Tenga spinner – en ekstrem opplevelse for han!

Mannen selv vet best hvordan den perfekte runk skal være, er du ikke enig? Min mann var også enig i dette, helt til jeg en kveld ga han en behandling han aldri kommer til å glemme, en runk med en bonus! Han beskriver det som den beste seksuelle opplevelsen han har hatt og jeg deler med glede mitt tips med deg! Dette er et tips som passer like godt for single menn, og menn i par. Men man må være klar for ekstrem nytelse og en ganske rå orgasme. Er du det? 

Jeg og min mann fikk gleden av å gjøre en test av Tenga Spinner og jeg kjøpte den før mannens bursdag for å gi han en annerledes opplevelse i gave. Jeg har hørt ekstremt mange snakke om den og når jeg så Nytelse.no snakke om den på snapchat så ble jeg virkelig overbevist. Jeg kunne hente den på postkontoret dagen etter jeg la inn bestillingen og så var det bare å vente på den store dagen.

Jeg ba han møte opp på soverommet naken og klar for nye inntrykk. Jeg så gleden i øynene hans når jeg førte hånden min over penisen hans og jeg kjente hvordan han ble hard av min berøring. Han kastet seg ned på sengen og jeg lukket døren og låste, med meg på andre siden. «Nå må du bare vente», sa jeg mykt gjennom nøkkelhullet, før jeg tok meg en deilig dusj. Jeg barberte meg og smurte meg inn med en deilig krem som fikk den solbrune kroppen min til å gløde. Musa var glattbarbert og jeg kjente allerede at saftene mine gjorde meg våt og klar. Jeg gledet meg sånn til å tilfredsstille mannen min, og jeg hadde så ekstremt store forventninger til det nye leketøyet vårt!

Jeg låste meg inn på rommet der han lå i sengen og ventet på meg. Den store kroppen hans fristet meg så mye at jeg ikke kunne gjøre annet enn å sette meg over han og kysse han. «Er du klar for en litt annerledes bursdagsgave?» Leppene mine berørte han så vidt når jeg hvisket ordene inn i øret hans og jeg kjente hvordan hårene reiste seg på kroppen hans. «Er ikke dette gave nok?» Han strøk hånden over den glattbarberte musa mi og jeg rykket til av begeistring. Brystvortene mine stivnet til og jeg kunne plutselig ikke få nok av berøringen hans. Jeg gned meg mot hånden hans og stønnet mellom de intense kyssene våre. Snart skjønte jeg at jeg måtte konsentrere meg om gaven før jeg lot min egen lyst ta overhånd.

Jeg snudde meg og satt meg skrevs over magen hans, med ansiktet vendt mot den deilige pikken hans. Jeg ville ha fult overblikk og kontroll på hva som skjedde. Så tok jeg gaven frem fra nattbordskuffen og ba han lukke øynene. Jeg åpnet emballasjen og i samme sekund som leketøyet traff hånden min skjønte jeg at dette ville bli suksess! Det var som å ta på silkemyk hud. Det var et helt fantastisk materiale og jeg gledet meg til å se hva dette kunne gjøre for mannen min. En solid mengde glidemiddel ble sprutet over den steinharde kuken hans og jeg brukte hendene til å gjøre han klar for behandlingen. Jeg dro hendene opp og ned langs skaftet og lot tomlene sirkulere rundt penishodet. Han stønnet og tok et solid og deilig tak i rumpa mi. Så var det klart for gaven.

Jeg plasserte det silkemyke leketøyet over penisen hans og lot han trenge inn i hylsen.
«Hva er dette?! Har du kjøpt en leke til meg, skatt?» Han mumlet ut gjennom sammenbitte tenner, og det var tydelig at dette allerede var ganske godt. Etter et par støt inn i hylsen for å gjøre den god og våt, tok jeg tak i toppen av hylsen slik jeg har sett de gjøre det på film. Jeg presset hylsen ned over penis og dro den opp igjen, og da begynte hylsen å spinne. Et høyt stønn, med litt for lys tone, hørtes fra mannen min. Vi måtte begge flire av reaksjonen. «Hva er det?! Det kjennes helt vilt ut! Det er som om jeg blir sugd av en gudinne eller noe! Jeg klarer ikke forklare…Få se hva du gjør med meg?!»
Han skyver meg til side og får se hylsen. «Fortsett da, jenta mi!» Han smiler stort, og jeg gjør som han sier.

 

Jeg lar han trenge inn i hylsen igjen og igjen og vi blir begge like begeistret når den roterer rundt penis og stimulerer hele penishodet. Han blir helt vill av nytelsen og stønner mer enn jeg har hørt han gjøre tidligere. Han holder seg fast i lårene mine og jeg sitter over han og ser hvordan han nyter den nye opplevelsen. Etter noen minutter i en slags vidunderlig transe ser jeg at kroppen hans spenner seg og han spruter hylsen full. Jeg elsker å se mannen min ha orgasme, og dette var en orgasme sterkere enn det jeg har sett tidligere.

Når han har tatt seg en liten pustepause må jeg spørre hva han syntes:
«Dette var en ekstrem opplevelse for meg. Jeg ble tilfredsstilt på alle mulige måter, og jeg kunne virkelig ikke hatt det deiligere. Alle nervene i penishodet ble stimulert og det kjentes ut som om jeg ble sugd samtidig, hva mer kan jeg be om?!»

Dette var en ny og deilig opplevelse for oss begge og vi anbefaler mer enn gjerne Tenga Spinner fra Nytelse.no!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og