Fifty Shades Freed – nye og spennende sexleketøy!

Endelig er det tid for ny Fifty Shades – film, det betyr selvfølgelig nye og spennende produkter! Dere kjenner kanskje til leketøyene fra de forrige filmene?

Det er nå tid for Fifty Shades Freed– uke på nytelse.no. Hver dag kommer det en artikkel om spennende produkter fra filmen, videoer blir det også! I dag tenkte vi å ta for oss de enkle, men utrolige vibratorene for både innvendig og utvendig bruk. Alle vibratorene er laget av mykt silikon som er både oppladbare, og vanntett for bruk i dusj eller badekar. Tenk deg en avslappende kveld i badekaret med litt ekstra kos!

 

LAVISH ATTENTION G-SPOT VIBRATOR

Dette er en luksuriøs vibrator med et unikt design for stimulering av G-punktet og klitoris samtidig! Lavish Attention fra Fifty Shades Freed kolleksjonen har en deilig stav i rent silikon, samt en markert tupp med riller som stimulerer klitoris. Dette må vel være oppskriften på en heftig orgasme. Fantastisk!
vanntett  ~  kraftig motor  ~  3 hastigheter  ~  7 ulike vibrasjonsrytmer

COME TO BED RABBIT VIBRATOR

Slimline rabbitvibrator med den samme unike G-punkt tuppen som bestselgeren Greedy Girl. Vibratoren Come To Bed fra Fifty Shades Freed kolleksjonen er den nyeste rabbitvibratoren i serien. Du får en fantastisk stav dekket av fløyelsmykt silikon, en stor klitorisvibrator med myke kaninører og intens stimulering av G-punktet i én og samme vibrator! Staven er slimline, det vil si at den er noe tynnere enn vanlige rabbitvibratorer i samme klasse, perfekt som en første vibrator eller for deg som ikke liker de tykkere stavene. En hendig reiselås lar deg ta Come to Bed med overalt uten at du trenger bekymre deg for at den slår seg på i bagasjen!

oppladbar  ~  vanntett  ~  doble motorer  ~ 8 vibrasjonsrytmer  ~ 12 hastighetsnivåer

 

DEEP INSIDE CLASSIC VIBRATOR

Den klassiske vibratoren gjort enda bedre! Deep Inside fra Fifty Shades Freed kolleksjonen har en ekstra lang, rillet stav for maksimal stimulering. Den er en allsidig vibrator du vil få mye glede av enten du koser deg på egen hånd, eller sammen med en partner. Enkel lading via USB og en hendig reiselås gjør Deep Inside til en utmerket reisevenn.
3 ulike hastigheter  ~  7 vibrasjonsrytmer  ~  vanntett  ~  oppladbar

 

 

CRAZY FOR YOU BULLET VIBRATOR

Utsøkt nytelse du alltid har med deg! Crazy For You fra Fifty Shades Freed kolleksjonen er en liten vibrator med stav i ren silikon for en fantastisk stimulering. Crazy For You er den perfekte gaven til deg selv, eller noen du er glad i. Vibratoren er liten nok til å passe de aller fleste, men med kraft og design i toppklasse! Staven har en hjerteformet tupp for mer presis stimulering av klitoris.

3 hastigheter  ~  7 vibrasjonsrytmer  ~  oppladbar  ~  vanntett 

 

SO EXQUISITE G-SPOT VIBRATOR

So Exquisite er spesialdesignet for utsøkt G-punkt stimulering! Vibratoren fra Fifty Shades Freed kolleksjonen har en fløyelsmyk stav i rent silikon. Den kraftige tuppen føles fantastisk når den glir inn og ut av deg, presser du den oppover vil du kjenne den treffe G-punktet og gi intens stimulering. So Exquisite er alltid klar for nye orgasmer! Den har også en hendig reiselås slik at den ikke slår seg på uten at du vil det.

vanntett  ~ oppladbar  ~  kraftig motor  ~  3 hastigheter  ~  7 vibrasjonsrytmer

 

Ønsker å stimulere g-punktet, eller liker du heller en heftig klitoris-orgasme? Vel, her har du valget – og du kan til og med stimulere begge steder samtidig!
Følg oss gjerne på instagram/snapchat @nytelse.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du