10 days of play – tips for å krydre ditt sexliv!

Har du lyst til å gjøre noe spennende og nytt med din partner? Vi har den perfekte utfordringen til dere!

Fifty Shades overrasker stadig med nye og spennende produkter. Fra årets film, Fifty Shades Freed, har de kommet med den perfekte gaven/utfordringen til deg og din kjære! Om du har lyst til å teste ut noe nytt, eller bygge litt videre på det dere allerede har testet, så anbefaler vi dere å prøve «10 days of play»!

Pleasure Overload – 10 Days of Play inneholder alt dere trenger for mye deilig nytelse. Esken er designet som en adventskalender med 10 ulike luker som hver inneholder et spennende produkt fra Fifty Shades of Grey-serien.

Alle produktene i esken passer i den flotte oppbevaringsposen i fløyelsmykt stoff, del gleden ved å åpne en ny luke sammen og utforsk mulighetene med de spennende produktene. Gavesettet inneholder et vibrerende egg, pirrende brystklemmer, penisring, silkebånd for lett bondage og mye mer!

Gi en gave som inspirerer og pirrer fantasien! Åpne en luke hver dag, eller spar lukene til gode anledninger hvor dere begge har tid til å nyte hverandre.


INNHOLDET I ESKEN

– Mini Flogger med gullfarget klips
– Fjærkiler
– Gullfarget vibrator
– Vibrerende kegelkuler i silikon
– Analplugg i silikon
– Vibrerende penisring i silikon
– Brystklemmer i metall og silikon
– Øyenbind
– Silkebånd for lett bondage
– Eksklusiv Fifty Shades Freed fløyelspose


Tar dere utfordringen?

For video av gavesettet kan dere klikke dere inn på denne linken

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.