Sexleketøy av glass!

Hvis du er på jakt etter erotiske leketøy som gir deg noe mer, som øker spenningen og som har x-faktor så burde du uten tvil prøve et sexleketøy av glass. Den harde overflaten vil vekke nervene til liv og følelsen av «noe annet» vil være enormt spennende. Et sexleketøy av glass er en ny opplevelse, er du klar for det?

Hvorfor velge et sexleketøy av glass?

Nye erotiske opplevelser gjør sexlivet mer spennende og sexleketøy av glass vil kunne gi flere slike opplevelser. Ikke bare er den glatte og harde overflaten noe annet enn hva man er vandt til, men glassleketøy er helt perfekt for lek med temperaturer. Hold leketøyet i varmt vann eller legg den i fryseren  for spennende temperaturlek. Glassleketøy tåler naturligvis vann, så ta den med deg i dusjen eller badekaret! Et leketøy i glass er et trygt valg fordi leketøyene er laget i hypoallergenisk glass som tåler heftig bruk.

Et hav av muligheter!

Har du først bestemt deg for å prøve et leketøy av glass så har du et hav av valgmuligheter! Ønsker du å prøve en glassdildo, eller virker det mer forlokkende med en analplugg av glass? Vil du ha stimulerende riller, eller en glattere utgave? Hvis du er usikker på hva du er på jakt etter, så kan det være lurt å velge en stav som både stimulerer vaginalt og analt. På den måten for du testet ut hva du liker best!

Slik behandler du ditt sexleketøy av glass!

Kjøper du et sexleketøy av glass og behandler det pent, har du det livet ut. Glass krever ikke vedlikehold, så det eneste du trenger å gjøre er å vaske leketøyet godt etter bruk. Skyll med vann og bruk en dildorens, før du lar leketøyet tørke. Som med alle andre sexleketøy vil opplevelsen bli hundre ganger bedre med bruk av et bra glidemiddel. Du kan velge selv om du ønsker å bruke et silikonbasert glidemiddel, eller vannbasert glidemiddel. Glassleketøyet ditt tar ikke skade av silikonbasert glidemiddel, slik et silikonleketøy ville gjort. Husk! Bruk alltid glidemiddel når du skal utforske anale gleder! Her produseres det ikke fuktighet på egenhånd så du er helt avhengig av glidemiddel for analsex!

foto: Shutterstock

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.