Heftig klitoris-orgasme med Fifty Shades Freed!

Ønsker du deg en svak stimulering av klitoris, eller kanskje en kraftig og intens? Nå skal vi vise dere 3 fantastiske produkter som kan hjelpe deg til en heftig orgasme!

For det første er Fifty Shades Freed produktene superfine å se på, og i tillegg gjør de virkelig jobben sin! I forrige artikkel kunne dere lese om ulike vibratorer for både innvendig og utvendig bruk, alle med kraftige motorer og flere forskjellig vibrasjoner og styrker. Nå skal vi sette klitoris i fokus – det er jo så mange herlige produkter som passer for akkurat deg!

 

DESIRE BLOOMS

Vi starter først med denne vibratoren som har en «tunge»-form. Desire Blooms er en unik vibrator som stimulerer hele området rundt klitoris. Den myke overflaten i silikon former seg etter dine kurver og gir intens stimulering du kjenner i hele kroppen! Desire Blooms er den perfekte vibratoren for deg som elsker bred stimulering.

Det eksklusive designet gir deg uendelige muligheter for deilige orgasmer, velg mellom 3 ulike hastigheter og 7 vibrasjonsrytmer for ekstra variasjon. En hendig reiselås og enkel lading via USB gjør Desire Blooms perfekt til alle anledninger! Den er dessuten vanntett så du kan ta den med deg i dusjen eller badekaret – hvor herlig er ikke det?!

 

 

SWEET RELEASE KLITORISSTIMULATOR

Gi din lille perle oppmerksomheten den fortjener med klitorisstimulatoren Sweet Release! En fløyelsmyk hette i ren silikon omfavner klitoris og gir deg en orgasmisk opplevelse du aldri vil glemme. Sweet Release kombinerer vibrasjoner og sugeeffekt slik at du får nyte det beste av begge verdener!

Du kan velge mellom 4 ulike sugeeffekter og 4 intensiteter på sugekraften, i tillegg får du 3 ulike vibrasjonsnivåer som gir deg ekstra nytelse! Du kan også bruke Sweet Release som en ren vibrator, da kan du velge mellom hele 12 ulike vibrasjonshastigheter. Sweet Release er også vanntett for bruk i dusjen eller badekaret!

 

AWASH WITH SENSATION 

Anbefalt til alle kvinner! Awash with Sensation fra Fifty Shades Freed kolleksjonen er en eksklusiv massasjestav med en ekstra kraftig motor og et stort og mykt massasjehode i ren silikon. Staven lindrer effektivt ømme muskler, men for den beste opplevelsen lar du det myke hodet gli ned mot dine mer intime områder.

Awash with Sensation lar deg velge mellom 10 ulike hastighetsnivåer og hele 20 vibrasjonsrytmer slik at du alltid finner det perfekte nivået for ditt behov! Massasjehodet sitter på en bøyelig hals som gjør det enkelt å treffe de rette punktene. Staven er strømdrevet, det sikrer mest mulig kraft som alltid er klar for nye orgasmer.

En god massasjestav er en av våre tryggeste anbefalinger for kvinner som vil ha et godt sexleketøy. Awash with Sensation er årets nyhet fra Fifty Shades of Grey-serien, prøv den du også!

Benita Sofie, den faste «test-personen» for nytelse.no, har nå testet ut Awash with Sensation, og her er hennes oppriktige mening om produktet:

 

«Jeg har testet en god del sexleketøy gjennom de siste årene, og jeg må si at slike massasjestaver er noe av det beste jeg vet. Jeg mener derfor at de er sikre vinnere hos alle! Awash with Sensation kan brukes til hele kroppen rett og slett. Den er helt super å bruke på ømme og stive muskler, så dette er et produkt for begge kjønn! Å bruke en massasjestaven på klitoris er en syk opplevelse, det skal jeg love deg. Du kan bestemme hvor kraftig den skal være ved hjelp av de 10 ulike hastighetsnivåene og hele 20 vibrasjonsrytmer! Det er utrolig mange valg, og jeg kan garantere at du finner en styrke som passer perfekt til deg.

Hvis du sliter med å få orgasme av andre leketøy du har prøvd, så ikke gi opp helt enda. Awash with Sensation er absolutt verdt å prøve etter min mening!» 

 

Følg oss gjerne på instagram/snapchat @nytelse.no

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.