjen for å onanere.

Etter at jeg omsider hadde kommet meg på jobb, så kjente jeg fortsatt kåtheten i hele kroppen, jeg klarte ikke å tenke på noe annet enn henne. Jeg gikk ut på toalettet, pikken min var stiv som en påle, før jeg viste ordet av det så hadde jeg vrengt av meg klærne, jeg stod og tittet på den nakne kroppen min i speilet. Stakk forsiktig en finger inn i rumpa, mens jeg tro forhuden frem og tilbake. Jeg spyttet i hendene og gnidde det glatte spyttet i rumpesprekken, før jeg prøvende stakk enda en finger inn i baken. Jeg klarte ikke å holde meg lenger, jeg satte med ned på dosetet og onanerte.

Når jeg lukket øynene kunne jeg tydelig se bildet av henne, det var etset inn på netthinnen. Jeg kunne tydelig se det vakre ansiktet hennes, de store deilige brystene og den vakre kroppen hennes, jeg kjente at jeg kom snart. Med den ene hånden i rumpen og den andre på pikken så havnet mengder med deilig varm sæd på låret mitt. Jeg ble sittende der en stund og nyte den deilige følelsen i kroppen, før jeg tok på meg klærne igjen og tuslet tilbake til arbeidet.

Jeg ble ikke mindre kåt når jeg kom hjem og så den nydelige kjæresten min igjen.  Jeg var så kåt, skulle ønske hun bare kunne dytte meg ned på sofaen, rive av meg klærne og ri meg der og da, men det var vel litt å håpe på for mye. Det var tross alt 14.febraur og valentinesday, så litt ekstra kunne man vel kanskje håpe på? Jeg hadde den deilige kåte følelsen i kroppen hele denne kvelden og tok den med meg i drømmene på kvelden.

I halvsøvne så merket jeg forsiktig en hånd som strøk meg på låret, med forsiktige bevegelser strøk hun over den stive pikken min. Jeg nøt det, men søvnen tok overhånd igjen og jeg gled sakte men sikkert tilbake til de våte drømmene mine. Jeg viste ikke helt om jeg drømte eller om det var virkelighet, jeg kjente en våt finger som presset seg inn bak, hun lekte litt med fingeren før hun med tre fingre utvider rumpehullet, hun smyger seg diskret mot meg, lar tungen leke litt i det slappe hullet, før hun forsiktig fyller meg med spytt.

Hun leker med rumpehullet, fingrer og slikker, det var en fantastisk følelse som jeg ikke kan beskrive med ord. Hun tar diskret frem den store dildoen sin som hun hadde varmet mellom bena, før hun med forsiktige bevegelser trykker den inn i meg. Hun legger de våte leppene sine over pikken min og suger, mens hun onanerer seg selv med den ledige hånden. Hun stønner høyt. Jeg var så utrolig kåt, jeg hadde oppdaget en ny side ved meg selv, jeg elsket at hun dominerte meg og brukte meg, hun kunne gjøre hva hun ville med meg. Jeg pumpet munnen hennes full med varm deilig sæd før jeg kjente søvnen igjen tok overhånd. Jeg viste ikke helt om jeg hadde drømt det hele eller om det var virkelighet.

Den neste dagen fortsatte som den forrige, sånn bortsett fra at det ble opp til flere dobesøk den dagen. I lunchpausen snek jeg meg bort til apoteket og kjøpte litt glidemiddel som jeg fylte bakenden med, jeg hadde gjenoppdaget anale gleder, det ga meg en følelse som onani aldri kunne gi, jeg elsket også å kjenne meg brukt. Jeg kunne tydelig kjenne at analåpningen min gapte under de trange buksene, jeg elsket den ømme følelsen jeg hadde.

Kjæresten min var på møte i velforeningen denne kvelden, jeg hadde en hel kveld for meg selv, en kveld jeg skulle fylle med nytelse. Jeg la meg på sofaen, fylte rumpen med glidemiddel og lot en buttplug gjøre jobben, jeg elsket at det var helt på grensen mellom smerte og nytelse, jeg trengte noe større. Jeg gikk opp på soverommet og hentet den store dildoen til samboeren min, presset denne inn og red forsiktig, mens jeg gnidde på pikken. Jeg holdt sikkert på slik i en time, før jeg begynte å onanere og sprutet magen min full av deilig sæd. Jeg ble liggende og nyte følelsen en stund før jeg presset den store dildoen ut igjen. Jeg kunne kjenne konturene av dildoen i mange timer etterpå.

Natten kom atter en gang, også denne gangen kjenner jeg fingeren glir inn i meg. Nå vet jeg egentlig ikke helt hva som skjer. Jeg klarer ikke bevege på meg, hun har tatt på meg en maske, hendene er festet sammen på ryggen og bena klarer jeg heller ikke bevege. Hun beføler hele kroppen min, rolige pirrende bevegelser. Jeg kjenner noe varmt og vått som treffer kroppen min, jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg tror hun tisser på meg. Jeg kjenner flere leketøy som ligger mellom meg og min kjære, men jeg aner ikke hva hun har eller hvordan hun har tenkt å bruke det. Jeg kjenner en pumpende bevegelse i rumpa, jeg klarer ikke helt å beskrive hva det er som skjer. Jeg kjenner det sprenger veldig, det er veldig pirrende, hun bruker meg og jeg aner ikke hva som venter meg eller hva det er som foregår. Jeg klarer ikke å presse rumpeballene sammen, så jeg har definitivt noe stort mellom bena. Jeg er nå så kåt at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg, jeg er fremdeles i halvsøvne og har litt problemer med å forstå hva som egentlig skjer.

Presset på rumpa begynner å forsvinne.  Nå kjenner jeg igjen tungen hennes som leker med rumpehullet mitt, tungen glir over ballene og hun sluker pikken min. Hun begynner å suge litt forsiktig, men ikke så lenge at det går for meg. Nå blir jeg dyttet over på siden, jeg kjenner varmen fra kroppen hennes bakfra. De ruvende brystene hennes leker over ryggen min. Jeg kjenner noe mer, det er noe annerledes. Noe trenger inn i meg bakfra, noe stort, hun har tatt på seg en strap-on og begynner å ri meg bakfra.

Jeg kan kjenne den deilige følelsen av at hun sprenger inn i meg. Hun nyter det også, stønner høyt, mens hendene hennes leker med pikken min. Hun trekker seg ut, men jeg får ikke hvile lenge, nå kjenner jeg atter en gang at ett eller annet leketøy blir presset inn i meg. Hun snur meg slik at jeg ligger på ryggen. Jeg kjenner den varme våte fitten hennes som sakte glir ned på den stive staken min, hun rir meg og krampen tar meg i det jeg pumper henne full av varm sæd. Hun fortsetter og ri, mens jeg kjenner sæden renner ut av henne og ned på meg. Hun vil ha mer, hun suger staken min stiv igjen og presser den inn i rumpa. Jeg kan kjenne den trange rumpen som gnir opp og ned på skaftet mitt, pikken min er nå så sensitiv at jeg nesten ikke vet om det er smerter eller nytelse.

Jeg husker egentlig ikke hva som skjedde etter det, jeg tror faktisk søvnen tok meg. Vi våknet begge to neste morgen, jeg viste ikke om det bare var en fantastisk drøm eller om det faktisk skjedde. Jeg ville ikke spørre henne heller, jeg var livredd for at dette skulle være den siste gangen. Livet mitt var fullkomment, jeg hadde opplevd så god sex som jeg aldri hadde trodd jeg skulle oppleve.

Jeg klarte ikke å dy meg neste arbeidsdag heller, jeg måtte ut på toalettet for å fingre meg selv. Kjenne fingeren gli inn i den ømme rumpen, jeg onanerte ikke i dag, men jeg nøt det like fullt. Gransket den i speilet, jeg kunne tydelig se at jeg fortsatt var vid og rødfargen minnet meg på at jeg hadde blitt brukt. Jeg gledet meg til fortsettelsen, jeg kunne nesten ikke vente med å legge meg denne natten.

Denne gangen våknet jeg av at noe ble strøket over ryggen min, jeg antar at det var en pisk, for med ett så kjenner jeg en brennende følelse over baken i det pisken treffer. Hun lar pisken hvile mellom bena mine mens hun forsiktig stryker dildoen mot leppene mine. Jeg kjenner nok en gang noe trenge inn i meg, men denne gangen var det ikke en finger, det var heller ikke så stort. Jeg kjenner gjenstanden vokser inn i meg, den presser på etter hvert som den fylles med luft. Hun lar den sakte men sikkert vokse seg stor inni meg, jeg nyter det. Jeg rykker til i det et piskeslag treffer over rumpen. Jeg kjenner den intense smerten gå over i ren nytelse, hun slipper ut litt av luften før hun sakte trekker den ut.

Nå er det dildoen sin tur igjen, hun jobber med bestemte bevegelser, mens hun slikker og suger meg. Nå kjenner jeg nok en gang at hun fester reimene rundt bena og henda mine. Dildoen blir erstattet av en stor buttplug, hun fester denne på meg med noen reimer, jeg vet ikke helt hvordan det fungerte, men jeg kjente at hver gang det rykket i pikken min, så presset den hardere. Hun sugde litt på pikken før hun presset den opp i bakenden sin og ridde meg hard. Når hun var fornøyd så spendte hun på seg strap-on’en igjen og ridde meg hardt bakfra, mens en penisring gjorde jobben på meg. Hun fortsatte lenge etter at det hadde gått for meg, hun gir meg ett par piskeslag på rumpa igjen før hun trekker strap-on’en ut fra meg og erstatter denne med en buttplug. Hun leker seg med tungen igjen, suger meg, rett før jeg kommer så setter hun seg på pikken min og får hele ladningen inni seg. Hun setter seg over ansiktet mitt og lar den varme sæden, renne med i munnen min, mens jeg slikker henne.

Jeg visste aldri hva som ventet meg når vi skulle finne sengen, det eneste jeg visste var at den vidunderlige følelsen av nattens eventyr satt i meg gjennom hele dagen.

Skrevet av Coriculatus.
Vil du ha din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du